icon

Je posteľ 140x200 vhodná pre 11-ročné dievča?

Včera o 12:41

Ahojte, chceme meniť zariadenie detskej izby, preto ideme predať aj poschodovú posteľ 120 × 200.
Dcéra má 11 rokov a chceme jej kúpiť novú posteľ.
Vybrala si posteľ 140 × 200, ktorá sa jej páči, ale nie som si istá ,nebude príliš veľká pre 11-ročné dieťa.?
Poschodovú posteľ sme kúpili preto, že u nás často prespávajú rodina a návštevy, keďže som sa vydala ďaleko – 200 km od môjho rodiska.
Máte niekto tak veľkú postel v detskej izbe?

pe_mi
Včera o 12:42

@anonym_autor tak až taká veľká mi nepríde, keďže máte často návštevy. Hlavne aby sa dala rozkladať.
A hlavne pokiaľ by nebol priestor na ňu , tak by sa jej páčiť mohla, ale nekúpila by som jej ju

anonym_a7c296
Včera o 12:48

140 x200. Ja som pochopila že to bude len pre dcéru. Nie aj pre návštevy. Či som to pochopila zle? Ak len pre dcéru tak veľká - však to niektoré manž. postele sú tejto veľkosti .

autor
Včera o 12:53
@anonym_a7c296

140 x200. Ja som pochopila že to bude len pre dcéru. Nie aj pre návštevy. Či som to pochopila zle? Ak len pre dcéru tak veľká - však to niektoré manž. postele sú tejto veľkosti .

@anonym_a7c296
No chodí ku nám mamina a moja sestra s 5-ročným synčekom skoro každý mesiac, niekedy raz za dva mesiace. Dcérka spí medzi nami v spálni, mamina v obývačke vtedy.

anonym_fed845
Včera o 12:54

Však nebude mat stále 11 rokov, dobre dievča rozmysla

anonym_80dbc4
Včera o 12:57

V jej veku mi rodičia do nášho nového domu kúpili presne 140 posteľ a bola akurát. S tým že občas so mnou spávala babka keď prišla. Až v 17tich mi rodičia kúpili 180tku.
Za mňa je to úplne v pohode človek sa roztiahne. Prečo by to malo byt priveľké pre už pubertálne dievča.

patka06
Včera o 12:59

šírka 140 je taká o ničom, pre jedného veľká, pre dvoch malá.
Ak máte veľkú izbu, zmestí sa vám. Tak ok,
Ja som skôr za klasiku 90 cm, s druhým vysúvateľným lôžkom, Tam sa pohodlne vyspia aj dvaja, keď príde návšteva vám alebo dcére

anonym_a7c296
Včera o 13:03

My zas máme kvôli návštevám rozťahovací gauč. Len žiaľ nebol použitý ani raz. Potencionálni návštevníci pomreli.

anonym_e0030c
Včera o 13:11

@anonym_autor veľa priestoru zabratého v izbe a dvaja dospelí sa tam veľmi nezmestia, resp. nevyspia komfortne.

anonym_5cf298
Včera o 13:17

@anonym_autor
90x 200 single ,140x200 je duble nad nou je 160x 200 queen

sense
Včera o 13:23

Nie je veľká, a za mňa teda vyspia sa v nej aj dvaja dospelí. Mám takú u mamy a teda nemáme problém rám dvaja pár nocí prespať

anonym_658cc2
Včera o 14:07

@anonym_autor ma ju dcera a má dokonca menej rokov. Za mňa perfektná, ma dost miesta, ked je chorá pohodlne sa vyspím pri nej i ja.

anonym_382215
Včera o 14:14

@anonym_autor ahoj, nasej toho casu 8 rocnej sme kupovali 90*200 s moznostou roztiahnutie na dve lozka... 140 je take pre jednu moc velke, pre 2 male... za mna teda nie... toho casu som vyberala taky typ ako je hemnes , aby bola po roztiahnuti ako letisko, nie s ulozenim dole... a vybrala som z xxxlutz kvoli velkosti jedno lozka.. hemnes mala 80 , tato 90

martinka13
Včera o 14:23

Obe deti majú v izbách také postele. Cca od 5 rokov. Úplne normálna posteľ s dostatočným priestorom. Keď boli menšie, v pohode som im tam čítala a zastávali pri mne (manželovi). Menšie byty som pre nich nechcela.

leuska0910
Včera o 14:29

Nasa 6rocna taku ma,, je akurat kedze tam ma asi 20plysakov a x vankusikov..

anonym_164fb3
Včera o 14:30
@anonym_a7c296

My zas máme kvôli návštevám rozťahovací gauč. Len žiaľ nebol použitý ani raz. Potencionálni návštevníci pomreli.

Záleží od izby. Ak je dosť veľká, že z nej taká posteľ neukrojí, tak prečo nie? Tiež si myslím že trochu zbytočne veľká, ale hlavne záleží na dostupnom priestore.

@anonym_a7c296 To je načo taký komentár? Otázka nebola ako ľudia riešia prespávanie návštev a ani rodinné tragédie. Založ si vlastnú tému, alebo zavolaj psychológovi a nepchaj svojich mŕtvych príbuzných to do náhodných tém o posteli pre dieťa.

lenka.25
Včera o 15:14

Dcéra ma 11 rokov a ma 140x 200 , keby ma väčšiu izbu , tak jej dám 160 x200 . Vôbec nie je veľká .
A vôbec to nie je o ničom rozmer . Keď k nej príde spať kamoska , tak sa v pohode vyspia . Za mňa lepšia ako tie výsuvné .

euka210
Včera o 15:30

@anonym_autor prilis siroka

pseudomonas87
Včera o 16:44

@anonym_autor prva posteľ mojej dcéry po postieľke bola 140x200 a je to to najlepšie čo sme mohli spraviť, hráme sa tam, keď je chorá , spím pri nej , mazname sa všetci spolu aj s mužom, mala ma teraz 6 rokov.

anonym_0c0488
Včera o 17:16

@anonym_autor Slečna si vybrala malé letisko a urobila dobre 👍

sissy27
Včera o 17:34

@anonym_autor ak vam to priestor umoznuje, tak preco nie? Nechapem, co tu niektori placu ze je prilis velka, ved to jest nepyta.
Spanie navstev by som ale riesila nejako inak nez natlacit ich k dcere do postele aj keby to bolo 300x300cm, na toto som hakliva. Rozkladaci gauc v obyvacke, pripadne rozkladacie kreslo atd.

2691
Včera o 18:59

@anonym_autor , ahoj, ak máš dostatok priestoru v izbe, tak taká posteľ je super. Poznám veľa rodičov, ktorí kúpili aj menším deťom takú posteľ.
Je to pohodlné a útulné 😍

simca06022011
Včera o 19:05

moja dcera ma tiez takuto velku postel... ma to aj svoje vyhody aj nevyhody, pridu kamosky vyspia sa tam dve... atd. Ale napr odkedy ju mame, vecne je v posteli :D na/v posteli sa robi vsetko... AK je miesto, vobec by som nevahala a kupila znovu velku, len neutralnu, aby dlho vydrzala, ratam s tym ze ju bude mat aaaaz kym neodide z domu