Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dievčatá máte niektorá dobrý recept na tvarohové knedličky? naposledy, ked som ich robila, tak skončili v koši....totálne sa rozvarili. vopred ďakujem.
Ahojte,u nás v nedelu hovädzia polievka,rezne s ryžou a uhorkovým šalátom,dojedali sme aj včera 🙂
dnes asi bryndzové halušky so slaninou 😉
Ahojky , dnes kuracie prsia s ananasom ( idem robit prvykrat ) a basmati ryza k tomu. 🙂
@titkovamiriam mnamkove fotocky,hlavne ta druha - s tymi vonavymi klobaskami,hned by som isla grilovat 🙂
@daniela1978 mam od tety: 200 g tvarohu, 200 g polohr. muky, 1 zltok, sol, 20 g masla, 1 dcl mlieka a 20 g praskoveho cukru.
Ahojte kocenky uz mam navarene skorej velka dilema co navarit takze polievka paradajkova a granadir 100rokov sme ho nemali a ked pojdem na prechadzku co je zachvilu kupim salat ku granadiru 😉
Dobre ranko 🙂 U nas dnes este dojedacky z nedele. Som nejak neodhadla velkost masa. Takze k pecenej krkovicke som dovarila ryzu a uhorkovy salat. Vecer uvarim na zajtra spagety so slaninovo porkovou omackou.
@daniela1978 aj ja ich skusim lebo musim tvaroh minut ....ale az zajtra asi alebo vecer 😎
@lea231 no ja ich skusim asi dnes večer 🙂 snáď sa mi zasa nerozvaria......už mi sliny tečú 🙂
ja dnes len rychlovku zapecene baklazanove a cuketove kolieska s rajskou omackou, syrom a morcacou sukou, koreniny ...o chvilku letim do prace 🙂
baby čo poviete ked mám zápálené ucho a uživam ATB + ušné kvapky možem ist von ?? a aby som nebola mimo tak my dnes rýchlu syrovú polievku z hráškom a tarhonové rizoto a kyslá uhorka k tomu 🙂 a rožmýšlam nad touto tortičkou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29935
síce ešte máme nedojedený koláčik aj študenstkú pečať 😀 tak načo budem robiť dalšie sladké bude nabudúce 🙂
ja som včera urobila tú chlebovú polievku ,ale vylepšila som to pórikom a šampiónmi a rozhabarkovaným vajíčkom a ako druhé som urobila tekvicovozemiakový prívarok s vareným vajkom a kto bude chcieť opečie si špekáčik k tomu
tak zasa varím na želanie- polovička chcela brokolicovú kremovu polievku a dhuhé budu kuracie steaky na grile
babulky gazdinky, keď robíte cuketovú polievku, tak ju robíte tak, že vydlabete len to vnútro?????
@michaelamilan Miška já podle stáří a velikosti, když jsou mladé tak ji oškrabu jako brambory a nakrájím osmahnu a pak už podle chuti..když jsem mela v lete velikou tak sem ji oškrabala vnitřek vydlabala a dala preč a z toho tuheho urobila polivku 🙂
@inffinity ďakujééééém.....lebo ozaj som nevedela 😀 LEn som počula že je treba dať tie semienka preč....ale to asi pri "starých" lebo sú už potom horké, nie????

Zajtra este dojeme od nedele vyvar, pre nas s drobcom palacinky, ocinovi zemiaky a parky v cesticku opecene