Aká káva vám chutí najviac?
Dobre ránko akú kávu mate radi ktorá vám najviac chutí 🙂❤️
@penelope11 Tak však každému ako je najlepšie. Tiež nepijem to, čo mi nechutí. Ale verím, že stačí raz vyskúšať a vedela by si ako na to. Aj tak som zistila, že to každý robí úplne ináč, aj keď je na to štandardne určený spôsob 😂
@penelope11 Tak však každému ako je najlepšie. Tiež nepijem to, čo mi nechutí. Ale verím, že stačí raz vyskúšať a vedela by si ako na to. Aj tak som zistila, že to každý robí úplne ináč, aj keď je na to štandardne určený spôsob 😂
@hoffmanka Ano, ja tiez pijem len to, co mi chuti, uz si veru vyberam 😀 😀 Kedysi som to takto nemala, vypila som, co mi prislo pod ruku. Teraz takto.
@sandra_kul Neviem, ci novinka 😀 Ja som stranku dlhsie nepozerala a potom na mna vyskocila, tak som skusila objednat a je vyborna. Je tam pisane stredne prazenie, ale teda aj mne prisli tie zrnka trosicku bledsie ako zvycajne. Asi to uplne nie je vzdy smerodajne. 😀 Neviem.
a ako ti to chuti? skor kyslejsia alebo taka vyvazena? lebo pri tych svetlejsich byva casto citit taka ovocnejsia chut, co nie kazdemu sadne.

@simkima Tak toto je pre mna hotova veda 🙂 Ja som rada, ze viem zapnut automaticky kavovar, vybrat si kavu, ktoru chcem a tym to pre mna hasne. 😅