Myslíte, že dojčenie môže byť prospešné ako ochrana pred koronavírusom?
Som zvedava s cim vsetkym este ludia pridu....
Ano, dojcenie je liek na vsetko 🤣
A kedze ti idu vsetky vitaminy, mineraly atd. Do mlieka, tak by som skor povedala, ze si radsej kup nejaky celaskon..
Jasné, že je. Môžeš fetovať, piť alkohol, mať koronavírus, hlavne, že dojčíš, veď umelé mlieko je fuj fuj!
Nechapem niektore reakcie . Dojcenie je prospesne ako ochrana pred vsetkymi virusmi v zmysle, ze dieta dostava pre a probiotika plus obranne latky z tvojho tela. Zjednodusene povedane. Zalezi od veku dietata a miery dojcenia
Nie, maly doniesol zo skolky nejaký bacil a chytila to aj jeho malá plne dojcená sestricka.
Kdesi som.citala Corona ne Corona dojčiť treba že je to dobré pre bábo
🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦 A toto má potomka.Mlieko je liek na všetko.A hlavne do 3 rokov!!! 😂
Aspon som sa zasmiala takto vecer 🤣🤣🤣🤣 diiik 👍
Zvazujes ci dojcit ci odstavit? 😀 Pripadne ci dojcit aj ostatnych clenov rodiny? 😀
@modrykoniicek moja suseda dojčila do 7 rokov, do 3 to je ešte nič 😉
Nie som lekár, ale myslím, že určite nie. Syna stále dojčím a keď mal 6 mesiacov a bol plne dojčený, skončili sme obaja v nemocnici na infúziách s norovírusom a keď mal 13 mesiacov a stále bol veľa dojčený, tak chytil ešte horší vírus a skončil s horúčkami na 5 dni na infúziách.
@janickacrazy A suseda má nejaké papiere na hlavu?
Bez urážky...ale len tá predstava je chorá. 😂
@modrykoniicek Inak je úplne normálna 😂
@janickacrazy Len či aj to dieťa bude v poriadku.
Nechcelo by sa mi spomínať pri intímnostiach na matkine prsia. 😂 Ako fakt nie.Som rada, že si nič nepamätám.
Môj brat má práve 7 a fakt si neviem predstaviť, že taký veľký chalan cucká cecok.Veď to je na smiech.
...to co za komentare? To sa nazoaj nenajdu mamicky s normalnym intelektom aby boli schopne normalnej odpovede?
...Viem na co sa pytas. Je to velmi individualne, niektore deti hoc su aj dojcene byvaju aj chore, niektore su vsak odolnejsie a chore su menej, resp. priebeh choroby je miernejsi. Urcite je dojcenie prospesne, nie je to 100 percentna ochrana ani len 50 percentna ale nic nim nepokazis. Nehovoriac ak by mala akakolvek choroba vaznejsi priebeh, to asi vsetky dojciace mamy pozname, ze deti nechcu jest, pit,...ale mamine mlieko neodmietnu a dozaduju sa ho stale, a ked su chore tak to tulenie sa k mame a ten prijem tekutin po trochach im pomaha po psychickej stranke prekonavat chorobu. Som bola mesiac dozadu vo faze ze dojcenie chcem uz ukoncit, ale teraz este pockame clovek nevie ako sa choroba bude sirit, aj chripka a ine virozy su teraz rozsirene tak teraz to nasilu ukoncovat nebudem.
Ano.
@matapo konečne normálna žena
Myslela som si to. Už je to tu: https://www.the-scientist.com/news-opinion/brea...