icon

Máte skúsenosti s Fresubin Créme pre pribratie na váhe?

oblacik31
Včera o 17:02

Ahojte má niekto skúsenosti s užívaním Fresubin créme doktor gastroenterológ mi ho predpísal ale keď ho zjem celý tak som úplne plná mám ťažký žalúdok a popritom mám jesť aj normálne jedlo ale ja to nedokážem lebo ma zasýti a musím si dať tabletku aby mi strávilo potrebovala by som pribrať ďakujem za každú radu.

anonym_dcd5ff
Včera o 17:04

ja som roky mala 45kg nepomohlo nic, ani tehu len prechod 😄😄

oblacik31
autor
Včera o 17:36
@anonym_dcd5ff

ja som roky mala 45kg nepomohlo nic, ani tehu len prechod 😄😄

@anonym_dcd5ff ja mám 40 rokov a zatiaľ nič len to že veľmi málo jem kôli tomu že mi zle trávi

anonym_8d43f0
Včera o 17:43

Cokoladu zajedaj cipsami a uvidis, ako to pojde hore... Vodu nahrad dzusmi a cestoviny s nejakou smotanovou omackou su naj vecera.

stellarstar
Včera o 18:44

Mojej mame anno pomohlo ale nepribrala že 10 - 20 kg

oblacik31
autor
Dnes o 09:37
@stellarstar

Mojej mame anno pomohlo ale nepribrala že 10 - 20 kg

@stellarstar ako pomohlo?

stellarstar
Dnes o 09:39
@oblacik31

@stellarstar ako pomohlo?

@oblacik31 no že pribrala

oblacik31
autor
Dnes o 11:09
@stellarstar

@oblacik31 no že pribrala

@stellarstar ako to prosím jedla a popritom aj normálnu stravu?lebo keď ja zjem ten kremik tak som úplne plná že nemôžem zjesť ďalšie jedlo. A mala aj nežiaduce účinky keď to zjedla?

anonym_f29777
Dnes o 11:20
@oblacik31

@stellarstar ako to prosím jedla a popritom aj normálnu stravu?lebo keď ja zjem ten kremik tak som úplne plná že nemôžem zjesť ďalšie jedlo. A mala aj nežiaduce účinky keď to zjedla?

@oblacik31 Švagrina to dava synovi. Rozdeli mu to na viac krát. Väčšinou na 3. Teda po bežnom jedle mu da par lyžičiek.

stellarstar
Dnes o 11:38
@oblacik31

@oblacik31 ona anno nejedla lebo nevedela jesť a preto jej to dr vypísala aby to pila. Nemala žiadne problémy, ale ona to nevypila na ex ale fľašku za celý deň mala

oblacik31
autor
Dnes o 13:10

Lebo ja by som mala dva také kremiky za deň a popritom aj jedlo ale neviem ako lebo som hneď plná keď ho zjem celý

2691
Dnes o 19:07
@oblacik31

@anonym_dcd5ff ja mám 40 rokov a zatiaľ nič len to že veľmi málo jem kôli tomu že mi zle trávi

@oblacik31 keď ti zle trávi, tak treba hľadať príčinu.Nemas problém s pankreasom, celiakiou,žlčníkom, s tvrdými a pod.
Máš po nejakej operácii?
Ak nemáš urobené komplet gastro vyšetrenie plus krv, tak zmeň lekára!
Fresubin krém nemusí byť pre teba ten najlepší.