Ktorá príchuť mrazenej pizze Guseppe je najlepšia?
maminy dajte tip ked sa vam fakt nechce varit. kupila som v akcii tu pizzu guseppe so sunkou a syrom a celkom milo ma prekvapila ze to cesto neni ako podrazka. mate daku inu oblubenu prichut co chuti aspon trochu ako z pizzerie? ja viem ze je to polotovar ale obcas sa to u nas proste hodi ked nestiham zo skolky.
Sorry, ale ani jedna
@kocuris
😅 co sa zuris, chod do Brazilie a tam je velmi popularna a este pridaju aj hrasok , vo Francuzku je zase biela a v Australii je to s ananasom
Lidl má aj chladené cesto. Ak nemám čas, kúpim cesto, nahádžem naň všetko čo máme radi a šup piecť. Chuti takmer ako domáca
@kocuris cim si protirecim? :D necitis sa trosku dolezity? nie kamarat ale JA sa pytam.. :D
@anonym_autor za mna najlepsie si kupit pizza cesto z vilgainu, rychlo oblozit a je to zdrave a rychle. A hlavne vyborne
Ja mám rada tú so šunkou, hríbikmi a červenou cibuľou. Gussepe mám aj ja najradšej
@kocuris KEDYSI... ked som RYCHLO nevedela, pretoze u nas pizza cesta kedysi kyslo aj pol dna. Pretoze ano, pizza cesto sa pripravuje dopredu original dost dlho kysne a nie tieto rychlo recepty, kde mame pizzu na stole za hodinu. A nie vzdy sa s tym cloveku chce babrat a miesit. Dokonca ju pecieme v peci, ak teda nerobim jednu len pre nas :D Tak sa tu nehraj na frajera, nie si jediny co pizzu pecie.. Mne je jedno co si ty ako radsej spravis. Tu sa radia o mrazenej, tak bud vies nieco k teme dat, alebo nie. Predpokladam, ze ked za 30rokov mrazena pizza z obchodov nezmizla, tak ju ludia kupuju, nie je to nic prekvapene. Nemam ziadny problem s tym, ak niekomu chuti, kupi si ju, su ludia co proste cesto nerobia.. a hotove cesto tiez nie je ziadna katastrofa, pizza z nej s dobrou oblohou je urcite jedla.. :D
@kocuris
Ty co vsetko vies, aspon si myslis ze vies :
"Yes, classic Neapolitan pizza dough is frequently prepared the day before—or even 2–3 days in advance—to allow for a long, cold fermentation (or "cold retardation") in the refrigerator. While same-day dough is possible, a 24-to-72-hour cold ferment is considered superior for developing a complex, "sourdough-type" flavor and a light, airy, and bubbly texture. "
Taste of Artisan
Budem sa opakovať ale naozaj Vyskúšajte túto ak viete zohnať … Gustavo Gusto nie je klasická mrazena pizza …Ich cesto zreje 24 hodín a každú pizzu tvarujú ručne, potom ju pečú v kamennej peci. Rozdiel je hlavne v tom, že používajú poctivú mozzarellu a žiadnu chémiu, čo je na chuti hneď poznať, fakt v nasej pizzerii sa na nu nehrabu , vsetci do jedneho si mysleli , ze som tu pizzu objednala os taliana
@kocuris ako vieš, že je Gustavo Gusto na Slovensku ţažšie dostupná, keď si robis pizzu doma? Či z nudy v obchodoch prezeráš mraziaky s pizzou?
Inak je bežne dostupna v Bille napriklad.
@bubchen86 cesto je fakt brutalne, syr tiež, len ten zaklad mi pride taky nevyrazny a nechutila mi šunka, bola nahrubo nakrajana a slachovita
@kocuris z teba musí mať manželka doma radosť, keď dokážeš niekomu vynadať do kokotov kvôli mrazenej pizzi 🙂
@kocuris a ty tu co robis? dokolecka si ides svoje a natlacas tu tvoju "pravdu".. takze ano, presne vdaka takym ako si ty ktori nemaju kriticke myslenie, idu si svoje ale nevidia to, to tu takto vyzera....
@kocuris ty si toho nemyslis viac a mal by si.. preto si len obycajny utocny chudak ktory kope a kope ale jeho slova su prazdne a o nicom. len ty sam to nevidis a vidis sa niekde na piedestali....
@kocuris ale ano.. cely cas tu praveze svoj nazor vnucujes a kazdy je podla teba idiot.. to je vsetko co tu dokolecka robis..
@kocuris
Ale aky slusny po rane uz si vytriezvel? ty si riadny dement aj me si vcera vecer nadaval do jebnutych debilov.