icon

Aká káva vám chutí najviac?

barbora544__
17. máj 2024

Dobre ránko akú kávu mate radi ktorá vám najviac chutí 🙂❤️

Strana
z7
penelope11
18. mar 2026

@simkima Tak toto je pre mna hotova veda 🙂 Ja som rada, ze viem zapnut automaticky kavovar, vybrat si kavu, ktoru chcem a tym to pre mna hasne. 😅

hoffmanka
24. mar 2026

@penelope11 Tak však každému ako je najlepšie. Tiež nepijem to, čo mi nechutí. Ale verím, že stačí raz vyskúšať a vedela by si ako na to. Aj tak som zistila, že to každý robí úplne ináč, aj keď je na to štandardne určený spôsob 😂

sabca99
8. apr 2026
@hoffmanka

@penelope11 Tak však každému ako je najlepšie. Tiež nepijem to, čo mi nechutí. Ale verím, že stačí raz vyskúšať a vedela by si ako na to. Aj tak som zistila, že to každý robí úplne ináč, aj keď je na to štandardne určený spôsob 😂

@hoffmanka Ano, ja tiez pijem len to, co mi chuti, uz si veru vyberam 😀 😀 Kedysi som to takto nemala, vypila som, co mi prislo pod ruku. Teraz takto.

sandra_kul
15. apr 2026
@sabca99

@hoffmanka Ano, ja tiez pijem len to, co mi chuti, uz si veru vyberam 😀 😀 Kedysi som to takto nemala, vypila som, co mi prislo pod ruku. Teraz takto.

@sabca99 novinka? to je dáke svetlé praženie, či? 🙂

sabca99
22. apr 2026

@sandra_kul Neviem, ci novinka 😀 Ja som stranku dlhsie nepozerala a potom na mna vyskocila, tak som skusila objednat a je vyborna. Je tam pisane stredne prazenie, ale teda aj mne prisli tie zrnka trosicku bledsie ako zvycajne. Asi to uplne nie je vzdy smerodajne. 😀 Neviem.

gramtlika
23. apr 2026

@sabca99 @sabca99 to sa stava celkom casto, ze aj ked je pisane stredne prazenie, tak to moze vyzerat svetlejsie 😇 zalezi aj od odrody a sposobu spracovania, niekedy tie zrna proste nemaju taku tmavu farbu, ale chutovo to sedi.

gramtlika
23. apr 2026

a ako ti to chuti? skor kyslejsia alebo taka vyvazena? lebo pri tych svetlejsich byva casto citit taka ovocnejsia chut, co nie kazdemu sadne.

jana564
23. apr 2026

Mne v poslednom čase chutí Čokolover od Readyafter

sabca99
Včera o 12:41

@gramtlika Tato Flowertron je taka sladsia, mne to absolutne vyhovuje 🙂 Je tam pisany aj karamel aj hrozno, ale netipovala by som to tak uplne podla chuti, je viac sladka ako ovocna.

Strana
z7