icon

Strach z infarktu a úzkosti: čo pomáha?

slavomirtokar57
Dnes o 14:15

Ahojte viem že je to na dr ale už neviem čo mám robiť mám tlak na hrudi strašni strach až v žalúdku pocit na odpadnutie slabý som .. bojím sa že dostanem infarkt alebo mozgovú príhodu bojim sa chodiť vonku že sa mi dačo prihodí viem že sa sledujem srdce mi buši boli ma ako je krčna chrptica ide mi to do pliec hlava má stoho boli bojím sa že sa mám vážnu chorobu môze sa vraciat po dvoch týždňoch úzkosť strach pocit na odpadnutie mám pocit že sa udusim sťažené dýchanie chodím na pohotovost EKG MAM V NORME UŽ NEVIEM CO MAM ROBIT BUDEM RAD ZA KAZDU SPRAVU SOM OBJEDNANY NA NEUROLOGICKOM VYŠETRENII BOJIM DA STRASNE UZIVAL SOM XANAX BETALOC ZOK 25 UZ NEVIEM CO MAM ROBIT 😏

Strana
z2
anonym_df572a
Dnes o 15:26
@slavomirtokar57

@anonym_df572a chcem vám toho viac povedať aby sa mi uľavilo alebo iba mail keď máte budem veľmi rád takí správu ste mi napísali čo ste dali do sĺz som vám vďační naozaj nech vás Boh ochraňuje 😟

@slavomirtokar57 nie nie ďakujem, choď zajtra ležať na psychinu

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:27
@anonym_df572a

@slavomirtokar57 nie nie ďakujem, choď zajtra ležať na psychinu

@anonym_df572a tak že to bude Panické attaki a úzkosť ?? Keď cítim až takí tlak neopísateľný na hrudi pocit chcenia a strach

anonym_0b4e8a
Dnes o 15:29

Ahoj, je mi ľúto čo prežívaš , ale ty máš tieto symptómy v hlave. Tak veľmi sa bojíš choroby, až si namýšlaš príznaky, pozoruješ sa a dostávaš sám seba do úzkosti a panických záchvatov. Určite ťa psychiater diagnostikuje a dá ti lieky, ktoré ti uľavia. Snaž sa ukludňovat, tým, že je to v hlave a skús dychové cvičenia tak, ako ti to tu už niekto písal. A skús popohnať psychiatriu, prípadne, ak to bude na nevydržanie, tak choď na pohotovosť.

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:35
@anonym_0b4e8a

Ahoj, je mi ľúto čo prežívaš , ale ty máš tieto symptómy v hlave. Tak veľmi sa bojíš choroby, až si namýšlaš príznaky, pozoruješ sa a dostávaš sám seba do úzkosti a panických záchvatov. Určite ťa psychiater diagnostikuje a dá ti lieky, ktoré ti uľavia. Snaž sa ukludňovat, tým, že je to v hlave a skús dychové cvičenia tak, ako ti to tu už niekto písal. A skús popohnať psychiatriu, prípadne, ak to bude na nevydržanie, tak choď na pohotovosť.

@anonym_0b4e8a
@anonym_0b4e8a už koncom mesiaca som objednaní k nemu ďakujem vám za každú správu naozaj aj sa bojím keď mi niekto povie že som bledý chápete

anonym_0b4e8a
Dnes o 15:37
@slavomirtokar57

@anonym_0b4e8a
@anonym_0b4e8a už koncom mesiaca som objednaní k nemu ďakujem vám za každú správu naozaj aj sa bojím keď mi niekto povie že som bledý chápete

@slavomirtokar57 a nedá sa ti vybaviť nejaký súkromník skôr?

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:38
@anonym_0b4e8a

@slavomirtokar57 a nedá sa ti vybaviť nejaký súkromník skôr?

@anonym_0b4e8a dá sa ale to by som čakal dlho lebo som mal čakať 11 mesiacov tak preto som šiel k inému a ten má objednal na 31.8

anonym_0b4e8a
Dnes o 15:40
@slavomirtokar57

@anonym_0b4e8a dá sa ale to by som čakal dlho lebo som mal čakať 11 mesiacov tak preto som šiel k inému a ten má objednal na 31.8

@slavomirtokar57 tak, je to už len 11 dni - to nie je až také hrozné. Pozri, ja som tiež mala takéto stavy, keď mi dedko zomrel, jednoducho musíš presvedčiť svoju hlavu, že sa nič nedeje a predýchať to

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:42
@anonym_0b4e8a

@slavomirtokar57 tak, je to už len 11 dni - to nie je až také hrozné. Pozri, ja som tiež mala takéto stavy, keď mi dedko zomrel, jednoducho musíš presvedčiť svoju hlavu, že sa nič nedeje a predýchať to

@anonym_0b4e8a samozrejme ja stim bojujem hoci nikto na mňa nevidí že mi je niečo ale moje vnútro to cíti čo mi je každý mi hovorí tebe nič nieje iba si bledý ale čo ja prežívam vo svojom vnútri to nikto nevie takí človek má vie pochopiť čo si stim prešiel

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:43
@anonym_0b4e8a

@slavomirtokar57
@anonym_0b4e8a mali ste aj také chvenie slabosť v tele ako to mám ja ?

