Ako ovplyvňuje fajčenie rodiča zdravie bábätka?
Zapálim si 1-2 cigarety denne na balkóne a mám doma babatko. Je to veľmi zlé? Vždy si aj umyjem ruky a prezleciem tričko potom.
pre mne je to nechutne...ale tvoja vec
kto fajci jednu az dve denne je debil - to uz fakt vobec nemusis fajcit
Ja som presla na vapovanie.nekaslem nesmrdim a je to lacnejsie..ked si niekto pri mne zapali je to strasny smrad..
dieta pasivne fajčí aj tak, lebo ty to ešte vydychuješ dve hodiny po zapalení
ak si myslíš že dieta ti pasivne nefajči tak ano, su študie kde sa škodlivé látky usadzaju v látkach, stenácha atd
fajčiarsky dych je fajčiarsky dych vo vytahu vždy viem ktory sused išiel ..
@sara07 no ja si zapalim len keď ju uložím na spánok-dve hodiny.
@sara07 no ja si zapalim len keď ju uložím na spánok-dve hodiny.
@anonym_autor tak si zadaj do vyhladavača slovo pasivne fajčenie
ty sa vratiš do vnutra a dve hodiny splodiny z pluc ešte vychuješ do priestoru kde fajčiš
je to proste humus ... vidim že nemá nejak vyznam ti to vysvetlovat , fetak fajčiarsky je fetak musi si šlahnut nikotin aj keby čo bolo
Nie, nie je zo veľmi zlé, ale v tvojim prípade úplne zbytočné . Keďže si zapália 1-2 cigy denne ; tak závislá nebudeš . Kašli na to a daj si radšej jednu štamprl 🤣 …. Ale nie , naozaj nepotrebuješ fajčiť , skus s tým úplne skončiť
Pár dní si nedaj a potom už vôbec.
Podla mna v pohode. Kolko deti vyrastalo a vyrasta tak, ze im rodicia vyhuluju jednu od druhej priamo v byte, to uz je podla mna hrubo cez ciaru. Ale 1-2 za den na balkone nevnimam ako daco, za co sa treba ukamenovat. Radsej si zapalit a byt kludna a dobra mamina, nez nefajcit ale hystericit a kricat. Aj ked kolko ludi, tolko nazorov...
@anonym_autor podla mna to nevadi, ale ak vyfajcis 1 alebo 2 denne, tak nie si zavisla, cize lepsie s tym skoncit, kym nezacnes viac.
Ja sa pýtam – na čo? Veď takéto fajčenie môže skončiť poriadnou závislosťou… Príde zlý deň, dáš si viac a postupne to bude viac cigariet. Nájdi si niečo iné ako fajčenie. Takéto fajčenie zvyšuje riziko rakoviny minimálne štvornásobne. To znamená, že kým nefajčiar dostane rakovinu raz, ty by si ju mala už štyrikrát. Nehovoriac o tom, že tabakové výrobky poškodzujú tvoju DNA a tým aj predčasne starneš. Naozaj to hoď do koša a nemusíš sa tu uisťovať a čakať na komentár niekoho, kto ti potvrdí, že je to v pohode. Lebo to v pohode nie je. Ak teraz premýšľaš, že ešte dofajčíš krabičku, tak to nemá význam, lebo to znamená, že nechceš skončiť. Prajem vela stastia ;)
@anonym_autor nie, nie je to veľmi zle. Samozrejme ze ani dobre, ale kvôli 2 cigaretam sa svet nezruti. Nemá ta nikto právo sudit, je to tvoje zdravie.
Vies, pustia su tu do teba... tak ti poviem taky protipriklad, mam 48 rokov a ked sme boli my mali, tak vo vnutri sa fajcilo, aj v restauraciach, v praci to bolo tiez nie tak, ze chod do fajciarskeho kutika, ak sa zisli fajciari, fajcili aj v praci a pod. Moji rodicia fajcili dost, aj 20 cigariet denne kazdy z nich. A tu som, ale vychovalo to vo mne nefajciara. Aj vtedy to slo do penazi. Keby tolko neprefajcili, mohli sme krajsie veci mat, ale ani to ma nenapadlo vycitat im nikdy. Nevedeli inak. Dokonca okolo roku 2000 ked som nastupila do prvej prace, moja sefka este vtedy fajcievala v kancli, mala sama kancelariu a nikomu sa nam tam moc nechcelo, aj ked vyvetrala, aj ked sviecky mala zapalene....
Nedaj sa posudzovat inym, nepoznaju ta, dost veci mamy musia riesit aj bez toho, nepridavaj si samej sebe problemy, kde nemusis. Proste sa nevies zbavit fajcenia - tak nevies. Si najlepsia verzia mamy ako vies byt.
Vies, pustia su tu do teba... tak ti poviem taky protipriklad, mam 48 rokov a ked sme boli my mali, tak vo vnutri sa fajcilo, aj v restauraciach, v praci to bolo tiez nie tak, ze chod do fajciarskeho kutika, ak sa zisli fajciari, fajcili aj v praci a pod. Moji rodicia fajcili dost, aj 20 cigariet denne kazdy z nich. A tu som, ale vychovalo to vo mne nefajciara. Aj vtedy to slo do penazi. Keby tolko neprefajcili, mohli sme krajsie veci mat, ale ani to ma nenapadlo vycitat im nikdy. Nevedeli inak. Dokonca okolo roku 2000 ked som nastupila do prvej prace, moja sefka este vtedy fajcievala v kancli, mala sama kancelariu a nikomu sa nam tam moc nechcelo, aj ked vyvetrala, aj ked sviecky mala zapalene....
Nedaj sa posudzovat inym, nepoznaju ta, dost veci mamy musia riesit aj bez toho, nepridavaj si samej sebe problemy, kde nemusis. Proste sa nevies zbavit fajcenia - tak nevies. Si najlepsia verzia mamy ako vies byt.
@jumama však ale prečo sa zakazalo fajčit v kancloch na zastávkach reštikách atd ??? no z nudy alebo preto že nemali čo zakazat to nebolo
teraz ti urobia iny rozbor čo všetko obsahuje cigaretovy dym, su ludia čo nemaju také štastie a pasivne fajčenie im dopomôže tiež svojou častou
No co myslis? O pasivnom fajceni si uz pocula? Umyjes si aj vlasy?
@jumama mas 48, este dost casu na to, aby sa vplyv pasivneho fajcenia prejavil, nezlahcuj to.

dieta pasivne fajčí aj tak, lebo ty to ešte vydychuješ dve hodiny po zapalení
ak si myslíš že dieta ti pasivne nefajči tak ano, su študie kde sa škodlivé látky usadzaju v látkach, stenácha atd
fajčiarsky dych je fajčiarsky dych vo vytahu vždy viem ktory sused išiel ..