Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
chleba s maslom a lekvárom som sa dnes rozhodla na veceru, že bude :D je to rýchle a dobré
@michalag
dnes cestovinový šalát, párková polievka......A pripájam foto včerajších pivných rožkov......inak babulky, vy keď pečite domáce pečivko, vždy sa chválite, že sú na druhý deň ako čerstvé a mne akosi stvrdli :-/ Neviete čm to môže byť??? robila som všetko ako bolo v recepte, len cesto som miesila ručne a nie v pekárničke......ďakujem za rady......rada by som zasa tieto rožky spavila, ale eď budú tvrdkavé, tak ich už robiť nebudem ☹
Dnes sme dojedali rezne so zemiakovým šalátom, ale bol prapodivný, nejako zhnedol a nikto nevie prečo. Svokra tam dala jablká, tak vraj preto. No a mne je teraz ťažko na žalúdok 😖
@rastulka mňam....akurát som dnes rozmýšľala nad tortillou s maskom🙂... .tiež cez týždeň spravím..chlapci ma pýtali kuracie bagety....spomienky na dovolenku ich asi premohli 🙂..tak budú bagetky aj tortilly.
....inak u nás sa dnes dojedalo..čo nám babka zabalila....akurát na večeru som spravila vajíčkovú pomazánku 😉
zajtra má prísť na návštevu kamoška so synčekom...tak aj nejaký rýchly koláčik bude..asi rafaelo rezy ...
@levandullka mnam, mozem poprosit recept na to kuriatko s pecenymi jablkami a hubami?
@barbora84 Samozrejme 🙂. Kura som piekla klasicky (iba sol, trosku korenia a podliala som ho trochu vodou). Omacka - na masle som podusila nakrajane sampinony plus zmes mrazenych hub (kupujem v Metre zn. Horeca), ked boli makke, podliala som vodou, osolila, okorenila a trosku zahudstila mukou. A jablcka su iba nakrajane na platky a opecene na masle 🙂
Ahojte. My budeme mat tento tyzden len take rychlovecky, lebo som bola v piatok flamovat a ja sa vzdy davam tyzden do kopy 😀 Vcera sme dojedali z vikendu francuzske zemiaky a pecene stehna s rozmarinom, dnes granatir so slaninkou. A na ostatne dni som prisla nazbierat inspiraciu sem 🙂
ja mám ešte celý hrniec polievky a ešte zvyšok druhej polievky, takže bude dnes polievkový deň a urobím asi nejaké rýchle cestovinky
Ahojte,tak sme už všetko pojedli.dnes plnená fašírka so zemiakmi na čerstvej petržlenovej vňati a hlávkovým šalátom.polievka ešte ostala od nedele.
vo štvrtok idem robiť dalšiu tortu pre moju malú.bude mať 6 rokov.tak chcem skúsiť parížsky krém.máte niekto dobrý recept aj s postupom??ešte som ju nerobila 😅 dakujem
@michaelamilan rožteky vyzerajú super, aj mne sa to tiež zo začiatku stávalo, piekla som v teplovzdušnej, tak som skúsala klasicky piesť len zhora a zdola ohrev, a už sa mi to nestáva. Ale treba sledovať aj cas,netreba to nechávať zbytočne dlho.Inak neskôr som skúšala opäť aj s ventilátorm ale pri menšej teplote a čase. Podľa mna to súvisí len s tým pečením, neviem čo iné by tam mohlo byť. Jáj a ešte je dobré po vybratí plechu z rúry zakryť to utierkou.
@lea231 mňá suši, vyzerá super
My dnes dojedáme ešte vývar z nedele a ako druhé bude šošovicový prívarok s vajíčkom alebo klobásou. No a na večeru to istí chlieb vo vajci.
Ahojte , vcera @rastulka 😉 narobila chute s plnenymi tortillami, tak dnes budu u nas 🙂
@veroninna1 ako robis mlete rezne? Ja si ich pamatam strasne dobre z roboty z jedalne. Uz som skusala milion sposobov, ale bud to bola fasirka, alebo volaco ine, ale nikdy nie take, ako som chcela 😕
robim ich podla tohto receptu a maso som si pomlela bravcove stehno. http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-mlete...

nemate nieco dobre a rychle na večeru. Mna nic nenapada ☹