Strach z infarktu a úzkosti: čo pomáha?
Ahojte viem že je to na dr ale už neviem čo mám robiť mám tlak na hrudi strašni strach až v žalúdku pocit na odpadnutie slabý som .. bojím sa že dostanem infarkt alebo mozgovú príhodu bojim sa chodiť vonku že sa mi dačo prihodí viem že sa sledujem srdce mi buši boli ma ako je krčna chrptica ide mi to do pliec hlava má stoho boli bojím sa že sa mám vážnu chorobu môze sa vraciat po dvoch týždňoch úzkosť strach pocit na odpadnutie mám pocit že sa udusim sťažené dýchanie chodím na pohotovost EKG MAM V NORME UŽ NEVIEM CO MAM ROBIT BUDEM RAD ZA KAZDU SPRAVU SOM OBJEDNANY NA NEUROLOGICKOM VYŠETRENII BOJIM DA STRASNE UZIVAL SOM XANAX BETALOC ZOK 25 UZ NEVIEM CO MAM ROBIT 😏
@slavomirtokar57 fajčil si marihuanu? Tá býva často spúšťacom, ak tam je predispozícia.
@billy_jean akože iba jeden krát som skúsil nič viac ja niesom ten typ človeka ktorí to užíva boh chrán
@billy_jean akože iba jeden krát som skúsil nič viac ja niesom ten typ človeka ktorí to užíva boh chrán
@slavomirtokar57 tam stačí 1x. Hoď sa do kľudu, vydýchni. Si v jednom kŕči. Daj si magnézium, xanax a relaxuj. Neviem kto to predpísal xanax. Ten ti mal dať hlavne AD.
@slavomirtokar57 uz si davno mohol byt na psychiatrii zalozil si diskusie v maji v juni aj teraz
@slavomirtokar57 uz si davno mohol byt na psychiatrii zalozil si diskusie v maji v juni aj teraz
@julka828 lebo to zmizlo ale zase sa to vracia
@luizina aj také chvenie ste mali až na hrudi ak sa smiem opítat?
@slavomirtokar57 ano, vsetko to co opisujes som mala aj ja. Neboj, naozaj to postupne bude lepsie.
@slavomirtokar57 tam stačí 1x. Hoď sa do kľudu, vydýchni. Si v jednom kŕči. Daj si magnézium, xanax a relaxuj. Neviem kto to predpísal xanax. Ten ti mal dať hlavne AD.
@billy_jean obvodni lekár mi to predpísal
@slavomirtokar57 ano, vsetko to co opisujes som mala aj ja. Neboj, naozaj to postupne bude lepsie.
@luizina fuuu a terás ste na tom.lepsie ak áno tak som za to rád nech vás Boh ochraňuje
@luizina ešte otázka chcem ísť vonku s kamarátom len sa bojím že mi bude zle
@billy_jean obvodni lekár mi to predpísal
@slavomirtokar57 prečo ti nedal antidepresíva? Ten xanax nič nerieši. Choď von jasne. Keď ti príde zle predýchaš a pokračuješ ďalej.
@slavomirtokar57 prečo ti nedal antidepresíva? Ten xanax nič nerieši. Choď von jasne. Keď ti príde zle predýchaš a pokračuješ ďalej.
@billy_jean ja hneď chcem utiecť do bezpečia domov a ľahnúť si iba keď mi je tak to
Jednoznačne psychiater alebo klinický psychológ. Toto , čo píšeš sú prejavy aj panickeho ataku.a áno tam si človek môže pomýliť panicky atak s tým, že má pocit že zinfarktuje. Ale ty píšeš, že srdce máš ok. To už nie je len úzkosť.
Jednoznačne psychiater alebo klinický psychológ. Toto , čo píšeš sú prejavy aj panickeho ataku.a áno tam si človek môže pomýliť panicky atak s tým, že má pocit že zinfarktuje. Ale ty píšeš, že srdce máš ok. To už nie je len úzkosť.
@anonym_4b6e83 EKG MAM stále dobre výsledky dobre bol som v nemocnici čakám na vyšetrenie neurológa a psichologa
@anonym_4b6e83 ak to nieje iba úzkosť tak čo potom prosím vás ?

@slavomirtokar57 fajčil si marihuanu? Tá býva často spúšťacom, ak tam je predispozícia.
@billy_jea neviem ako sa to volalo ale tráva kamarát mi ponúkol tak som si dal tiež a bolo mi strašne zle v ten deň len som sa stále dával do vaňe a na druhý deň mi už bolo zle lebo sa mi už točila hlava strach som pociťoval keď som išiel vonku a také ako aj teraz