icon

Aký darček pre muža k okrúhlinám?

lenuliatko84
17. sep 2019

Baby muz bude mat okruhliny.neviem co mu este kupit.ja som dostala kabelku Prada.zatial mam vino rocnik jeho narodenia,kyticu chcem vyrobit z boxeriek Calvin Klein.ale glavny darcek nemam.len ziaden zazitok a wellnes.to chodime stále. Napada vas nieco?Ďakujem

Strana
z2
lenuliatko84
autor
19. okt 2019

Baby nakoniec mu kupujem talianske chianty(muzovo oblubene vino) z roku jeho narodenia a 2 lístky na ligu majstrov inter milano s barcelona.a ujde sa aj mne a konecne uvidim milano😋

slamienka
3. nov 2019

Baby, kde na nete kupujete boxerky Calvin Klein? Bojím sa, aby som nekúpila fejkove...

miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
kika_flower
23. mar 2022
Používateľ kika_flower je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kika_flower.

Podľa hobby kupujem darčeky, napr. mužovi tenisky, pretože je vášnivý bežec, deťom odrážadlo, kolobežku, bicykel a knižku a rodičom sme naposledy kúpili kvalitné nože, pretože radi spolu varia.

magda15
Odpoveď bola odstránená
krstn003
24. nov 2022

ja som mu kúpila hodinky, je dosť náročný a toto si prial

erikama8
Odpoveď bola odstránená
kvetinka75
25. nov 2022

darčekový koš z Tesca, to bude prekvapenie ak je zvyknutý na niečo iné

frederika887
16. dec 2022

Ten môj sa poteší zážitku, napr. výstupu na Gerlachovský štít, ale ja mu chcem kúpiť aj kvalitnú kolobežku, nech má pohyb, podľa mňa je to super aj do práce, do obchodu a zároveň bude mať ten pohyb na čerstvom vzduchu.

slamienka
16. dec 2022

@frederika887 a s kolobezkou bude mať aký pohyb na čerstvom vzduchu? Nemyslela si pobyt na čerstvom vzduchu? 😁
Srandujem...

vevericka554
23. jan 2023

Ja som tento rok kúpila výstup s kamarátmi na vrch vo Vysokých Tatrách - Končistá, veľmi sa tomu potešil, pretože by rád chodil po horách, ale s nami (rodinkou) teraz veľa nepochodí, keďže sú deti ešte malé. A k meninám mu mám kúpený super nôž IVO Premier, tie mám už osvedčené. Sú super.

frederika887
24. jan 2023

Inak mám pre vás dievčatá ešte jeden tip, pod stromček sme dostali úžasné nože IVO Solo a sú fakt mega, krásne a hlavne ostré, takže ak máme muža vášnivého kuchára, super darček.

Strana
z2