icon

Má niekto negatívne skúsenosti s Aloe vera gélom z Forever Living?

roula
23. máj 2018

Dobry den ,
Prosim ma niekto negativne skusenosti s uzivanim aloe vera gel od firmy Forever .Nakolko som to uzivala asi 4 mesiace a potom som na chvilku prestala a ochorela som 3 krat v kratkom case nieco ako nadcha .Takze som myslela ze imunita bude v lepsej kondicii po uzivani aloe gelu . Vsade su len dobre recenzie a nic negativne sa neda najst .A zlozenie su same Ecka.

bianca
24. máj 2018

@jarmilafilova snad mi nechces tvrdit ze vitamin C extrahuju z pomarancov. Och aka naivita , ci vlastne sorry,. Evidentne firemny tah

roula
autor
24. máj 2018

@lenadka 25 € za 1l

roula
autor
24. máj 2018

@xxxkatka ved toto zlozenie mi tiez nepasuje ... benzoany atd. Este nic z plastovej flase nebolo 100 % zdrave.... podla mna som pila denno denne chemiu po malych davkach aby som nemala nejaky alergicky priznak ale citlivejsim ludom sa to prejavi

jarmilafilova
24. máj 2018

@bianca kludne si zájdite do vyroby a potom sa mozeme porozpravat.

lenadka
24. máj 2018

@roula v essens máš len o niečo lacnejšie cca 10€ pol litra.
Máš nejaký konkrétny problém že to chceš užívať?

roula
autor
24. máj 2018

@lenadka nemam vazne zdravotne problemy ...mam len znameho ktory s tym pracuje a opisal mi to ako jednu basen ake je to zazracne kolkym ludom sa polepsilo psoriazy rakoviny atd. A mne to odporucil ako prevenciu pred chorobami a ze sa mi zlepsi imunita ... kedze planujem v blizkej dobe otehotniet tak som si chcela posilnit imunitu vycistit telo tak vseobecne som chcela byt v lepsej podobe 😂 ale na druhej strane kazdy den som mala do seba liat nieco co neviem ake ma neziaduce ucinky v dlhodobom uzivani ...preto som chcela zistit ci existuje niekto komu to uskodilo lebo vsade len same chvali az mi to je cudne...

mata223
2. sep 2018

@majka01_74 ahoj ako a co si cakala od doktora ze to podporia fu , asi tazko a nepovec mi ze lieky pre deti od lekara nemaju neziaduce ucinky, ze iba pomahaju asi tazko spytaj sa doktora aspon ja to tak sledujem troska co predpisuje ten isty liek a samozrejme ten, ktory mu najlepsie zaplatia ci uz pre deti alebo pre dospelich , len tolko

mata223
2. sep 2018

@roula ja pijem aloe uz rok a nemam ziadne neziaduce , a co sa tyka psoriazi mam skusenost mojej mami ze za rok uzivania aloe sa jej zmiernila bolest klbou, loziska po tele skoro nevidiet co kozny reumatolok..... nedali do kopy za celu dobu co k nim chodi ,je to alternativa treba cas , spravne pouzivanie nie kazdy to robi preto aby pomohol,najdu sa aj tu taky ktorym ide o peniaze ako vsade ... ale za to aloe nemoze a to ze firma je na trhu 40 rokou asi o niecom sveci, ci nie ..

sasssica
2. sep 2018

Mojim detom velmi pomohol aloe vera sprej pri kiahnach a svokre na oparenu nohu. Dokonca dceru uplne prestali svrbiet tie vyrazky z kiahni Ma 5 rokov.

m29
2. sep 2018

Ahoj ja som užívala asi pol roka aloe Vera gél ale od inej firmy a cítila som sa postupne fakt lepšie ,plná energie a dokonca som v 38 rokoch otehotnela na prvú supu netvrdím sice že to len vďaka aloe, pri predošlých tehotenstvach som bola v jednom kuse nachladena a teraz nič. Možno že keď si prechladla a trošku ochorela a prešlo ti to keby si neuzivala ten gél zvrtlo by sa ti to na niečo horšie 😉

nivea93
2. sep 2018

Je to čistý biznis. Aj to aloe aj ten čaj na chudnutie. Zbytočne predražené všetko. Rovnako čisté aloe kúpite v lekárni za polovicu lacnejšie. A ten čajík je zmes byliniek, ktorý si viete po zakúpení samostatných byliniek aj samé namiešať. Áno reklama a naučené frazicky dílerov vedia niekedy pomotat hlavu. Ale v poslednej dobre na mňa z každej strany vyskakuju. Ci už Nu Skin alebo toto LR. Nehovorím teraz že je to niečo zlé, len niekedy je dobre použiť sedliacky rozum 😉

3009
3. sep 2018

@roula, čistý biznis. Na posilnenie imunity si kúp radšej rakytníkový sirup a pod. čo máš za cca 4 eur.

juliettka88
23. sep 2018

Dobry vecer. Ja som s Forever velmi spokojna, mala som vyborne skusenosti, az som sa rozhodla pre spolupracu. Co sa gelu tyka, tak teraz je novy, vylepseny, az 99,7%, co je aktualne to najcistejsie aloe, ktore je na trhu, je bez konzervantov a v plne recyklovatelnom obale. Cize za mna mozem len a len odporucit! 🙂

mata223
26. sep 2018

@roula ahoj takze tie ktore pisu ze je to cisty biznis nechapem bud to niekde poculi a chcu byt premudrele alebo maju zlu skusenost a nikto im poriadne nevysvetlil sposob pouzitia alebo fakt neviem ja mam tiez iba dobre skusenosti pijem gel uz davno vidim co to somno robi som spokojna poriesila som si vela veci nap klby bolest chrbtice psoriazu co doktori svojimi liekmi a mastami nevedeli za dlhe roky a to ze ovela kvalitnejsie a lacnejsie kupite v lekarni ok vasa vec ...fima je na trhu 40 rokou v 160 krajinach nemyslite si ze to hovori za vsetko , ma vlasne plantaze , vyskum .. radi tu uz mate ale ja vam dam jednu nechajte si to poriadne vysvetlit uzivajte a spravte si vlasny nazor ....pekny dnik

mata223
26. sep 2018

@roula pre tvoje info aloe je v tetrapaku takze ... 😉 😝

lenadka
26. sep 2018

@roula na tvojom mieste sa opýtam v lekárni, môže byť že tieto ostatné sú mimo dozoru ŠUKL. Lekárnik ti povie pozitíva ja negatíva.

