icon

Darčeky pre dvojročného po návrate z nemocnice

kat_y
8. mar 2025

Ahojte, mám syna, budúci týždeň 2 roky. Je v nemocnici, so starkou (ja som tehotná 8 mesiac tak ma tam nechceli) Je tam síce zatiaľ pár dní ale má neprestajne 40ky horúčky. Chcela by som mu dať nejaký darček keď príde domov - buď vyrobiť alebo kúpiť. Hračiek má dosť, ani na narodeniny nič neplánujem veľmi. Viete niečo poradiť? Je mi ho strašne ľúto, starkej určite kúpime kyticu kvetov. Má rád knižky, ale tých má tiež dosť, aj áut, vyrábam mu kadejaké kartičky na laminovanie ale už nemám ani nápady čo. Sladké doma moc neje, iba teraz v nemocnici piškóty.

kiki68
8. mar 2025

@kat_y Mozno nejaku peknu knizku, to sa vzdy zide. A pekne vyzdobit dom ked dojde domov ( balony a pod)

ankare
8. mar 2025

@kat_y skoré uzdravenie synčekovi! ❤️

oceanahory
8. mar 2025

@kat_y Ja som v troch rokoch bola dlho dlho v nemocnici a tiez som mala velmi rada knizky. A teda mama mi kupila za tuto dobu jednu krasnu s kratkymi basnickami, kde bola basen o mesiaci, v ktorom som sa narodila a aj basen o dievcatku s rovnakym menom, ako mam ja. Sice kniziek som mala dost, na tuto knizku nikdy nezabudnem...ani neviem preco bola pre mna taka vzacna, mama mi ju dlho citala pred spanim 😊. Dodnes mam tu knizku u rodicov odlozenu.

lenka22031
8. mar 2025

@kat_y dobrý den, možno nejaké odražadlo idu byt teple dni. Alebo pieskovisko na dvor. Formicky do pieskoviska. Loptu,

kavasmliekom
8. mar 2025

Myslím ze sa viac poteší, keď ta uvidí, ako z nejakých balónov. 😬 Skóre uzdravenie 🍀

svetlonos
8. mar 2025

Ak budeš ešte ako tak fit, mozno stráviť spolu pekný deň. Len tak sa hrať akebo si urobiť pekný výlet ešte s niekym nech sa veľmi zohnať nemusíš sa tým bruchom 😄
Možno ak stíhaš potom niekde na termálne bazény, ale nie som si istá ci to je dobrý nápad po horúčkach.
My sme tak boli tento týždeň s 5 ricnym. Sľubujem mu už večnosť deň len so mnou bez maleho brata keďže veľkému nemôžem dať pri malom 100% pozornost ako kedysi. Boli sme aj s kamarátkou a jej synom, krásny deň to bol 🙂. Tiez som krátko pred porodom ake stalo to za to veru.
Tiez myslím, že sa veľmi poteší času stráveného s tebou. A v rámci výletu mozno ist fo hračkami alebo kníhkupectva a sam si vyberie 🙂. Skóre uzdravenie anjelikov a tebe pekný porod 🌸

struhanka
8. mar 2025

@kat_y Keď sa so starkou vrátia domov, vyzdobte mu to u vás doma - balóny, girlandy, obrázky v téme áut. Ako darček: odrážadlo, 2v1 (kolobežka a odrážadlo), lego Duplo, vkladačky autá, zvuková kniha o autách, drevené koľajnice s vlakmi (dá sa prikúpiť aj mašinka na baterky, ktorá ťahá vagóny, mosty, tunely, výhybky a časom dráhu vylepšovať), veľká Tatrovka, na ktorej sa dá aj voziť… Alebo si môžete urobiť spoločný deň - návšteva zvieratiek, kníhkupectva, múzea hračiek, výstava áut…

babababka
8. mar 2025

Na internete predávajú háčkované zvieratká-amigurumi.Skoré uzdravenie prajem.

prasiatko30
8. mar 2025

Knih nikdy nie je dost a nejaku novu hracku na skladanie asi aby si zakazdym posklada/il nieco ine

kat_y
autor
8. mar 2025

@struhanka skúsim tie balóny, budúcu sobotu bude mať narodeniny práve, tak tam som chcela balóny a tortu :( odrážadlo má, aj vláčik s drevenou kolajnicou, pieskovisko nemám kde dať lebo máme stavenisko a treba bagrovať okolo domu, tatrovku má :D máme super starkých. spoločné dni máme každý deň spoločný ale ktovie kedy bude môcť ísť von no to asi skúsime. Vidím to na tie balóny, knižku som dala kúpiť starkým na narodeniny takú akú chcem :( ale ďakujem za tipy

kat_y
autor
8. mar 2025

@babababka starká aj ja hačkujeme zvieratká, ale ďakujem za tip 🙂

kat_y
autor
8. mar 2025

@svetlonos bazény by miloval, lenže ja nemôžem skrz tehotenstvo žiadnu takú bazénovú vodu. Chodil na plaváreň so starkým ale od polky decembra je stále chorý takže nebol nikde. ale ďakujem za tip 🙂 skúsime nejaký výlet určite keď bude fit

kiki68
8. mar 2025

Este ma napadla jenga skladacka, stavas vezu z drevenych kvadrov a potom ich tahas z tej veze az spadne. Nas to ma velmi rad a dospelaci tiez

svetlonos
8. mar 2025

@kat_y
vies co, ja som sa pytala už v nemocnici kde chodím už na tie posledne prehliadky. Mala som atb, nejaky zapal z moču mi zistili, streptokoka. Bola som v 38 tt a dr mi to odkrýva. Tiez sme celý čas neboli lebo stále čosi bolo. Tiez mali obaja chori s mini prestávkami od novembra.
Ale ved uvidíš, možno zvládnete super vylet v okoli😃

kat_y
autor
8. mar 2025

@kiki68 máme, raz som mužovi kúpila takú "erotickú" :D ani raz sme to nehrali ale inak fajn hra

kat_y
autor
8. mar 2025

@svetlonos moja švagriná ešte pár dní pred pôrodom chodila do aquaparku, každý to má iné. Ja mám predispozície na zápaly močových ciest takže bazén je problém aj normálne lebo skoro vždy niečo chytím :D je to des

betulinka1
8. mar 2025

@kat_y zober ho do dracika, ze nech si sam vyberie. U nas to fungovalo ako najväčšia odmena na svete. Dostal limit, napr. 50€ a do tej určenej sumy si vybral co chcel.

kat_y
autor
8. mar 2025

@betulinka1 pozerám akurát niečo s krtkom. Toho teraz pozerá celé dni na mobile v nemocnici.

svetlonos
9. mar 2025

@kat_y
no to je hrozne, tak som mala pri druhom. Teda radšej nie, nestojí to za chvilkovu radosť. Niečo iné parádne vymyslite 🙂.

dilady
3. apr 2025

@kat_y Hoci píšeš, že knižiek už máte dosť, mám predsalen jeden tip na úplnú novinku - https://donio.sk/detska-kniha-klukkluk - je tam aj video ukážka jedného z príbehov, kozmonaut vo vesmíre, myslím, že by mohla byť príjemným spoločníkom aj do náročnejších dní. A najmä, je obrázková, tzn. aj keď dieťa nevie čítať, vie si príbeh samé interpretovať. Za mňa 10/10 pre túto vekovú kategóriu. Pozdravujem a prajem všetko dobré! 💕