Aká je vhodná hodnota darčeka na detskú oslavu?
Ahojte, syn ide spolužiakovi zo škôlky na oslavu do herne, bude tam animátor, občerstvenie, vstup atď. Všetko v réžii rodičov oslávenca.
V akej hodnote dávate darčeky takto dieťaťu ? A čo ?
Spolužiak zo škôlky má 3 alebo 6 rokov ? Podľa toho darček a cenovo idem max do 20 €
@lenka.25 5
20-25€ mam limit a darcek sa vzdy odkedy chodi po oslavach pytam rodica a rovno posielam 3-4 screenshoty.
Neznasam darceky aj pre syna ,, len aby som splnil kvotu 15-20€,, typu ceruzky sladkost omalovanky apod. Vacsinou pre chlapcov bolo lego asi 95% pripadov, neskor pokemon apod.
Sme z Ba a berem, ze darcekom si ,,vyrovna ucast,, tzn. vstupne do centra na dve hodiny plus jedlo by ma mimo oslavy stalo 20-25€ tak ci tak.
20-25€ mam limit a darcek sa vzdy odkedy chodi po oslavach pytam rodica a rovno posielam 3-4 screenshoty.
Neznasam darceky aj pre syna ,, len aby som splnil kvotu 15-20€,, typu ceruzky sladkost omalovanky apod. Vacsinou pre chlapcov bolo lego asi 95% pripadov, neskor pokemon apod.
Sme z Ba a berem, ze darcekom si ,,vyrovna ucast,, tzn. vstupne do centra na dve hodiny plus jedlo by ma mimo oslavy stalo 20-25€ tak ci tak.
@anonym_d1bdd7 že normálne sa pýtaš rodiča ? Aj ak inak nieste v kontakte?
Bojím sa že kúpim niečo čo už dieťatko má. Ale neviem nakoľko je bežné priamo sa opýtať. My sme ešte nerobili takúto oslavu
@anonym_autor buď malé lego , alebo sa syna opýtaj, s čím sa chlapec v školke rád hrá
@lenka.25 len bojím sa že vyberiem také ktoré už má
normalne sa opytaj, ze co by ho potesilo, co ma rad, aby si vedela z akej oblasti aspon darcek vyberat. nie vsetky deti bavi to iste predsa. hodnota tak okolo 15 eur?
moji chodili na taketo oslavy a s rodicmi sme sa poznali, takze som sa vacsinou len spytala na com deti ficia a tak som nieco kupila... cenovo som sa snazila vmestit do 30E
Prvu oslavu som robila ked mala dcera 5rokov a rovnako ona chodila na oslavu detom na 5rokov. Rodicov som poznala a kamaratili sme sa, tak som to konzultovala s nimi. Kupila som, s cim sa ich deti hrali; chlapcovi lego alebo nejaku postavicku super hrdinu, na com zrovna fical. Pripadne Paw patrol co chybalo. Dievcatu som kupovala barbie babatko v kociku. Mami deti mi to vzdy odobrili. Nemam rada darceky z Pepca a pod., nikdy som to sama nekupovala (ale my sme dostali), ale vzdy to boli proste veci, co by aj nas potesili. Nie je nic na tom, opytat sa. Teraz bola na oslave spoluziacky, s rodicmi sa nekamaratime ale mami som napisala, aby ma usmernila a aby sme vybrali nieco, co ju aj potesi.
My sme síce neboli na takej oslave, ale tiež mam 4rocneho syna, a keby ho niekto zavolá, investovala by som max 10-12eur. Možno v BA sú iné ceny služieb, my sme menšie okresné mesto na západ Slovensku. Pre cudzie dieťa 25-30eur by som určite nedala na darček, a nakoniec sú vo veku, keď ich poteší rovnako maličkosť. Na veľké dary sú tam vlastní rodicia, starí rodičia, ujovia a tety, toto sú len kamoši zo škôlky. Vôbec nepodporujem takéto darovanie - teda symbolicky ok, ale aby rodič z toho musel mať ťažkú hlavu..... A je to na rozhodnutí rodiča, akú oslavu zorganizuje, či niečo doma alebo v herni, ale predsa nie od toho sa ma odvíjať cena darčeka....
Este druhá možnosť, že by som sa spojila s ostatnými rodičmi, či nekupime 1 spoločný, hodntnejsi darček a opýtala by som organizátorov, čo by oslavenca potešilo.
10-15€ viac by som neriesila.
inak my sme sa vacsinou poskladali na jeden vacsi dar a bolo vyriesene. kazdy tolko zaplatil a dieta nedostalo somariny.
Dcéra aj syn chodia často na detské oslavy a cena darčeka 20-30 eur. Väčšina rodičov dáva podobne. Aj darčekové poukážky do Dracika som videla dávať.
A buď sa dohodnem s rodičmi dieťaťa čo ho poteší alebo idem do poukážky a k tomu niečo sladké.
Podobne dostávajú aj moje deti keď robíme oslavu.
Chodime na taketo oslavy uz 4 roky s dcerou a teraz uz aj so synom. Teraz sa s rodicmi skladame po 10€ a oni kupia. Pred tym v triede sme robili tak, ze rodic kupil, vydelil poctom deti. Platievali sme od 5 do 10€.
U nas zvacsa stoji taka oslava 10-13€ na dieta, plus obcerstvenie pre rodicov, obcas niekto organizuje v drahsej -16-17€.
Ak by sme sa neskladali, kupovala by som max za 15€. 30€ na darcek cudziemu dietatu mi pride vela.
A to, ze vyrovnat ucet - rodic chce robit oslavu, robi ju tam, kde si to moze dovolit a nie mu platit vstupne.
Podľa mňa pri darčekoch niekedy vôbec nejde o ich finančnú hodnotu, ale o nápad. My v poslednej dobe kupujeme kamarátom a do rodiny veci od jednej malej slovenskej firmičky TinyBigHeroes. Vyrábajú parádne personalizované pexesá, kvartetá, maľovanky a nálepky. Tieto darčeky u nás nikdy nesklamú, práve preto, že sú robené priamo na mieru a sú veľmi osobné a máte istotu, že také oslávenec rozhodne nemá. Jediné, s čím treba dopredu rátať, je to, že k výrobe budete potrebovať fotku tváre dieťatka.
Ja som začala dávať darčekové karty do Dráčika a prianie. Už som viac krát dostala pozitívnu reakciu.
@anonym_d1bdd7 že normálne sa pýtaš rodiča ? Aj ak inak nieste v kontakte?
Bojím sa že kúpim niečo čo už dieťatko má. Ale neviem nakoľko je bežné priamo sa opýtať. My sme ešte nerobili takúto oslavu
@anonym_autor normálne sa spýtaj na tip na darček. Aj my to tak robíme. Ak nechceš, kúp napríklad dva lístky do kina, alebo do nejakého zábavného parku, tým nikdy neurazíš
Ahoj, moj syn tiez takto chodi povedzme 12 kamaratom zo skolky za rok na oslavy. Ja sa vzdy opytam co kupit alebo moj syn uz povedzme od tych 4 rokov vedel povrdat co ma ktore dieta rado (tematiku alebo typ hracky). Nedavam poukazky a nekupujem nahodne.

Spolužiak zo škôlky má 3 alebo 6 rokov ? Podľa toho darček a cenovo idem max do 20 €