anonym_0b4e8a
Dnes o 15:44
@slavomirtokar57

@anonym_0b4e8a samozrejme ja stim bojujem hoci nikto na mňa nevidí že mi je niečo ale moje vnútro to cíti čo mi je každý mi hovorí tebe nič nieje iba si bledý ale čo ja prežívam vo svojom vnútri to nikto nevie takí človek má vie pochopiť čo si stim prešiel

@slavomirtokar57 ja to chápem, nerieš ostatných, ries seba a prečo to vzniklo. Okrem psychiatra odporúčam aj psychológa na terapie
A áno, keď to na mňa došlo, nedokázala som ostať stáť na nohách, mala som pocit, že padám

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:47
@anonym_0b4e8a

@slavomirtokar57 ja to chápem, nerieš ostatných, ries seba a prečo to vzniklo. Okrem psychiatra odporúčam aj psychológa na terapie
A áno, keď to na mňa došlo, nedokázala som ostať stáť na nohách, mala som pocit, že padám

@anonym_0b4e8a presne áno to mám tiež teraz že nedokážem stat na nohách ešte keď začne to chvenie ešte horšie mi je už som dnes 5 ďen nič preto nejedol až som pochudol ostatný sa mi smejú že robím zo seba blázna a také veci chápete má

anonym_0b4e8a
Dnes o 15:52
@slavomirtokar57

@anonym_0b4e8a presne áno to mám tiež teraz že nedokážem stat na nohách ešte keď začne to chvenie ešte horšie mi je už som dnes 5 ďen nič preto nejedol až som pochudol ostatný sa mi smejú že robím zo seba blázna a také veci chápete má

@slavomirtokar57 je ti horšie, lebo sa zľakneš a čakáš, že už na teba ide infarkt alebo čosi. V tej chvíli sa musíš začať vedome ukludňovat

slavomirtokar57
autor
Dnes o 15:57
@anonym_0b4e8a

@slavomirtokar57 je ti horšie, lebo sa zľakneš a čakáš, že už na teba ide infarkt alebo čosi. V tej chvíli sa musíš začať vedome ukludňovat

@anonym_0b4e8a mám také rána že niekedy si myslím wouu prešlo má to ale nie hneď ako sa idem umit vyčistiť si zuby tak zase to isté do okola lebo keď spím tak mi je lepšie necítim nič to je niečo hrozne neprajem to nikomu Boch chrán

anonym_0b4e8a
Dnes o 16:23
@slavomirtokar57

@anonym_0b4e8a mám také rána že niekedy si myslím wouu prešlo má to ale nie hneď ako sa idem umit vyčistiť si zuby tak zase to isté do okola lebo keď spím tak mi je lepšie necítim nič to je niečo hrozne neprajem to nikomu Boch chrán

@slavomirtokar57 skús to čo najmenej analyzovať a upriamovat svoju pozornosť. Lebo keď si povieš, je to OK, tak si ten stav sám privodis....

anonym_df572a
Dnes o 16:25

@slavomirtokar57 sorry bez urážky ale ja by na tvojom mieste už ležal na psychine. Veď toto nie je normálne

luizina
Dnes o 16:26

Je to panika a psychicke ataky, sposobuje to psychika, určite potrebujes cim skôr zacat navstevovat psychiatra, aby ta nastavil na spravnu liecbu a casom ti bude lepsie, uvidis.

patrike
Dnes o 16:30
@luizina

Je to panika a psychicke ataky, sposobuje to psychika, určite potrebujes cim skôr zacat navstevovat psychiatra, aby ta nastavil na spravnu liecbu a casom ti bude lepsie, uvidis.

@luizina Tu je dolezite to slovo "casom", mnoho liekov zaberie za tyden az mesiac.

luizina
Dnes o 16:34
@patrike

@luizina Tu je dolezite to slovo "casom", mnoho liekov zaberie za tyden az mesiac.

@patrike samozrejme, ze to neni hned, ale ta ulava pride, lepsie ako nic nerobit a trpiet tieto stavy.

slavomirtokar57
autor
Dnes o 16:43
@luizina

@luizina uvidím čo mi na to povie keď pôjdem ledva chodím až sa mi nohi trasu

slavomirtokar57
autor
Dnes o 16:44
@anonym_df572a

@slavomirtokar57 sorry bez urážky ale ja by na tvojom mieste už ležal na psychine. Veď toto nie je normálne

@anonym_df572a na psichine áno ? A tam sa akože zbláznim možno ešte viac veď ja niesom hlupák že nevirm.co sa okolo mňa deje

slavomirtokar57
autor
Dnes o 16:45
@luizina

@patrike samozrejme, ze to neni hned, ale ta ulava pride, lepsie ako nic nerobit a trpiet tieto stavy.

@luizina poznáte niekoho kto si stim prešiel alebo ešte prechádza?

anonym_df572a
Dnes o 16:47
@slavomirtokar57

@anonym_df572a na psichine áno ? A tam sa akože zbláznim možno ešte viac veď ja niesom hlupák že nevirm.co sa okolo mňa deje

@slavomirtokar57 áno na psychike a nie nezblázniš sa viac lebo ťa nadopujú s liekmi

Strana
z2