icon

Nedohriala som omáčku podľa návodu. Je to problém?

6. feb 2025

Ahojte kúpila som si omáčku na cestoviny že si rýchlo spravím keď prídem z roboty..
Ja som to naozaj len vyliala na rozpálenú panvicu kde som predtým osmazila cesnak a chvíľu som to miešala len aby sa to prehrialo a potom som to zmiesala s cestovinami a ešte chvíľu miešala aby sa to pekne spojilo.. a potom čítam postup že omáčka sa ma 5 minút miešať.. toľko som to teda nemiesala.: myslite že môžem niečo dostať?

autor
•
6. feb 2025
viestta
•
6. feb 2025

Nic sa nestane, ta je tak prevarena, ze aj keby si ju studenu naliala, tak to bude jedle

autor
•
6. feb 2025

@viestta vlastne teraz rozmýšľam.. býva takáto aj Franz Jozef a tu dakedy vyjedsm s lyžičkou mne to hrozne chuti 😂😂😂ale tam nepíšu že treba 5 minút miešať.. no fu zľakla som sa toho Jozefa som nenašla v obchode tak som zobrala toto myslela som si že to bude to iste.. tak hádam ozaj Nič nebude

liusa82
•
6. feb 2025

no podla mňa jedno.Ja to robím síce tieto rýchlovky kým neprebuble ale niekedy nestačí ani 5 minút prejsť za 3 alebo 2 minútky to už vre doslova

januska12323
•
6. feb 2025

Ono to už varené aj sterilizované bolo, netreba variť znova. Ber to ako domácu omáčku tú by si tiež ďalší deň nevarila.

moonlight1210
•
6. feb 2025

Ja taketo nemiesam, ked robim rychlovku v sobotu. Dam na panvicu, na nizsi stupen, aby neprihorela a necham tak. Za par minut zacne bublat a v podstate je hotova.

Ked sa s tym chcem pohrat, oprazim predtym na panvici mlete maso s korenim na spagety, alebo inou prichutou. A potom zalejem omackou a necham prebublat.

Takze nic sa nestane. Pokojne zjedz.

autor
•
6. feb 2025

@moonlight1210 ako však ono to ja panvici bolo aj som to miešala a aj tie cestoviny som miešala uz s tou omáčkou aby sa to spojilo čiže neni to úplne že by som to ani neohriala.. akurát že som to určite nemiesala 5 minút

cacianka
•
6. feb 2025

Keď ti koník neschváli, ani sa nenaješ ?

evcagabi
•
7. feb 2025

Tak ta mozno prezenie, no co 😅

autor
•
7. feb 2025

@cacianka ja som to práveže zjedla a potom pozerám obal zloženie a pozerám že 5 minút miešať 😂😂

evcagabi
•
7. feb 2025

A nic ti nie je, ze? Zbytocne si sa stresovala 🙂

cacianka
•
7. feb 2025

Klīdek, žalúdočná kyselina zožerie aj klince, nielen studenú omáčku 🤪

kuchynka15
•
7. feb 2025

Ja mimo otázku, a bola dobrá? Ja moc tieto omáčky nekupujem, urobím si z pasirovanych paradajok, cesnaku, olivového oleja a oregana svoju, ale v rámci úspory času.... Je to dobrá omáčka, odporúčas ju?

autor
•
7. feb 2025

@kuchynka15 áno.. veľmi dobrá chuťovo alebo Franz Jozef nejak tak sa to píše.. ma také a rôzne ta je za mňa top ale Zrovná včera som ju nenašla v obchode. Ale aj táto čo som sem poslala je super.

autor
•
7. feb 2025

@evcagabi nič nieje.. to ja tak stresujem 😂😂

rachel36a
•
8. feb 2025

Môj syn toto je stále a neohrieva to vobec...len kydne do horúcich cestovín...