Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes pizza, ale teda musím sa pochváliť, to cesto bolo dnes neskutočné!!! Fakt sa mi podarilo 😀
@natal12 je to klasické šiškové cesto, nakrájané na štvorce - vysmažíme, potom sa na pol rozreže a naplní sa - do stredu džemík (najlepšie čučoriedkový) a na kraje hustý vanilkový puding. Prikryjeme vrchnou časťou a posypeme práškovým cukrom.
u nas dnes sosovicovy privarok s volskym okom, chlebikom. muz ma spagety s paradajkovou omackou (rychlou - cesnak, krajane paradajky, bylinky).
@levandullka vyzera super 😝 podobny robievam ,do cesta nastruhane jablcka ,orechy ,po upeceni natriet dzemom,poliat cokoladou? alebo tento sa robi inak?
dnes hríbová omáška z dubákov,kuracie rezne,zemiaková kaša,na večeru urobím lievance s džemom 🙂
jáj a my špenátovú polievku a zemiaková kaša s al.treskou na masle,uhorka.A že sme si pochutili
Dnes kukuricova polievka podla Nigelli http://www.nigella.com/recipes/view/sweetcorn-c... 🙂 a rezance s orechami. Prikladam fotky. Pred uvarenim este v mixeri (kukurica, cibula, cesnak a krupica) a potom po uvareni na tanieri s tortilla chipsami, syrom a chilli 🙂
baby pýtam sa len tak... ako miesite cesto na palacinky ?? šlahačom , metličkou ručnou alebo ponorným mixéerom ?? 🙂
fašírka so zemiakmi a uhorkový šalát 🙂 a ku kávičke piškotový koláčik s jahodami a mrveničkou mňaaam 😝
@deepred22 Ja som tento robila trosku inak... Je to iba klasicky korpus na bublbaninu, len so spladovou mukou a s mensim mnozstvom cukru. Na nom je marhulovy dzem, rozvarene jablka a cokolada 🙂
tekvicová polievka a domáca hurka, domáca klobáska, varené zemiaky a čerstvá kyslá kapusta... 🙂 kalorická bomba 😀

dnes zeleninova polievka s pečeňovými haluškami zemiakove placky s domácim kyslým mliekom 🙂 😝