Do akého veku sú vhodné domčekové postele?
Ahojte. Podľa vás sú cca do akého veku vhodné Domčekove alebo poschodové postele vo veľkosti 90x200cm. Dcéry majú 2a 4 a ideme im zariadovat izbu a rozmýšľam aké postele im kúpiť. Vďaka
@dettilv za mna ziadne domčekove postele. Normalnu postel idealne aj nieco sirsie ako 90cm ale kludne ist do 120cm. Na nozickach, s úložným priestorom aby mi pod postel vošiel roboticky vysavac. Ziadne čalúnenie aby sa na tom drzal prach.
Mame dpmcekove postele. Lozko klasika 90x200č od Benlemi. Spia v nej nase baby od cca 2r veku. Teraz maju 5 a 7r. Ratam ze do 10r kludne vydrzia. Niekedy tam spim aj ja🤣🤣🤣
Takmer 20 ročná spí na "poschodovej" pod ňou má písací stôl a skriňu. Je spokojná.
@dettilv Dcera ma z velkej postele domčekovu ak ju to nebude baviť dame konštrukciu dole. Muž si pozrel nejake postele a na základe toho jej taku vyrobil, dcera je spokojna.
@dettilv Moj ma 6 a ma velmi rad svoju domcekovu, ma to ako take utulne utocisko a myslim, ze sa jej este dlho nebude chciet vzdat. A ak ano, prerobi sa na obycajnu.
dcéra má domčekovú posteľ od 3r, rozmer 180x80, plus tam má pod tým vyťahovaciu prístelku, tam je tuším rozmer 170x70 a spí na nej doteraz, o necelé 2 mesiace bude mať 9r..ešte jej ju nechám do štvrtej triedy a na druhý stupeň jej už vymyslíme niečo iné..
@dettilv rozmer postele je dostacujuci podla mna aj pre 15 rocne, zalezi kedy ich chyti puberta a budu ti pilit usi, ze uz nechcu taku detsku postel😂😂 Ja by som asi skor isla do klasickej a mas pokoj, nejaku taku calunenu, tie su pekne aj ked su dievcata male aj vacsie. Poradila by som ti pozriet v Kondele, tam maju pekne😉🙂

moje dieťa spalo na poschodovej od 7 do 16-17… ja by som napr. spala na poschodovej aj do dospelosti. milujem spať na poschodí 🤷♀️