icon

Strach z lieku Arketis: Ako prekonať úzkosť?

slavomirtokar57
Dnes o 15:22

Ahojte viem že je to na dr ale už neviem čo mám robiť užívam ATARAX ale mám pocit že mi vôbec nepomáha absolútne necítim sa s neho uspokojivo neviem sledovaní som u psichologa predpísal mi arketis 20 mg ale bojím sa to užívať keď som čítal ostatné diskusie neviem už naozaj mám úzkosť tlakna hrudi pocit že sa udusim sťažené dýchanie busenie srdca pocit ako kebi mi pri srdci vibrovalo takí zvláštny pocit neviem vnútorné chvenie pocit pálenia v žalúdku bolesť tiež žalúdka plus k tomu mám boli hlava lebo ma bolí v zadu krk ako sú svaly mi to ťahá až k ramenami chodím na rehabilitacie ale dosť má trápi to tlak na hrudi točenie hlavy aj keď sedím mám pocit ako kebi sa mi hlava točila trasie sa mi ťelo neviem čo mám robiť naozaj nikdy predtým som tak nebol neviem kedi som sa cítil naposledy vo svojej koži budem rád za každú radu ďakujem pekne 🥹

anonym_61a916
•
Dnes o 15:49

Je to veľmi dobrý liek, mne pomáhal viac ako 15r a žila som svoj život bezakýchkoľvek problémov. Skús ho, hlavne vydrž. Ja som ho nasádzala v čase, keď nebol ešte rozšírený internet (2004) a teda nič som o liekoch nevedela. Chodila som na VŠ, pracovala, fungovala riadne a vôbec neviem o tom, že by som mala nejaké nežiadúce. Možno som mala, ale mladý organizmus to pekne stoleroval.

slavomirtokar57
autor
•
Dnes o 17:09
@anonym_61a916

Je to veľmi dobrý liek, mne pomáhal viac ako 15r a žila som svoj život bezakýchkoľvek problémov. Skús ho, hlavne vydrž. Ja som ho nasádzala v čase, keď nebol ešte rozšírený internet (2004) a teda nič som o liekoch nevedela. Chodila som na VŠ, pracovala, fungovala riadne a vôbec neviem o tom, že by som mala nejaké nežiadúce. Možno som mala, ale mladý organizmus to pekne stoleroval.

@anonym_61a916 neviem bojím sa ho užiť lebo som čítal každú jednu diskusiu ktorí ma stim skúsenosti a som sa zľakol strašne tak neviem už ako lebo chatGPT mi povedal že si niečo môzem aj urobiť že stále buďme nervózni hlava má bude bolieť atd atď rozumiete tak neviem.mam.stoho strach mám.to doma včera mi predpísal môj psicholog a mal som dnes užiť taksom ho neužil bál som sa iba atarax som užil celú dávku

anonym_61a916
•
Dnes o 17:10
@slavomirtokar57

@anonym_61a916 neviem bojím sa ho užiť lebo som čítal každú jednu diskusiu ktorí ma stim skúsenosti a som sa zľakol strašne tak neviem už ako lebo chatGPT mi povedal že si niečo môzem aj urobiť že stále buďme nervózni hlava má bude bolieť atd atď rozumiete tak neviem.mam.stoho strach mám.to doma včera mi predpísal môj psicholog a mal som dnes užiť taksom ho neužil bál som sa iba atarax som užil celú dávku

@slavomirtokar57 čo si, prvý mesiac je náročný, potom je to super. Je to jedno z najlepších AD.

euka210
•
Dnes o 17:26

@slavomirtokar57 beriem Atarax, arketis som brala niekedy ako Ad ze aj na uzkost pomaha. Ja dlhodobe akutne stavy nemam, ked je docasne velka uzkost, pomohol xanax.

slavomirtokar57
autor
•
Dnes o 18:55
@anonym_61a916

@slavomirtokar57 čo si, prvý mesiac je náročný, potom je to super. Je to jedno z najlepších AD.

@anonym_61a916 čo budem pociťovať prvý mesiac keď to budem užívať ?

slavomirtokar57
autor
•
Dnes o 18:56
@euka210

@slavomirtokar57 beriem Atarax, arketis som brala niekedy ako Ad ze aj na uzkost pomaha. Ja dlhodobe akutne stavy nemam, ked je docasne velka uzkost, pomohol xanax.

@euka210 ja som.užival xanax ale nic som.nepocitoval absolútne neviem teraz užívam ATARAX a tak isto nevidím žiadnu zmenu stále to isté

euka210
•
Dnes o 19:16
@slavomirtokar57

@euka210 ja som.užival xanax ale nic som.nepocitoval absolútne neviem teraz užívam ATARAX a tak isto nevidím žiadnu zmenu stále to isté

@slavomirtokar57 atarax je dlhodoby nenavykovy, zabera az po case. Mne ked som mala najhorsie, tak xanax pomohol tak na 2h.