Máte skúsenosti s Fresubin Créme pre pribratie na váhe?
Ahojte má niekto skúsenosti s užívaním Fresubin créme doktor gastroenterológ mi ho predpísal ale keď ho zjem celý tak som úplne plná mám ťažký žalúdok a popritom mám jesť aj normálne jedlo ale ja to nedokážem lebo ma zasýti a musím si dať tabletku aby mi strávilo potrebovala by som pribrať ďakujem za každú radu.
ja som roky mala 45kg nepomohlo nic, ani tehu len prechod 😄😄
@anonym_dcd5ff ja mám 40 rokov a zatiaľ nič len to že veľmi málo jem kôli tomu že mi zle trávi
Cokoladu zajedaj cipsami a uvidis, ako to pojde hore... Vodu nahrad dzusmi a cestoviny s nejakou smotanovou omackou su naj vecera.
@oblacik31 no že pribrala
@stellarstar ako to prosím jedla a popritom aj normálnu stravu?lebo keď ja zjem ten kremik tak som úplne plná že nemôžem zjesť ďalšie jedlo. A mala aj nežiaduce účinky keď to zjedla?
@stellarstar ako to prosím jedla a popritom aj normálnu stravu?lebo keď ja zjem ten kremik tak som úplne plná že nemôžem zjesť ďalšie jedlo. A mala aj nežiaduce účinky keď to zjedla?
@oblacik31 Švagrina to dava synovi. Rozdeli mu to na viac krát. Väčšinou na 3. Teda po bežnom jedle mu da par lyžičiek.
@oblacik31 ona anno nejedla lebo nevedela jesť a preto jej to dr vypísala aby to pila. Nemala žiadne problémy, ale ona to nevypila na ex ale fľašku za celý deň mala
Lebo ja by som mala dva také kremiky za deň a popritom aj jedlo ale neviem ako lebo som hneď plná keď ho zjem celý
@anonym_dcd5ff ja mám 40 rokov a zatiaľ nič len to že veľmi málo jem kôli tomu že mi zle trávi
@oblacik31 keď ti zle trávi, tak treba hľadať príčinu.Nemas problém s pankreasom, celiakiou,žlčníkom, s tvrdými a pod.
Máš po nejakej operácii?
Ak nemáš urobené komplet gastro vyšetrenie plus krv, tak zmeň lekára!
Fresubin krém nemusí byť pre teba ten najlepší.

ja som roky mala 45kg nepomohlo nic, ani tehu len prechod 😄😄