Je bezpečné mať nabíjačku pri posteli?
Ahojte,je praktické mať pri posteli nabíjaciu stanicu na mobily, hodinky a ďalšiu elektroniku.
Len teda neviem, či je to bezpečné, resp. mať napr. pri hlave celú noc telefón. Máte ju v inej miestnosti?
No, vzhladom na to, ze wifi siete su vsade, tak to neriesim. Na susedovom dome su anteny na miestnu siet. V panelaku za hlavou za tenkou stenou moze tiez niekto mat vypeckovanu wifinu. Takze nabijam aj mobil normalne v spalni, len wifi si vypnem, mam letecky rezim. Ale je mi to aj tak prd platne podla mna 🙃
@anonym_autor nabijam v spalni, asi 2m od postele. Ked zvoni budik, musim vstat a prejst k mobilu, aby som ho vypla.
@anonym_autor snazim sa elektrosmog redukovat, vypinam aj wifi, skoda ze susedia nie
My v obývačke, v spálni nemáme žiadnu elektroniku
nabijam v spalni ale nie kazdy vecer az tak zavisla na elektronike nie som pritom mobil pouzivam aj na pracu alebo mozno mam len dobru baterku 😆 a nemam uplne pri hlave elektroniku na nocnom stoliku. Zasuvky mam dalej.
@anonym_autor pri posteli určite nie, ak by začala horieť alebo vybuchla batéria

Zasadne nemám v spálni nič na nabíjanie a z elektroniky iba hodiny. Ja nabíjam telefon v obývačke. Na ruke hodinky, aj to iba vtedy, ak potrebujem ráno vstávať. Podla mňa to nie je velmi vhodné v spálni a snažíme sa to doma regulovať.