Ženy na materskej, ktoré sa o seba nestarajú
Ahojte, dnes som bola v parku s deckami a bola tam skupina zien s detmi do dvoch rokov, asi niaky dojciaci klub, lebo stale rozpravali o polohach dojcenia. Co ma ale zarazilo, ze tieto zeny vyzerali fakt tragicky. Neumyte vlasy, sedive, fakt pribrate, oblecene ako chlapi, az som sa normalne pristihla pri myslienke, ze vlastne niekto s nimi mal sex, aby dieta mali. Ze nechapem, ze niaky chlap je s takou zenou. Sorry za vylev.
ale zase možno sú múdre, vtipné, láskavé a muži sa s nimi cítia dobre...vieš ako sa hovorí ze z prázdnej krásnej misy sa nenaješ alebo co z pekneho jablka keď je vnútri cervive...
@zuziiiii ja osobne si ho dávam pretrhávať kvôli sebe. moje prirodzené je dosť hrubé (pani Brežnevová) a nehodí sa k mojej športovej povahe 🙂 ale je to moja vlastná iniciatíva, nie preto, aby som sa páčila iným, ale už som takto na seba zvyknutá. pretrhávam doma a raz za 3-4 týždne ku kozmetičke, ona to "vyrovná", lebo však ja nie som na to nejaký odborník, predsa len, tá to dá dokopy. u nej som cca 5 minút 😀 takže to je celé. ale nemaľujem si ho, nefarbím, nič.
@s_a Asi nevies citat s porozumenim, lebo ja som nic o sebe nepisala, ze som prirodzene krasna a uz vobec nie, ze nejaki ini muzi po mne tuzia. To si si ty vymyslela, lebo si sa mozno v tej skupine nasla.
Pisala som o kamoskach, ktore si o sebe myslia, ze su prirodzene pekne a nie su, nikdy sa nemalovali, ani sa o sebe nestarali a teraz sa vyhovaraju na deti.
Ako som uz pisala aj v inom komentari, je rozdiel ci sa zena o seba stara, len sa napr. nerada maluje, ale inak je kocka alebo sa o sebe nestara, cize vkuse ju vidis len s mastnymi oskubanymi vlasmi, o dentalnej hygiene nepocula, nechty obhryzene atd...
Ja som zo 4 surodencov a moja mama nikdy ako socka nevyzerala. Je obycajna zena, ale cely zivot si vie najst cas aj ku kadernicke ist, ak treba, aj sa trochu primalovat, aj si nechty nalakovat a to pracuje manualne, okrem toho doma ma zahradku, sad, prace okolo domu ma stale neurekom. Ale pomahame jej, neboj.
Kludne sa nad tym pohorsuj. Nie pre kazdu zenu patri vyzor k dolezitej sucasti jej zivota. Ak je to tvoj pripad, tak v pohode. Chapem to. Kazdy ma ine prednosti. Len sa potom neobuvaj do tych, ktorym na tom zalezi, lebo to potom vyznieva ako zavist 😉 Kazdy ma inu predstavu o tom, ako chce prezit najlepsie roky zivota.
... A toto su presne tie zakomplexované, povrchne ženské, ktoré si chcú silou mocou pomasturbovat svoje ego, predbiehať sa v tom, ako co ktorá najviac napiekla, navarila,nakvaskovala, upratala, nadojcila, nahackovala, s hkavne základ! vyzerat ako topmodelka .....
Ja mam dni, kedy vyzerám myslím sexy, ze by son prevalcovala aj tu najlepšiu top modelku.
A niekedy mám proste dní, kedy vyzerám strašne, nemam náladu sa cancat....
Ci ked idem okopavat na záhradu zemiaky, sadit kvety,kosiť trávu, obzerať ovocie aj vtedy sa mam maľovať? Ja som rada, keď mi tvar dýcha bez make upu, špirály a iných serepeticiek... Mam atopicku pleť..
A ked si spravili grupu sektarsku, maju sa maľovať akl na rande?
Ani ja také ženy nechápem, ale je mi to jedno. Nie je to moja vec a nechápem prečo by som mala míňať energiu na riešenie vzhľadu cudzích žien 🤷🏼♀️
@zuvelyn a prečo minas energiu na napísanie komentáru?
@fantaghiro21 lebo pijem kávu kym si mi schne lak na nechty co som si dala po celom dni vyplievania záhrady a syn si potichu listuje v knižke tak mám cas na nezmyselné diskusie 🤓
ja nerozumiem ako mozes zalozit takuto debilnu temu. Co sa staras do druhych zien ako vyzeraju? To ozaj nemas co robit ked rozmyslas nad sexualnym zivotom druhych ludi? Mozno ho tie zeny maju krajsi a lepsi ako ty.
A mne sa zase nepacia mamicky co chodia nastajlovane na ihrisko len tukat do mobilu,v ruke kavicka a o deti sa cely cas nezaujimaju...kazda matka ma iny rezim dna,niekto o 9 este len vstava,ja uz mam davno navarene,za sebou par km so psom,poliatu zahradu a štradujem do obchodu a na ihrisko s dcerkou,posledne co ma zaujima je styling,nechty a dokonaly makeup😉.nechodim vyobliekana ani dcerka,ale ideme v cistom sportovom pohodlnom obleceni,a keby sa zaspinime tak mi to bude jedno😉
Toto sa tu rozobera casto. Ja len dodam, ze moje dieta nevie spať inak od narodenia az doteraz IBA so mnou. Takze take, ze umyjem si vlasy, ked dieta zaspí NEHROZÍ. Nepoznáš, nesud. To iste s farbením. Mne ho nema kto postrazit, aby som isla na 2 hodiny kadernícke. Nema kazdy babky, kamosky a svagriné po ruke. Nemam tu nikoho.
