Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Napisem nase tyzdenne menu, v pondelok dojedame vzdy z nedele. 🙂
Utorok - cicerova polievka/kysnute kolace
Streda - cicerova polievka/spagety carbonara aj zeleninove
Stvrtok - sosovicova polievka/pecene zemiaky so zeleninou
Piatok - kapustnica s chlebikom
Sobota - karfiolova polievka/granatir
Nedela - karfiolova polievka a nieco z kuracich prs
@natal12 ja dnes na ranajky ovsenu kasu s jablkami,ale ked je mm doma tak väcsinou klasika pecivo, syry, zelenina , kava a caj 😉
Ja dnes hlivovy perkelt a spaldove halusky a polievku dojedame kyslu sosovicovu a sladku sosovicova pre malu 🙂
šampionova krémová plnena kapusta a vyskúšam nejaky chlebík vonku riadne leje tak nálada na bode mrazu 🙂 Lucka mi tu pomaly olizuje stranky a hlavne tu krásnu tortu od gabriely 🙂
@natal12 Ja mám najradšej na raňajky čerstvé rožky s maslom a kakaom, alebo chlebík so syrokrémom a citrónovým čajom. Občas si uvaríme párky s horčicou a kečupom dokopy + pečivo, niekedy si namutkáme omeletu inokedy praženicu, do ktorej nadrobím chlebík - je to mňamka. Keď je staršie pečivo, tak ho vypražíme na vajíčku. Každú nedeľu papáme vianočku s maslom a bielou kávou Meltou, prípadne makovník. Alebo ja mám veľmi rada aj čokoládové vločky s kakaom 😝
práve som sa rozhodla , že budem robiť dnes jablkovú štrúdľu a mrkvové mufinky s banánom ,alebo džemom a na zajtra ešte neviem, čo na obed, možno len klasické pečené kuracie stehná na kyslej kapuste a zemiakoch
Ahojte, dnes zeleninova polievka a chcem vyskusat kremove rizoto ( najskor ale smer obchod ) 😉
@natal12 ja mavam ovsenne vlocky, slnecnicove semiacka, jablko, niekedy banan, skorica, med, väcsinou jem to iste, nic ine mi nechuti a take ze parky a prazenicu a biele rohliky uz vobec nejem, skor nejake natierky s raznym chlebom, teraz som objavila od alfa bio vola sa to tataracik
Ja buchtičky spravím zajtrá deturence ich majú veľmi rady ale ja musím spraviť aspoň za dva plechy kedže mám 4 dievčence a piateho ocka 🙂
Dnes som sa rozhodla pre niečo ľahšie.. Kapustový šalát s pečenými zemiakmi 🙂 😉 😉
Receptík http://tipnajedlo.sk/recepty/kapustovy-salat-s-...
zeleninono - krupicová polievka . Francúzske zemiaky s udeným mäskom , páročkami , klobáskou .
@gianni Dobrý deň. Pozerala som album "danielaj" ale nenašla som recept na mrkvové muffiny. Pošlete mi prosím Vás? Ďakujem.
@deepred22 aky recept si pouzila na rafaelo. Zdaju sa mi take ine, bielucke.
@lululka555 kremove rizito 😨 . Poprosim foto aj receptik.

@natal12 Ahoj, ja som mala dnes natierku z trescej pecene: 2 konzervy trescej pecene (olej zlejem), maslo podla chuti, 1 trojuholnicek taveneho syra, biele korenie, sol, troska citr.stavy. Vsetko zamiesam el.slahacom a na zaver uz len rukou zamiesam nadrobno pokrajanu cibulku.