icon

Ako správne pečieme vianočné oblátky?

123369
31. okt 2023

Ahojte žienky,čo pečiete vianočné oblátky.
Mám takú otázku.
Bola by niektorá ochotná si somnou písať,či posielať aj videá, vyslovene o pečení,ja totiž neviem ,ako tie potvory vyberať zo stroja, možno si s nikým radiť a rozdávať typy, napr na mesenger.
Ja mám stroj od Magropom dva roky,ale nepeciem vo veľkom, preto to nemám ešte až tak v ruke a potrebujem poradiť . Hoci ich po vybratí zatazim,v mieste kde ich vyberam/ držím ich mám vždy zvlnené. Už neviem ako ich vyberať,kde robím chybu. Najradšej by som sa pozrela,na niekoho ,kto ich má prefekte rovné ako to robí 😊 tak ak sa niekto ozve budem rada, ďakujem

Strana
z3
vivuska666
5. feb 2026
@anonym_7bcc40

@vivuska666 uz si aj skusala piect? Aky mas stroj? Nezalozime si aj tu skupinku ak neni? Mne by sa nejake rady isto hodili 🙂

@anonym_7bcc40 zatial som piekla ken slane vo bol recept pri stroji. Mam waffee 🙂 kludne vytvorme skupinu

anonym_7bcc40
5. feb 2026
@vivuska666

@anonym_7bcc40 zatial som piekla ken slane vo bol recept pri stroji. Mam waffee 🙂 kludne vytvorme skupinu

@vivuska666 a darilo sa? Mozem to vecer skusit😀 snad to nepokaslem 😀

123369
autor
5. feb 2026
@anonym_7bcc40

@123369 no veru, som velmi zvedava ako mi to pojde 😀😀
Ja budem mat stroj od wafee
Nikdy som to nerobila😀 precitala som si vsetko, co som kde nasla, no pride mi to aj tak zatial zlozite😀no mozno to chce iba trochu cviku
Tu inak neni ziadna taka skupina?
Ty si ako spokojna so strojom?

@anonym_7bcc40 ja už jeden mám ,asi štyri roky od magropom,a rozhodla som sa túto zimu, že si kúpim ešte jeden a chcela som práve wafee, že nech mám každý iný,ale teda práve na tej stránke na FB som sa pýtala, samozrejme chvália oba,oba sú perfektné,ale že wafee je dosť ťažký vraj až 10 kg,ten môj má okolo 4 kg ,tak som nakoniec opäť kúpila od magropom, prvý mám guľatý s motívom Vianoce a teraz som si objednala oválny s motívom srdce.
Neviem ako na wafee ,ale nie je to nič zložité, základ je dobré cesto,ak sa nedarí a lepí sa,tak je to celé zle,aj také dni žiaľ sú. Ale keď to fachci ako po masle,to je paráda. Vôbec neviem,či je tu nejaká taká skupina,ale nedáš tam video a viacej foto po kope.
Každopádne budem rada keď ti príde a napíšeš recenziu,a foto poteší 😀

anonym_7bcc40
5. feb 2026
@123369

@anonym_7bcc40 ja už jeden mám ,asi štyri roky od magropom,a rozhodla som sa túto zimu, že si kúpim ešte jeden a chcela som práve wafee, že nech mám každý iný,ale teda práve na tej stránke na FB som sa pýtala, samozrejme chvália oba,oba sú perfektné,ale že wafee je dosť ťažký vraj až 10 kg,ten môj má okolo 4 kg ,tak som nakoniec opäť kúpila od magropom, prvý mám guľatý s motívom Vianoce a teraz som si objednala oválny s motívom srdce.
Neviem ako na wafee ,ale nie je to nič zložité, základ je dobré cesto,ak sa nedarí a lepí sa,tak je to celé zle,aj také dni žiaľ sú. Ale keď to fachci ako po masle,to je paráda. Vôbec neviem,či je tu nejaká taká skupina,ale nedáš tam video a viacej foto po kope.
Každopádne budem rada keď ti príde a napíšeš recenziu,a foto poteší 😀

@123369 ja som tiez citala recenzie a neviem co vsetko a nakoniec mi kamaratka hovorila, ze ma wafee a je spokojna
Je vraj tazsi, ale ma uzatvaraci mechanizmus a je z liatiny
No uprimne ti poviem, ze tomu prd makovy rozumiem 😀
Uvidim, ako mi to pojde
Ci nepoleti oknom😀 zalozime tu skupinku, aj s @vivuska666
Mozeme si tam prezdielat potom aspon nejake skusenosti
A ja ked budem mat naladu zalozim aj fb 😀mala som a vsak heslo uz nevie ani besny pes🥴😀

Strana
z3