@valilienka2 pekná prirodzenosť 🙂
@surama je fajn, že sa nad tým pozastavuje, ale tie kamošky majú zjavne partnerov, však? Akože môže im byť absolútne ukradnuté, čo si myslíš....
@valilienka2 za takúto farbu vlasov by som dala čokoľvek 🙂😉
@zuzanockamt že? Ja aby som takúto farbu mala musím dať za to prachy dvakrát do roka🤣 co pri troch deťoch je úspech ísť niekam a toto urobit
Ja mne tiež jedno, kto ako vyzera a co nosi. Ale nepaci sa mi to kategorizovanie, ze nahodené ženy len tukaju do mobilu, su hlupe, s hlúpymi detmi a nic poriadne nevedia a tie zanedbane sa staraju priam o cely svet a preto na seba nemaju cas. To ci je zena upravena alebo nie, nehovorí abslutne nic o tom, ci je to dobrý, múdry človek. Hovorí to len to, ze sa buď upravuje alebo nie. A to ci ano alebo nie uz závisí od toho, ci ju to bavi, ma cas, je to pre nu dôležité alebo nie. Nic viac a nic menej.
@90909 suhlasim...ja tiez nosim make-up, chodim viac-menej upravena, ale poznam baby, ktore svojmu vzhladu nevenuju vela pozornosti, lebo ich to jednoducho nebavi. A normalne si s nimi rozumiem a je mi to fuk. Im je fuk, ci som ja upravena alebo nie. Okrem toho, ked som mala dceru vo veku 0 - 12 mes. vyzerala som ako keby som vybehla z lesa.
Ja len nerozumiem ako taketo sprostosti moze niekto rozoberat na MK a byt taky zadubeny. Ako taka hlupa sliepka, co nema ani kusok rozvahy pri tom co vypusti zo seba.
Tak sa o seba nestarajú, nemaľujú sa, neobliekajú sa moderne atď. No a čo? Nech si ženy žijú tak, ako samy chcú. Je to predsa ich vec. Ja zas nechápem tých ľudí, ktorí riešia stále iných..
byt prirodna je teraz in 😉
@zazvorka87 39, ale dedicnost je svina, ja som sediva uz dlho
A ty si kto že môžeš hodnotiť výzor cudzích ľudí ? To je tak nechutne povrchné, fuj...
Ale to robia väčšinou nevyrovnané osoby, čo nemajú čo riešiť, nemajú hlbšie myšlienky (a ani o tom nevedia lebo si myslia že sú super a to ostatní sú mimo, len žiaľ okolie ich musí znášať). Takže ty zato vlastne ani nemôžeš, len máš prázdny život. (Alebo hlavu?🤷🏻♀️)
Ja ta trosku aj chápem.. Necitala som celu diskusiu. Zena nemusi byt vyfintena ked ide s detmi von. Ale naozaj primerane upravena. Cisto oblečená, ziadne otrhane tricko ci leginy, cista a vlasy upravene. Teda aspoň ucesane. Vidavam mladé baby bez deti a niekedy si poviem uff.. Ci do prace ci k legarovi. Naozaj katastrofa.
Ako mozes sudit niekoho na zaklade vyzoru? Ved ok , su take a mozu byt milujuce maminy a ked im odrastu deti, budu sa venovat aj sebe.
Vsetko je ok, dnesny svet je fajn v tom ze si mozes vybrat. 😊

hm. ja mám v prdeli aj, kto ako vyzerá v meste 😀 😀 keby autorka videla mňa, asi odpadne. 44-ka na krku, žiadna špirála ani nič, fakt že NIČ. moje obľúbené oblečko v lete: rifľové kraťasy a tielko (niekedy so spodným prádlom, niekedy nie, podľa druhu tielka) 😀 😀 vlasy niekedy rozpustené a strapaté (akoby som bola po sexe) 😀 mnohokrát v cope alebo vypnuté hore štipcom na vlasy. ale....vlasy čisté, umyté, voňavé, blond melír. oblečenie čisté a voňavé. telo čisté, na najohrozenejšie miesta (pazuchy) nanesené niečo, aby som oddialila vôňu potu 😀 čiže deodorant, väčšinou tuhý. upravujem (len pretrhávam) obočie. toť vsjo... ešte takú nehrali, aby som ja stála pred zrkadlom ráno 2 hodiny a večer hodinu. čas sa dá využiť aj efektívnejšie 🙂
a ako píšu poniektoré žienky tu v diskusii. sú muži, a neuveríš, ale je ich fakt veľa, ktorí si na žene vážia (a milujú ich pre to), to, ako sa chovajú, akú majú povahu, čo majú v hlave, či majú zmysel pre humor a .......... veeeeeľmi veľa mužov fakt preferuje prirodzenú ženu, než namaľovanú. aspoň teda tých zrelých mužov.