Vyhadzovanie surového mäsa
Zostalo mi po grilovačke surové mäso naložené v marinade ale už viem že ho nebudeme grilovať (už tam nejaky ten deň je) ale neviem ako a kam to vyhodit? 🤷♀️
Normalne zaviažem do vrecka a do komunalneho odpadu klasicky alebo čo s tym?? Splachnuť to nemôžem to su velke kusy ...
Ak vam to tam stoji uz par dni, tak to by som uz neriskovala na dalsie zamrazenie. Normalne daj do sacku a vyhod do komunalneho odpadu
Ja už len doplním, že mäso sa v žiadnom prípade nikdy nesplachuje do wc. V kanalizácií to nemá čo robiť..
Zaviaz do sáčku a hod do komunálu
suhlas, to je skoda vyhadzovat, sprav doma na panvici nech mas na obed a vybavene nejaka priloha alebo presne ako tu zaznelo do mraznicky, tomu sa nic nestane.
Moja neter je veter.lekarka a ona zasadne krmi svojich 2 psov kontrolovanym surovym masom.
@20erika07 prepáč ale hádzať susedovmu psovi🤦 ešte aj surové mäso...nie pes by nemal jesť surové mäso vieš prečo? lebo mu môžeš spôsobiť infekciu...ecoli,toxoplazma.. nič o tom psovi nevieš či nemá nejaké alergie jeden z mojich psov má ak mu hádzali napríklad kosti z kurčaťa rázne som povedala NIE pozbierala som hodila do koša...je ti to zrejme ľúto vyhodiť..
Kriste pane 😀 mam 3 psov ale teda toto by som im neurobila že take niečo im dala
Bežne ked mi zostanu orezky tak obvarim a dam im ale surové a marinované určite nie 😀
A s tyn zrmrazenim to je dobry napad ale ide o to že to maso bolo už rozmrazené a až potom namarinované takže aj ked tam je ta marinada toto by som neriskovala..
Ono toho zostalo preto tak viac lebo malo prist viac ludi ale na poslednu chvilu zrušili a tak sme cely vikend dojedali .. no už včera si vravim že viac už to jesť nebudeme
Ďakujem za rady dam do vrecka a komunalu 🙂
@janai1
@ivanka12311
@mandzula
@adaale
@beata_k
Ten pes je jedine tak veľké chúďa na 2m retazi rok a pol, chovany ako niekde v osade ,so susedom sme na jednom dvore, on je cely rad , že aspon my susedia hodime daco psovi,on nema moc zaujem . Marinovane som mu este nedavala, to my take vzdy vsetko zjeme, dobre vediet , vdaka. Surove mu davam odrezky z mäsa, koze, mastne kúsky a tak. Chudak pes, zozral by aj mna
V tejto horucave urcite nie do komunalu. Aj ked ho das do sackov,budete mat smrad. Raz sa mi stalo,ze som zabudla v chladnicke maso tiez takto po grilovacke a bolo tam dlho. Dala som ho oznacene do mraznicky a vyhodila ho do smeti az v den vyvozu kukanadob.

Nalozene maso sa da v pohode zamrazit kedze je v marinade sol a korenie ho zakonzervuje a malo by byt ok.ak.ho ale ozaj chces vyhodit tak asi najlepsie do sacku a do toho komtajnera