Pijete radšej čistú alebo ochutenú vodu?
Dobrý deň. Chcela by som vedieť váš názor.
Neviem vypiť čistú vodu. Viem vypiť čaj bez cukru, viem vypiť kávu bez cukru, ale musím mať ochutenú vodu. Nevravím že by som pila nejaké koly, sprity apd. ale pijem Rajec bylinka, už roky, nejako som si na to zvykla. Keď nemám Rajec, dám si trochu čistej vody so sirupom, bazovým, mäta - citrón apd. Veľmi by som chcela piť iba vodu s citrónom. V kaviarni si to dám, doma nie. Chcela by som vedieť ako to máte vy. Pijete vyslovene čistú vodu?
Len cistu
Voda z vodovodu, sóda zo SodaStream, občas džúsy, Kofola, Rajec ľadová bylinka (rakytník).. 🙈 ale viac menej čistú vodu, neznášam napríklad minerálne vody a ich pachuť 😄
Pijem čistú, výnimočne si tiež dám Rajec bylinka (moja obľúbená ochutená). Ak takú sladkú vodu popíjaš celý deň, tak kúpeš zuby v cukre a kyslom pH. Ideálne by bolo si po každom napití z ochuteného nápoja vypláchnuť ústa čistou vodou. 🥲 A tiež myslieť na to, že musí byť odstup 30min pred/po čistení zubov.
A jete sladkosti? Lebo ja nejem sladkosti. Jedine iba ak v ovocí, aj to preferujem citrusové ovocie. Čiže môj jediný príjem cukru je v tej vode Rajec. A v zime čas s medom občas. Inak sladkosti nejem vôbec.
A jete sladkosti? Lebo ja nejem sladkosti. Jedine iba ak v ovocí, aj to preferujem citrusové ovocie. Čiže môj jediný príjem cukru je v tej vode Rajec. A v zime čas s medom občas. Inak sladkosti nejem vôbec.
@anonym_autor nejem, sem tam si dám Milu, tu mám asi jedinú rada.. inak vôbec nekupujem, mne po toľkom množstve čokolády alebo sladkého býva zle. Ja som na slané. A ešte si dám sem tam koláč, ktorý upečiem, ale väčšinou pečiem len preto, že ma to baví a pre rodinu, nie pre svoje chute 😄
Ja aj deti a môj muž pijeme len čistú vodu a občas si dáme kvalitny sirup, občas čaj.. ale my milujeme vodu.. napríklad môj najstarší aj keď napríklad niekde pije fantu či kolu, tak ju musí zapiť vodou, lebo ho smadi.. podľa mňa by si si vodu mohla skúsiť dať do chladničky, vtedy chuti omnoho lepšie..
Ale sladkosti bohužiaľ jem.. 😬 toho sa zbaviť neviem.. dnes napríklad dve palacinky s gastanovou náplňou, bolo to super..
@anonym_autor čistú.
@anonym_autor a čo ješ? pretože cukor obsahujú aj potraviny, že…
Minerálku jemne perlivu, a v lete si robím sódu. Mam rada bazovy sirup, co si robím sama. S citrónom, no mňam.
@anonym_autor a čo ješ? pretože cukor obsahujú aj potraviny, že…
@biba_18 to viem, ale nejem cielene cukor - kolace, zakusky, keksiky, cokolady, dzemy, cukriky, jogurty, chleba, cestoviny. zemiaky. Jem maso, zeleninu, ovocie - tam je cukor a fruktoza. Obcas med, do caju.
@anonym_autor Ja pijem neperlivu Magnéziu. Na to,že je to čistá voda, je chutná.
@anonym_autor ked som doma vacsinou cistu vodu z kohutika alebo nesladeny ovocny caj. Mimo domu co pride, ale vyhybam sa presladenym napojom
Pijeme iba cistu vodu z vodovodu, u nas mame doma vsade dzbany s vodou, deti nevypiju nic ine, ja este pijem nesladene bylinkove caje, sem tam magneziovu mineralku.
@anonym_autor radšej pijem ochutenú ale najčastejšie pijem čistú 🙂
Pijem iba pivo
@anonym_autor Ja najradsej cistu vodu, v lete aj jemne perlivu. Ale moj muz je na tom ako ty, cista voda sa mu akosi prieci, musi mat ochutenu. A syn vyzera ze je po nom.
My pijeme doma iba minerálky ochutené, najradšej máme Magnéziu jahodovú, alebo soda streem so sirupom. Z čistej vody by som sa ja osobne asi povracala, lebo za prvé mi nechutí a za druhé, keď už sa z nej aj napijem, je mi z nej ťažko.
Ja si v lete davam tie caje, co su do studenej vody. Cista voda mi proste nechuti z vodovodu. Davam si bud perlive vody alebo si spravim Sodastream.
@anonym_autor podľa toho , že kedy. Väčšinou čistú, neochutenú z kohútika, sem tam minerálka a keď mám chuť na sladkú, tak so sirupom alebo šumivé magnézium či zinok. Občas materinu dúšku. Ostatné ochutené veci ani nie. Ešte občas kofola.
Ja čistú vodu z vodovodu tiež nemusím. 🙈 Sladené malinovky nepijem, najčastejšie magneziove minerálky s citrónom alebo bylinkový čaj s troškou medu a citrónom. Všade pcham ten citrón 😅
inak veľmi dobrá vychytávka je voda a do toho pár kvapiek esencionálneho oleja…
Autorka, prečo ta to tak trápi, po čo ti chuti. Ja čistú skoro vobec nepijem, väčšinou čaje s troskou cukru. Čistú vodu s citrónom napríklad vypijem v restike ak je na stole, tam mi to Kupodivu ináč chuti. Taktiež čistú príjem keď športujem . Ale keď som doma tak drvivá väčšina čaj. Keď som na kúpalisku v teple tak čistá ma ale vobec neosviezi. Vtedy si dám radler alebo kofolu. Proste pri každej situácii mi chuti niečo iné
@anonym_autor pijem len čistú vodu a keď kávu a čaj bez cukru
@anonym_autor pijem len vodu z vodovodu nič iné
@anonym_autor Ako sa niekto môže citujem "dogrcať" z čistej vody, to nepochopím. To je na lekára
@anonym_autor Ako sa niekto môže citujem "dogrcať" z čistej vody, to nepochopím. To je na lekára
@anonym_679802 pockaj to povedal kto? Ja nie. Tak nechapem teraz.

Pijem iba cistu vodu. Ale nie z vodovodu.Viem dostat do seba iba Hamsik a Magnesiu...Ziadne ochutene.