Náhrada kávy po kolonoskopii
ahojte,
a prosim mam zakazanu kavu, co mozem namiesto toho? aspon dake lahke Kapucino?
ja som zavisla na kave a strasne trpim ze ju nemam...
mam 1 den po kolono aj hadici zhora, a bolia ma trocha brucho aj podbrusko , asi to je normalne ze?
dakujem
kávu potrebuješ nahradiť kvôli kofeinu alebo kvôli chuti? a zakázanú ju máš prečo? kvôli kolono?
@biba_18 gastro. mam gastritidu. a na kave na tej chuti som zavisla.
fuuch, to je každá rada dobrá ... kávu asi fakt nemôžeš ... keby si to skúsila nahradiť carom, meltou alebo inou náhradou? nie je to úplne ono, ale s privretými očami ...
viem že kamoška pila síce kávu, ale až po jedle a vtedy jej nerobila problémy - ale ona potom prešla na cigóriu (koreň čakanky), psychologicky to na ňu nepôsobilo keď sa bála že jej bude znova zle ...
alebo potom možno bezkofeinovú kávu skús, keď nepotrebuješ nutne kofein ...
fuuch, to je každá rada dobrá ... kávu asi fakt nemôžeš ... keby si to skúsila nahradiť carom, meltou alebo inou náhradou? nie je to úplne ono, ale s privretými očami ...
viem že kamoška pila síce kávu, ale až po jedle a vtedy jej nerobila problémy - ale ona potom prešla na cigóriu (koreň čakanky), psychologicky to na ňu nepôsobilo keď sa bála že jej bude znova zle ...
alebo potom možno bezkofeinovú kávu skús, keď nepotrebuješ nutne kofein ...
@biba_18 no vies, ja rano na lacno :( sprosta som bola ja viem, ale ked to bol debilny zvyk. niekto si da k tomu cigaretku, ja som mala lieky a kavu ..az par mesiacov dozadu som zacala k tomu aspon daco dzobnut.
no musim skusat. az teraz zistujem aka som na tom zavisla.
na lačno absolutne nie ... keď tak fakt až hodinku po raňajkách ...
na lačno absolutne nie ... keď tak fakt až hodinku po raňajkách ...
@biba_18 ucime sa na svojich chybach :(
držím palce ...
dakujem.
Mne tiež nerobí asi dobre na reflux, ale ráno si dám normálnu a poobede tú z čakanky. Už som si zvykla. Skús.

kávu potrebuješ nahradiť kvôli kofeinu alebo kvôli chuti? a zakázanú ju máš prečo? kvôli kolono?