icon

Do akého veku sú vhodné domčekové postele?

dettilv
20. máj 2026

Ahojte. Podľa vás sú cca do akého veku vhodné Domčekove alebo poschodové postele vo veľkosti 90x200cm. Dcéry majú 2a 4 a ideme im zariadovat izbu a rozmýšľam aké postele im kúpiť. Vďaka

biba_18
20. máj 2026

moje dieťa spalo na poschodovej od 7 do 16-17… ja by som napr. spala na poschodovej aj do dospelosti. milujem spať na poschodí 🤷‍♀️

betulinka1
20. máj 2026

@dettilv za mna ziadne domčekove postele. Normalnu postel idealne aj nieco sirsie ako 90cm ale kludne ist do 120cm. Na nozickach, s úložným priestorom aby mi pod postel vošiel roboticky vysavac. Ziadne čalúnenie aby sa na tom drzal prach.

mvagusta
20. máj 2026

Mame dpmcekove postele. Lozko klasika 90x200č od Benlemi. Spia v nej nase baby od cca 2r veku. Teraz maju 5 a 7r. Ratam ze do 10r kludne vydrzia. Niekedy tam spim aj ja🤣🤣🤣

patka06
20. máj 2026

Takmer 20 ročná spí na "poschodovej" pod ňou má písací stôl a skriňu. Je spokojná.

anonym_4fda97
20. máj 2026

@dettilv Dcera ma z velkej postele domčekovu ak ju to nebude baviť dame konštrukciu dole. Muž si pozrel nejake postele a na základe toho jej taku vyrobil, dcera je spokojna.

marianarem
20. máj 2026

@dettilv Moj ma 6 a ma velmi rad svoju domcekovu, ma to ako take utulne utocisko a myslim, ze sa jej este dlho nebude chciet vzdat. A ak ano, prerobi sa na obycajnu.

chrobak7
Včera o 07:46

@dettilv Pokiaľ dcéra nepovie, že už nechce spávať v tej domčekovej alebo poschodovej posteli.

Alebo im to vymeň a nepýtaj sa ich.

zuzacka16
Včera o 08:52

dcéra má domčekovú posteľ od 3r, rozmer 180x80, plus tam má pod tým vyťahovaciu prístelku, tam je tuším rozmer 170x70 a spí na nej doteraz, o necelé 2 mesiace bude mať 9r..ešte jej ju nechám do štvrtej triedy a na druhý stupeň jej už vymyslíme niečo iné..

tannia197
Včera o 11:02

@dettilv rozmer postele je dostacujuci podla mna aj pre 15 rocne, zalezi kedy ich chyti puberta a budu ti pilit usi, ze uz nechcu taku detsku postel😂😂 Ja by som asi skor isla do klasickej a mas pokoj, nejaku taku calunenu, tie su pekne aj ked su dievcata male aj vacsie. Poradila by som ti pozriet v Kondele, tam maju pekne😉🙂