Lak na nechty v tehotenstve
Viete mi prosím poradiť lak na nechty (značku),ktorú môžem bez obáv použiť aj v tehotenstve? Ideálne, ak by som ju vedela zakúpiť v Tete alebo DM. Nemyslím klasický lak, ale tie, ktoré by dieťatku nemali škodiť ❤️❤️❤️.
@meandbaby trafena hus zagagala 😂neviem co mne tu trepes o chemikáliach, ziadne na seba nespliecham ci som tehotna ci nie a ani ich vo svojom komentari nespominam.. Ale ak sa ti ulavilo a citis sa lepsie tak nech sa paci
@taga Žiaľ presne aj v našej rodine sa vyskytuje tehotná žienka, ktorá po celý čas svojho tehotenstva robí veci, ktoré by sa nemali (počnúc fajčením), ale budiš. Vlastne to robí celý život. A predsa žiadny potrat nikdy nemala. Teraz je už v deviatom mesiaci a kľudne by sa s pohŕdavým úsmevom mohla pridať k mnohým diskutujúcim, ktoré sú odolné ako...
A potom sú ľudia, čo si dávajú pozor ako vy, a musia ísť do tzv. "extrémov". Ale ja radšej tiež budem opatrná ako ľahostajná. Veriť, že mne sa to nemôže stať - na to by sa mi nejaké veci predtým nemohli stať. A vy ostatné sa pokojne smejte. Vypovedá to viac o vás ako o mne 🙂.
K ostatným, ktoré mi nestojíte za značenie....
Veľmi som sa divila koľká to "múdrosť" to pramení za ironický posmeškami a ako hravo útočíte za stenami internetu, pretože niekto uvažuje inak ako vy. Pritom ste sa neštítili metaforicky poukázať na vraj "nižšiu" inteligenciu tých, ktorí neuvažujú ako vy. Miestami až na poškodenie mysle!!! - hoci oni sa do vás tak slovne neobuli. Žiaľ, neviem čo zaberá na myseľ, ktorá si potrebuje niečo kompenzovať a nedokáže tolerovať iný názor len ten svoj. A ešte ho považovať za jediný správny, lebo vidí všetko a všade bola. Pomaly by som nadobudla dojem, že ste vedci, ale dospela som k záveru: že zdravý sedliacky rozum radšej oželiem, než by som mala vynášať súdy.
Osobne verím, že niet dôsledku bez príčiny. Aj keď ho hneď nevidíte. To je na margo tých, ktorí si neutreli prsty pred písaním a nevedia si svoje posmešky odpustiť a radšej sa venovať rodine, ako "znečisťovať" vzduch.
@lucia4412 nie je nič zlé na tom, nebyť ovcou a žiť život podľa seba 🙂, je to náš život. A žiť ho treba, aby sme my boli spokojné. Okrem toho - názor je ako zadok - každý máme nejaký. Niektorí na ňom makajú a niektorí len sedia 😃. Ešte som tú odpoveď upravila pri oslovení jednej mamičky, pretože to znelo ako celé pre ňu a popritom ona je jedna z mála, ktorá napísala, že sama si tiež dáva pozor 🙂.
dalsia téma.. ,,aký odlakovač je vhodný v tehotenstve” už sa teším 😂
@sandytia odporúčam japonskú manikúru, zachránila mi štiepajúce sa nechty, zničené lakovaním https://www.biostyle.sk/tipy-a-rady/poskodene-n...
@eldina sama si prezreta 😁😁😁 okolo 20- tky mi boli rovesnici trochu na smiech a nie partneri do zivota a starsi boli stari 😉 takze ak dovolis, budem si rodit kedy chcem 😜
Mňa fascinuje ako dokážu ist ženy proti ženám.
Ak si myslite, že preháňa, mali ste ju slušne upokojiť, nie sa vysmievať.
Ja som sa po prvom potrate bála piť kávu a kontrolovala som aký vzduch dýcham čo som sa bála, že niečo zanedbam...
Pre tie žienky, čo hľadajú neškodné laky, ako som sľúbila a po bádaní natrafila na tento článok aj so zdrojmi:
http://www.bocianiehniezdo.sk/content/prirodne-...
Dnes som medzičasom bola v DM. Nič také tam teraz nemajú. Nuž takže áno, nájdete laky, nie však v klasickej drogérii 😉.
Odporúčaná značka: Logona a ešte uvažujem nad japonskou manikúru.
@sandytia ja som si tiez pocas tehotestva nelakovala nechty a nefarbila vlasy. Tie laky su ozaj degust a toxicke latky sa vstrebavaju do koze. Skus bio znacky, lavera alebo logona. Maju ich na nete. Podstata laku su vsak chemicke latky. Nie je to zla otazka.
@sandytia Ja som napríklad pri prvom tehotenstve nepoužívala vôbec laky na nechty a nerobím tak ani teraz pri druhom.Je nas viac takychto "vraj postihnutých".Kasli na posmešne názory, ono je to aj veľa o inteligencii a vzdelaní.S tým nič neurobis....Každopádne ťa úplne chápem.A ako tu jedna mamička posmesne napísala, že sa teší na tému odlakovacov...v jej vlastnom záujme a v záujme jej budúcich deti, ak ešte nejaké plánuje, by sa ozaj mala tešiť.
Teraz ste ma baby navnadili znova začať používať hennu od Sante a inu prírodnú kozmetiku 😏
@renatka100
@mojitka13
Logona má nejaký certifikát o "bio" zložení 🙂, je dobré vedieť, že je nás viac, čo uvažujú podobne a inak ako väčšina 😊. Zvažujem tú japonskú pre pekné nechty, kým dotiahnem na nohy 😂😂😂. Možno bude lepšie ich dať dokopy ako "prekryť".

Maminy, vsetky ktore sa tu vysmievate, teste sa, ze ste mali bezproblemove tehotenstva a mate zdrave deti. A NEODSUDZUJTE!!! chodte si radsej nalakovat nechty alebo nafarbit vlasy namiesto tejto buzeracie...
Napadlo vam napr ze zeny mavaju aj rizikove tehotenstva? Napr moje prve tehu skoncilo potratom a pri tom druhom som sa sakra bala, aby sa nieco nestalo. A ano, aj blbe lakovanie nechtov som vypustila, co vsetko som vypustila z jedalnicka ani nehovorim.