Aký darček pre muža k okrúhlinám?
Baby muz bude mat okruhliny.neviem co mu este kupit.ja som dostala kabelku Prada.zatial mam vino rocnik jeho narodenia,kyticu chcem vyrobit z boxeriek Calvin Klein.ale glavny darcek nemam.len ziaden zazitok a wellnes.to chodime stále. Napada vas nieco?Ďakujem
Baby, kde na nete kupujete boxerky Calvin Klein? Bojím sa, aby som nekúpila fejkove...
Podľa hobby kupujem darčeky, napr. mužovi tenisky, pretože je vášnivý bežec, deťom odrážadlo, kolobežku, bicykel a knižku a rodičom sme naposledy kúpili kvalitné nože, pretože radi spolu varia.
ja som mu kúpila hodinky, je dosť náročný a toto si prial
darčekový koš z Tesca, to bude prekvapenie ak je zvyknutý na niečo iné
Ten môj sa poteší zážitku, napr. výstupu na Gerlachovský štít, ale ja mu chcem kúpiť aj kvalitnú kolobežku, nech má pohyb, podľa mňa je to super aj do práce, do obchodu a zároveň bude mať ten pohyb na čerstvom vzduchu.
@frederika887 a s kolobezkou bude mať aký pohyb na čerstvom vzduchu? Nemyslela si pobyt na čerstvom vzduchu? 😁
Srandujem...
Ja som tento rok kúpila výstup s kamarátmi na vrch vo Vysokých Tatrách - Končistá, veľmi sa tomu potešil, pretože by rád chodil po horách, ale s nami (rodinkou) teraz veľa nepochodí, keďže sú deti ešte malé. A k meninám mu mám kúpený super nôž IVO Premier, tie mám už osvedčené. Sú super.
Inak mám pre vás dievčatá ešte jeden tip, pod stromček sme dostali úžasné nože IVO Solo a sú fakt mega, krásne a hlavne ostré, takže ak máme muža vášnivého kuchára, super darček.

Baby nakoniec mu kupujem talianske chianty(muzovo oblubene vino) z roku jeho narodenia a 2 lístky na ligu majstrov inter milano s barcelona.a ujde sa aj mne a konecne uvidim milano😋