leaxa
27. sep 2018

Ahojte. Viem, ze hladate skor negativnu skusenost ale ja som mala tiez zatial dobru. konkretne s Clean9. chcela som schudnut tak ma kamoska nalomila. Schudla som nejake 2 kg a prestala som mat chut na sladke, bola som zavislak, iste vsetko je v hlave ale vdaka tomu ze som dodrziavala co som mala zmizla aj zavislot.
Ale pomohlo mi to v inom , teda zarucit to neviem ci to je tym ale podla mna ano. Dlho sme sa snazili otehotnietm skoro dva roky. po tomto programe som hned na dalsi mesiac otehotnela.
a este mi zmizli migreny, to som si ista ze mi pomoholo urcite, pretoze som mavala velmi caste bolesti a zrazu nic hlava ma prestala bolievat.
Teraz som objednala malej Aloe vera gelly lebo sa popalila cajom. Ale citam tu rozne nazory tak som sama zvedava

tinatitti
27. sep 2018

Ahoj, ja mam crohnovu chorobu a pocula som, ze pacientom s crohnom by to mohlo pomoct. Preto som zacala patrat. A zistila som, ze kolegynin syn, ktory ma rovnaku diagnozu, tento gel uziva a znizili mu davky liekov a citi sa dobre. Tak hura, pustila som sa do toho. Zo zaciatku som sa naozaj citila lepsie, nebolievalo ma brucho, proste parada. Povedala som si, konecne nemusim jest tolko liekov denne. (Tie lieky mi okrem ineho zhorsuju pecenove testy) Tak som postupne znizila davky. Po nejakych 5 mesiacoch som zrazu skolabovala a skoncila na JISke. Kvoli crohnovi. Od vtedy som ten gel uz nepila. Asi o rok nato, som si dala robit test potravinovej intolerancie a tam mi ako najvacsi alergen vyslo prave aloe. Takze to zrejme bolo aj tym. Poznam vsak ludi, ktorym toto aloe pomohlo. Pokial to chces uzivat len na posilnenie imunity, je viac inych moznosti, nez toto aloe. Zvaz radsej ine alternativy

leaxa
27. sep 2018

@tinatitti och to ma mrzi, zelam Vam nech sa Vam uz len polepsuje.

tinatitti
27. sep 2018

@leaxa to je v pohode, to uz bolo 🙂 ale dakujem 🙂

mata223
27. sep 2018

@tinatitti kto vam preboha povedal ze na crona mate pit gel pri cronovi sa gel nepije neodporuca sa , mam znamu ktora ma tiez ale uziva iba doplnky a je max spokojna a aj testy ma lepsie , takze tak

mata223
27. sep 2018

@leaxa aloe gely velmi rychlo regeneruje pokozku, ..... mam zakaznicky ktore tiez vdake clen 9 otehotneli mozno je to nahoda neviem ale toto nie je na chudnutie je to na detox kg su len bonus, pocas 9 dni sa mate ocistit a naucit sa spravne stravovat, ja sama som si robila clen 9 dva krat prvy krat som dala dole 4kg potom som si robila maly detox a doteraz mam dole20kg 😉

tinatitti
27. sep 2018

@mata223 Ja by som dnes uz nesla ani do tych doplnkov.

mata223
27. sep 2018

@tinatitti ani sa vam necudujem , ☹

lucinka1223
13. okt 2018

Ahojte ja by som surne potrebovala niake veľky list z aloe vera neviete kde zoženiem?

3009
8. nov 2018

@lucinka1223 Chceš si pestovať rastlinku? Ja mám rastliny aloe.

minyminy
7. dec 2018

@roula aj mojmu ocinovi ALoe a Lycium velmi pomohli pri rakovine... a dokonca s tým suhlasil jeho lekar a potvrdil že ten Lycium je silný antioxidant a pomohlo mu to velmi aj po chemoterpíí 🙂 Pokial niečo nepoznáte, netreba sudit 🙂

14lenka80
Odpoveď bola odstránená
tikalka
3. jan 2019

Baby aloe Vera je vynikajúci ale len pri dlhodobom užívaní my sme s manželom nemohli mať dieťa ako som sa vyčistila a kúpila nejaké výrobky po mesiaci som otehotnela a to fakt ja verím že všetko je to o zdraví viete vasa imunita sa neporiesk hneď ani o pol roka keď ste sa nevhodné stravovali roky a to že je to zloženie ako vy píšete zle to nieje pravda neobsahuje éčka mne sa pokazilo za Mesiac všetko je to z prírody niektoré výrobky sú super aloe pomôže viac ľuďom ktorí majú nula krvnú skupinu A acko krvná skupina B nieje dobrá nemá to až taký efekt to.vam mali povedať od ktorých ste to kupovali

tikalka
3. jan 2019

Nevhodné aloe majú ľudia s krvnou skupinou B ale len kvôli tomu že to nemá až tak dobre ako ste mysleli táto krvná skupina aloe nemusí ostatné áno