icon

3,5 ročný syn je stále chorý

nigguska
3. feb 2014

Ahojte,
tychto tem je tu vela,ale aj tak by som potrebovala poradit....
Syn ma 3,5 roka a byva stale chory....ked mal dva,dala som ho do sukromnej skolky,kedze som musela z financnych dovodov nastupit do prace.....zo zaciatku bolo vsetko ok,rok sa drzal krasne....ale posledneho pol roka je stale chory....nastupili do skolky nove deti a vtedy sa zacal tento kolotoc. 3dni v skolke,dva tyzdne doma,zasa 3 dni a zasa doma....davam mu euchanaceu(neviam ako sa to pise),probiotika,martankov(lebo ich lubi 🙂 ), odstavujem ovocie, zo zeleninou mame problem,zje iba mrkvu a kel (surove) a potom robim kelovy privarok alebo aj ine aby mal este nejaku zeleninu. Ale ovocia aj zeleniny zje fakt malo...no neviem to donho dostat....zo skolky som ho uz tento mesiac odhlasila,lebo platit za to,ze tam nieje 200eur je fakt uz nad moje sily....prosim o radu,co davate svojim detom (a viem ze ovocie a zelenina su najlepsie) ,alebo ci pomohlo plavanie atd...moc moc dakujem!
Lucia

Strana
z4
adka455
31. máj 2014
Používateľ adka455 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adka455.

my sme byvali casto chori.. a zistili nam alergiu.. tak s malym chodime po kupeloch.. skus sa popytatt. mozno nejake alergicke vysetrenie.. teda nepises co drobcovi je. ale predpokladam ze asi soplik a kaslik... my chodime pravidelne kazdy rok do kupelov Lucivna..a musim povedat.. ze nam to velmi pomohlo.. iny vzduch. pristup.. lepsie ako lieky 🙂 skus si pozriet ich stranku www.tkl.sk

Strana
z4