icon

15 mesačné dokáže celí deň preplakať. Čo s tým?

itus03
24. sep 2010

u pani doktorky všetko poriadku papavá normalne a dost vahu mame ties normalnu uz mi hovorili znami aby som kupila nieco na ukludnenie ale neviem co a ci to pomoze alebo len vidrzat ale je to na nervi lebo okrem toho mam este 2 deti.

ludka140281
24. sep 2010

neziarli? mozno sa venujete viac najmladsiemu a ono chce tiez,tak vas takto uputava....moja to robila po narodeni druhej dcerky......skuste sa s nou viac mojkat,tulit,viem,je to tazke ked su tri,ale vsetko prejde....mozno ju treba len viac zamestnat..........napr nech zameta,utiera prach,no na moju to zaberalo a zabera dodnes,ked je mrzuta a nema spat,tak rada pomaha,citi sa taka zodpovedna.......a chvalit,chvalit,chvalit 😉 najtazsie to bude pre vas,drzim prsty 😉

atrami
24. sep 2010

Ak sa Ti dá napíš mi do IP váš režim dňa 🙂 Najstarší bol taký. Nemá len vzdorovité obdobie? Neplače len od zlosti, že nedostane to čo chce? Všimni si, či neplače po určitom jedle. Skús si zapisovať kedy plače- približne čas, či je to od zlosti, po jedle a koľko tento plač trvá a čo ju upokojí. Ak je to od zlosti, stačí si to nevšímať, jednoducho ju prekročiť. Samozrejme treba dávať najavo aj to, že ju ľúbiš aj keď je ,,zlá".

zuza.m
24. sep 2010

vela zaleži na tom aky je to plač.či ulutosteny alebo len taky od nudy.
tiež som nazoru že treba sa jej viac venovat a ked treba tak nosit,mojkat tulit.možno je len viac citliva a fakt potrebuje tej pozornosti viac.
a ak plače len od nudy že jej niekto niečo nedal: tak by som ju .držala čo najviac v dobrej nalade a uputavala pozornost na okolie aby čo najrychlejšie zabudla na to čo nedostala...

brisilda
24. sep 2010

podla mna je to problem skor psychologicky mala by si sa preto obratit na detskeho psychologa niekedy staci malo aby sa dieta zmenilo 🙂no mala by si mu preukazat velmi vela lasky a porozumenia deti treba pochopit ja som so svojim starsim synom tiez par krat navstivila psychologa a mozem povedat ze nam to pomohlo odkedy ho chvalim za kazdu malickost a prestala som ho karhat ked spravil nieco zle tak sa zmenil on proste podla slov psychologicky sam vedel ze to co urobil bolo zle cize sme sa na jeho problemi zacali divat jeho ocami 😉