icon

Kde kúpim červenú šnúrku pre bábätko?

11. mar 2025

Ahojte, kde zoženieme červenú šnúrku vhodnú pre bábätko? ☺️ kľudne aj s nejakým zlatým príveskom
Kľudne môže byt aj obyčajná , ale aj niečo také so zlatom môže byť ☺️.

autor
•
11. mar 2025

@minenkaa Ďakujem veľmi pekne. Ale je to pre novorodeniatko, takže náramky na tie šnúrky vysiace nechcem kupovat. ☺️

janka1011
•
11. mar 2025

Zasa ďalšia, ktorá verí na somariny? 🙄🙄

autor
•
11. mar 2025

@janka1011 Tak to je snáď každého vec .. ja nosím tiež červenú šnúrku. Pre šťastie.

janka1011
•
11. mar 2025

Áno, máš pravdu, že je to každého vec, ale nikdy ma neprestane udivovať, koľko ľudí ešte v dnešnej dobe verí na bosoráctva a ešte do toho ťahá aj malé deti.

lenkakravcova
•
11. mar 2025

Ono je to vtipné, nedáva to celkovo ani logiku v to veriť..lebo na základe čoho v to človek verí?
Na základe toho, že existuje niečo nadprirodzené?
Ak už verí v niečo nadprirodzené, tak potom musí akceptovať ak to, že každý talizman vedie človeka do pekla. Nie to bábätko, ale toho dospelého, čo mu ho omota okolo ruky a spolieha sa naň ako na Boha..

autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
iivancova
•
11. mar 2025

Síce mi to príde od veci, ale teda keď už, tak bez prívesku, veď to to dieťa môže prehltnúť. A v takom prípade stačí hocijaká červená šnúrka z galantérie, keď to už musí byť.

janinah
•
11. mar 2025

Pokial ste veriaci a veríte na ochranu cervenej šnurky tak je to dosť zle,nepochopili ste.ze je to uplny opak ochrany.
https://www.slovoplus.sk/cervena-snurka-ozdoba-...

queendixie
•
11. mar 2025

prepac, ale myslis ze ste taki doleziti aby vas niekto "zaklinal" ? ze cudzi ludia nemaju co na robote az preklinat vase dieta? Potom ze preco tu vyhrava fico a podobne zlo ked tu ludia veria fakt na vsetko a kazdemu

autor
•
11. mar 2025
autor
•
11. mar 2025

Oki, ďakujem ste milé 🥰🥰🥰❤️🥰❤️

autor
•
11. mar 2025

Ďakujem že ste poradili 🥰😍

janai1
•
11. mar 2025

Mňa vždy (ne)prekvapuje akí sú kresťania pokrytci 🤣

macatt
•
11. mar 2025

V každom zlatníctve majú, aj na Aliexprese, Shein, Temu, Zalando, aj AloDiamods má😉
Treba pozerať dĺžku 14-15cm, alebo koľko treba..niektoré sa dajú upravovať..

pe_mi
•
11. mar 2025

U nás to je v Tescu,keď ideš po hlavnej eveňju Tesca 😁ostrovčeky so serepetičkami,ako to ja nazývam
Predávajú tam čelenky, sponky, kľúčenky...

terezka1947
•
11. mar 2025

@janai1 nie všetci 😉

timea301196
•
11. mar 2025

Ahoj ja mám na V…D novú nenosenu 🙂

mamamasama
•
11. mar 2025

Červenú šnúrku, kým nie je pokrstený. 🤣🤣🤣 Tak toto je už strop.

autor
•
11. mar 2025

@mamamasama joooj veľká vec ☺️☺️☺️

evaachesa
•
11. mar 2025

Páči sa. Budeš mať rovno pre celé okolie. ☺️ Dokonca Baby Best. 😁

stankadu
•
12. mar 2025

Šnurku mu nemusíš dávať, doma to nepotrebuje. Skús tak malému dieťatku obliekať červené oblečko. Čiapočka, rukavičky, body, svetrík,... Alebo na kočík sú také červené ozdoby.