icon

Ktorá príchuť mrazenej pizze Guseppe je najlepšia?

10. apr 2026

maminy dajte tip ked sa vam fakt nechce varit. kupila som v akcii tu pizzu guseppe so sunkou a syrom a celkom milo ma prekvapila ze to cesto neni ako podrazka. mate daku inu oblubenu prichut co chuti aspon trochu ako z pizzerie? ja viem ze je to polotovar ale obcas sa to u nas proste hodi ked nestiham zo skolky.

kocuris
Odpoveď bola odstránená
anonym_1b8f00
10. apr 2026

Sorry, ale ani jedna

anonym_addc82
10. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris
😅 co sa zuris, chod do Brazilie a tam je velmi popularna a este pridaju aj hrasok , vo Francuzku je zase biela a v Australii je to s ananasom

simca06022011
10. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris ja nepotrebujem k tomu manual :D pizzu pecieme doma roky :D

kocuris
Autor odpoveď zmazal
weleda123
10. apr 2026

Lidl má aj chladené cesto. Ak nemám čas, kúpim cesto, nahádžem naň všetko čo máme radi a šup piecť. Chuti takmer ako domáca

simca06022011
10. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris cim si protirecim? :D necitis sa trosku dolezity? nie kamarat ale JA sa pytam.. :D

kocuris
Autor odpoveď zmazal
anonym_6a4258
10. apr 2026

@anonym_autor za mna najlepsie si kupit pizza cesto z vilgainu, rychlo oblozit a je to zdrave a rychle. A hlavne vyborne

anonym_b127fa
10. apr 2026

Ja mám rada tú so šunkou, hríbikmi a červenou cibuľou. Gussepe mám aj ja najradšej

simca06022011
10. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris KEDYSI... ked som RYCHLO nevedela, pretoze u nas pizza cesta kedysi kyslo aj pol dna. Pretoze ano, pizza cesto sa pripravuje dopredu original dost dlho kysne a nie tieto rychlo recepty, kde mame pizzu na stole za hodinu. A nie vzdy sa s tym cloveku chce babrat a miesit. Dokonca ju pecieme v peci, ak teda nerobim jednu len pre nas :D Tak sa tu nehraj na frajera, nie si jediny co pizzu pecie.. Mne je jedno co si ty ako radsej spravis. Tu sa radia o mrazenej, tak bud vies nieco k teme dat, alebo nie. Predpokladam, ze ked za 30rokov mrazena pizza z obchodov nezmizla, tak ju ludia kupuju, nie je to nic prekvapene. Nemam ziadny problem s tym, ak niekomu chuti, kupi si ju, su ludia co proste cesto nerobia.. a hotove cesto tiez nie je ziadna katastrofa, pizza z nej s dobrou oblohou je urcite jedla.. :D

kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
anonym_addc82
10. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris
Ty co vsetko vies, aspon si myslis ze vies :
"Yes, classic Neapolitan pizza dough is frequently prepared the day before—or even 2–3 days in advance—to allow for a long, cold fermentation (or "cold retardation") in the refrigerator. While same-day dough is possible, a 24-to-72-hour cold ferment is considered superior for developing a complex, "sourdough-type" flavor and a light, airy, and bubbly texture. "
Taste of Artisan

kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
bubchen86
10. apr 2026

Budem sa opakovať ale naozaj Vyskúšajte túto ak viete zohnať … Gustavo Gusto nie je klasická mrazena pizza …Ich cesto zreje 24 hodín a každú pizzu tvarujú ručne, potom ju pečú v kamennej peci. Rozdiel je hlavne v tom, že používajú poctivú mozzarellu a žiadnu chémiu, čo je na chuti hneď poznať, fakt v nasej pizzerii sa na nu nehrabu , vsetci do jedneho si mysleli , ze som tu pizzu objednala os taliana

bubchen86
10. apr 2026
kocuris
Autor odpoveď zmazal
anonym_ad11b2
10. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris ako vieš, že je Gustavo Gusto na Slovensku ţažšie dostupná, keď si robis pizzu doma? Či z nudy v obchodoch prezeráš mraziaky s pizzou?
Inak je bežne dostupna v Bille napriklad.

anonym_ad11b2
10. apr 2026
@bubchen86

@bubchen86 cesto je fakt brutalne, syr tiež, len ten zaklad mi pride taky nevyrazny a nechutila mi šunka, bola nahrubo nakrajana a slachovita

kocuris
Autor odpoveď zmazal
anonym_db5676
11. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris z teba musí mať manželka doma radosť, keď dokážeš niekomu vynadať do kokotov kvôli mrazenej pizzi 🙂

anonym_18cd7a
11. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris a ty tu co robis? dokolecka si ides svoje a natlacas tu tvoju "pravdu".. takze ano, presne vdaka takym ako si ty ktori nemaju kriticke myslenie, idu si svoje ale nevidia to, to tu takto vyzera....

kocuris
Autor odpoveď zmazal
anonym_18cd7a
11. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris ty si toho nemyslis viac a mal by si.. preto si len obycajny utocny chudak ktory kope a kope ale jeho slova su prazdne a o nicom. len ty sam to nevidis a vidis sa niekde na piedestali....

kocuris
Autor odpoveď zmazal
kocuris
Autor odpoveď zmazal
anonym_18cd7a
11. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris ale ano.. cely cas tu praveze svoj nazor vnucujes a kazdy je podla teba idiot.. to je vsetko co tu dokolecka robis..

anonym_addc82
11. apr 2026
@kocuris
Odpoveď bola zmazaná

@kocuris
Ale aky slusny po rane uz si vytriezvel? ty si riadny dement aj me si vcera vecer nadaval do jebnutych debilov.