Ako sa zbaviť závislosti na sladkostiach a tipovaní?
Ste závislé na niečom, ako sa závislosti zbaviť?
Priznávam že som závislá na sladkost a na cipsy.
Každý večer keď deti zaspia a mám čas na seba zapnem si film alebo si prečítam knihu, vždy musím niečo chrúmať pri tom. Stále mám na to chuť, čakám celý deň kedy si večer oddýchnem a dám si svoju obľúbenú čokoládu alebo čipsy.
Bohužiaľ ide to trochu do peňazí, snažím sa nakupovať v akcii no nie vždy sa dá.
Ešte ďalšia závislosť, kupujem si žreby a vždy verím že vyhrám. Aj keď nevyhrám nič no láka ma to skúšať to znova a znova. Tiež to ide do peňazi.
Mesačne mi to spraví cca 100 eur, pre niekoho málo pre niekoho veľa. No už si neviem predstaviť bez tohto.
Aspoň toto mi spôsobí radosť a pôžitok dá sa tak povedať.
Ja na telefóne. 😃 Ale dnes som úspešne natrvalo odstránila účet na FB, a poriadne zredukovala IG. Pôjdem krôčikmi, ale rada by som skončila so soc. sieťami úplne. Wapp nechať musím, kvôli škole, ale ten využívam len na potrebnú komunikáciu.
@blushbone11 jej super velmi drzim palceky
@ibatanecnica ja neviem fungovať bez kávy a milujem pivko😁
@tarinka155 pivo nemusim ale tu kavu.... aj teraz som jednu donseba supla. Ked musis tak musis.😃
@tarinka155 pivo je zdravé, chmeľ je liečivá bylina,, na kosti a ľadviny. Kamošovi to pomohlo. Čakám, že nebudem musieť lieky užívať a 1 pivo za 3 dni si doprajem
@ariannazara ja si zase neviem predstaviť byť bez kávy 😅
Väčšinou pijem latte ale pár šálok je aj cigoria

@megan777 držím palčeky, nech sa ti darí.. Po tme prichádza Svetlo. Tiež dlhú dobu nepijem, ani príležitostne, lebo užívam lieky... nechýba mi to.