icon

Ako si zvyknúť piť viac vody?

22. máj 2026

ahojte, zvykali ste si niekto pit viac vody? 😅
cely zivot som fungovala hlavne na kave, cole, ochutenych vodach a podobnych veciach a teraz sa snazim normalne pit vodu z vodovodu. lenze mam pocit, ze ma to vobec nebavi a musim sa do toho nutit,nechuti mi 🙈
zvykli ste si casom? alebo mate nejaky trik, ako sa naucit normalne pit vodu?

Strana
z2
anonym_78c34b
22. máj 2026
@anonym_2fe8ed

@ivik4 pocitujes nejakú zmenu pri kvalite pleti tým, že viacej piješ?

@anonym_2fe8ed pijem roky 2 až 3 L. V lete aj 4 litre, na kvalite pletí sa mi to absolútne neodrazilo. To si niektorí ľudia, že čím viac piješ, tym viacej ti napuchne a zhydratuje pokožka, (nebodaj ti to vystrie vrasky) je to hlúposť. No samozrejme telo obličky, srdce, všetky orgány vodu potrebujú. Tak pijem.

zuzubb007
22. máj 2026
@anonym_fdda66

@zuzubb007 čaj ťa veľmi rýchlo odvodní, je dráždivý a môžeš byť dehydrovaná, na to bacha 😉

@anonym_fdda66 to je aká kravina 20 rokov takto fungujem

anonym_7ff576
22. máj 2026

@anonym_autor kúpila som si 2l fľašku s časmi a dodržiavam ich 😄mne to dosť pomohlo

anonym_5fe244
22. máj 2026
@anonym_a74644

Ľudia šetrite životné prostredie piť stačí 0,5 l denne ...myslíte na svoje deti

@anonym_a74644 dúfam že si troll

anonym_e6ea21
22. máj 2026

Normálne mám litrovú fľašu a viem že ju doobeda musim vypiť a tak isto druhu poobede. Pomedzi to si hocikedy urobím čaj. Keď mám chuť tak si tam dám citrón. A rovnako som naučila aj deti. 12 ročná dcéra iné ako cistu vodu nechce. Keď sme niekde na oslave a núkajú jej colu alebo detsky sampus a ona povie že chce čistu vodu tak na ňu aj na mna pozerajú ako na blázna 😀. Syn si sladené nápoje da ale nie často.

skeblicka777
23. máj 2026

@anonym_autor kúpila som si fľašu so slamkou, stále ju mám na očiach, odvtedy sa môj pitný režim upravil, vypijem cca 2l vody, niekedy viacej. Dovtedy možno pol litra, keď som bola smädná

lucianka222
23. máj 2026

@anonym_autor Naučila som sa a dodržiavam už 2. rok. Kúpila som si fľašu 7dcl, momentálne takú s filtrom a voda je chutnejšia aj z vodovodu. Nosím ju so sebou stále, Snažím sa vypiť 1,5 fľaše doobedu (vstávam o 5tej) a tie 2,5 fľaše do večera. A ide to úplne OK. Zlepšilo sa mi trávenie, pleť aj nálada 😊

anonym_6fcb8a
23. máj 2026

V kancelarii, na stole, mam flasu vody 1.5l - to je moja odmerka. Proste to mam bobrika pitia, zvycajne do tej 14h vypijem ten liter a pol vody. Doma uz zvycajne nepijem vela. A potom ked idem do fitka tak si nesiem flasu vody - do 1l. Proste ked vidim, ze pijem malo, snazim sa aby som mala po ruke flasu vody a tam presne vidim kolko pijem

Strana
z2