icon

Od zajtra držím hladovku, kto sa pridá?

bebca115
24. okt 2019

Ahojte baby, od zajtra začinam hladovku. Na nete je mnoho článkov pre takže idem do toho kto sa pridá?

Strana
z4
amelia000
24. okt 2019

@0silvia0 no ja uprimne pochybujem ze zrovna ty si si nieco taketo hladala. 🙂

0silvia0
24. okt 2019

@amelia000 pochybuj o čom chceš, hľadaj čo chceš, ver čomu chceš🤒

le4
24. okt 2019

@amelia000 Amelia, nech sa paci, dalsi clanok, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC39...
Tam uz je toho viacej, docitate sa napriklad o prinose hladovky na metabolicky syndrom.
Nechcem sa s vami hadat. Moj hlavny ciel je osveta. Milujem medicinu a vedu, milujem na nich to, ze dokazu liecit. Realnych ludi, tu a teraz. Rakovina sa rozvija casto plizivo - poznate mechanizmy? Preto som dala hned ako prvy priklad clanok o rakovine. A preto je hladovka, napriklad jednodnova, obcasna (nic drsne), skvela. Moze zastavit pohromu tak, ze o tom clovek ani nevie.

modrykoniicek
24. okt 2019

Gratulujem.Poškodenie žalúdka a jojo efekt to istí.Ste tak lenivé cvičiť, že si radšej s prepáčením doseriete zdravie.A hlavne ,,odborné rady,, z internetu.Či ide o ducha o bunky či o čo.. telo nie je stavané na to aby bolo ukrátené o výživu.Max vám bude totálne na zvracanie a žalúdku potom urobíte šok jak sa od hladu najete.Je to dosť nebezpečné inak ale chvalabohu ja neverím každej hovadine.

Očistiť telo sa dá aj inou stravou ale určite nie hladovkou.Tiež verím na duše ale boh ma stvoril takto... keby to chcel inak tak to tak aj bude.

modrykoniicek
24. okt 2019

@le4 No moja mama by ti povedala... vďaka vegetariánstvu a ukracovanie tela o potrebnú výživu skoro na tú rakovinu zomrela.

modrykoniicek
24. okt 2019

@limetka69 22 ročná žena by mala byť už rozumná.Len mám pocit, že poniektorí ľudia sa zasekli niekde na 15.
Vek je len číslo.Ja som už v 18 bola inde.

prevenar
24. okt 2019

@bebca115 ..ja som nejedol nic 3 tyzdne , ak ta nieco zaujima ohladom tohto, kludne sa spytaj 🙂 cele hladovanie by malo prebiehat bez problemov, co moze byt nebezpecne (aj smrtelne) je navrat k strave. v zasade na kazdych 5 dni hladovania sa pocita 1 den prechodu. cize 1 platok melonu za den .

ludia ktori prejdu hned na stravu mozu dostat brutalnu alergiu na jedlo a aj prist o zivot koli tomu.

drzim palce 🙂

canterlot
24. okt 2019

@prevenar pil si iba čistú vodu, alebo si bral aj soli (NaCl a KCl)?

https://www.youtube.com/watch?v=fURwtw_FYK0
prevenar
24. okt 2019

@canterlot iba cistu vodu bez nicoho 🙂

limetka69
25. okt 2019

@modrykoniicek ano prehnala som to, ale nechcela som ju velmi uraziť. 😊

modrykoniicek
25. okt 2019

@limetka69 Ale veď jasné 😊 ja pindám na vlastné rovesníčky :D lebo mi pripadajú ako nezrelé ženy a na mužov (to sú ešte chlapci) ... jak keby mali stále nejakých 16-18.A vďaka takýmto ľuďom ťa potom súdia iný.
30 ročná žena sa raz nevedela na fòre ovládať, všetko si brala osobne a chcela mlátiť iné ženy za názor... čiže vek s tým nič nemá :D niekto nemá rozum ani po 30tke.

h2
25. okt 2019

@bebca115
@zuzinapipina
No ako, baby? Držíte sa? Dajte nejaké info, prosím (nasadili ste mi včera chrobáka do hlavy 😀 ).

