Jete mäso každý deň?
Jedsvate mäso každý deň?
ja mam veľmi rada kremove rizota (tekvicove, paradajkove, syrove..), potom bezne zeleninove rizoto, cestoviny s rôznymi omačkami smotanovymi, paradajkovymi,špenatovymi, potom nejake syry ako camembert, halloumi, oštiepok, palacinky na slano plnene zeleninou (fazuľkami a kukuricou napr.) , kôprovku alebo nejaký prívarok s vajíčkom, zeleninove vegetarianske mäsa so zeleninou atď., tofu, dhal s ryžou, placky (karfiolove su uzasne s cesnakovo-jogurtovym dipom), cuketu plnenu zeleninovou zmesou zapekanu, potom namiesto masa k nejakej prilohe fasirky z kapustuty, alebo fasirky z mrkvy, zapekany karfiol a mnoho dalsieho :D ja jem velmi malo mäsa
Nie. A to teda ani sunku a salamu moc nejedavam. Nechuti mi to... My mame radi zeleninu, ja zas milujem pecivo, bez toho by som bola hladna.
Nie. Asi dvakrát do týždňa. Stratili sa mi tráviace ťažkosti a zlepšila sa mi aj kvalita pleti.
Nie nejem mäso každý deň, snažím sa mať aspoň 3krat do týždňa mať vegetariansky alebo aj vegansky deň.
Kedy ako, ak ma zaujme niečo z mäsa, tak si dám, ak nie, tak hoci čo iné, často mi stačí polievka či len chrumky PEPE 🫣

Nie.
Pre zdravie je skôr vhodná rastlinná strava.
Mäso mi nechutí.
Z mäsa sa nenajem