0silvia0
25. okt 2019

@h2 veru, aj mna inspirovali, ale nejako sa neviem odhodlat😊

h2
25. okt 2019

@0silvia0 Ja som hladovku nedržala, odkedy som otehotnela, hoci predtým aj 3-4x do roka. Ale ja som mala väčšinou len také 3-5 dňové a ani to nie len o vode, ale pila som aj zriedené ovocné a zeleninové šťavy a bylinkové čaje. Ale fakt už dlho som to nerobila (ak nerátam nejaké jednodňové občas.) Teraz od pondelka fičím na prerušovanom pôste, okolo 8.30 mám raňajky, potom v priebehu dňa nejaké ovocie, obedujem okolo 13.00-13.30 a potom už nič. Zatiaľ mi to takto vyhovuje, ale normálne uvažujem, že aspoň na tie 3 dni by som to skúsila celkom bez tuhej stravy. Nepridáš sa? 😉

0silvia0
25. okt 2019

@h2 mna ten prerusovany post velmi zaujal, uz som o nom pocula, musim dostudovat co a ako... skor toto by som vyskusala.
Ja si hned tri dni netrufam, asi 2x v zivote som dala 3 dni o vode, jednodnovky o vode som robievala roky. Strasna euforia ma vzdy chytila po tych 3 dnoch, uplne uzasny pocit lahkosti bytia, ale ja som bola velmi spava a unavena pocas dni postu. Ja asi najskor skusim ten prerusovany post, lebo uz roky som nic taketo nerobila.

h2
25. okt 2019

@0silvia0 No ja ten prerušovaný držím teraz a čo sa únavy a spánku týka, tak sa to nedá ani porovnať so stavom predtým. Budím sa okolo 5 ráno, úplne vyspatá, čerstvá, ako rybička a s dobrou náladou. A to som na tom ešte len 5-ty deň! 😍

h2
25. okt 2019

Ešte som zabudla napísať, že normálne vstávam medzi 6.00 - 6.30 (na 6 mám budík a kým sa vytrepem z postele, je aj 6.30) 😂

0silvia0
25. okt 2019

@h2 a ako dlho chces pokracovat?
No ja bezne vstavam o 5 tej, teda mam budik na 5, takze snad nebudem strasit uz o 4 vychrapana😁

h2
25. okt 2019

@0silvia0 😀 Teraz sa bude meniť čas, tak možno aj budeš. 😂
A ako dlho chcem pokračovať? to ešte neviem, ale tak dlho, kým mi to bude vyhovovať. Uvidíme, čas ukáže. Zatiaľ mi to ide lepšie, než som myslela, lebo ináč som skôr typ, čo sa najviac naje na večer. Ale zobudiť sa ráno s prázdnym bruchom je fakt super pocit.

0silvia0
25. okt 2019

@h2 a okrem pozitívnych pocitov máš aj nejaké negatívne? Nie si doobeda pažravejšia, keď vieš, že už po obede nič nedostaneš do brucha? Či všetko úplne ok?

h2
25. okt 2019

@0silvia0 V utorok ma bolela hlava. Ale mňa bolieva pomerne často, takže to nemuselo byť z toho. Pažravejšia doobeda nie som, to skôr večer, pondelok-utorok boli najhoršie, streda už lepšia a včera už mi jedlo večer ani nechýbalo. A to každý večer varím pre rodinu, takže lákadlá sú.

zuzinapipina
26. okt 2019

@h2 až teraz som si všimla, že si sa pytala. Tak v piatok som jedla ovocie a jogurt doobeda 🙆‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️ als dnes poctivo iba na vode 🙂

0silvia0
26. okt 2019

@zuzinapipina a ako to zvladas? Neboli ta hlava, nie si unavena?

h2
26. okt 2019

@zuzinapipina Ďakujem za odpoveď. Tak super, držím Ti palce. Budem Ti vďačná, keď dáš priebežne nejaké info, už sa odhodlávam, že si dám aj ja aspoň takú 3-dňovú hladovku.

zuzinapipina
26. okt 2019

@0silvia0 ano bolela ma hlava dnes, ale to ma vždy boli prvý deň, je to vraj znnak toho, že sa telo začína cistit. Prestala bolieť až ked som si chvíľku s malym teraz pospala, ked som ho uspavala. Ale zvladla som celkom v pohode, lebo som cely den lietala a niečo robila, tak sa tesim na zajtra 🙂 idem pokračovať v spánku 😁

zuzinapipina
26. okt 2019

@h2 ďakujem 😊 jasne dám a držím palce aj tebe 🙂

h2
26. okt 2019

@zuzinapipina Vďaka. 👍
Ja mám momentálne 6-ty deň bez večere a je mi super. Tak hádam niekedy budúci týždeň sa odhodlám a dám aspoň tie 3 dní. Nech sa darí! 😊

ciernysokol
26. okt 2019

Ja som raz drzala hladovku 11 dni,len voda. Dost mi to vtedy pomohlo.ale myslim,ze pr mna su ovela prinosnejsie jednodnove a najma pravidelne posty.sla som podla partykovej.ludia casto pouzivaju na rakovinu a su aj kliniky,kde sa lieci hladovkou.

Strana
z4