5 ročnú dcéru páli vagína
Dobrý večer, dcérka (5r) mi už od včera hovorí že ju páli tam dole. Pozerala som, a má to červené. Okolo 7 keď išla spať som jej močila uterák v repikovom čaji a prikladala jej. Čítala som že pomáhala takto jej to vymočiť. Chcem sa Vás opýtať či nemáte na to ešte dáke rady/triky. Skôr také prírodnejšie ako čaje podomácky vyrobená mastička triky. Alebo nejaká lacnejšia masť. Som matka samoživiteľka tak preto. Vopred ďakujem
@loginexistuje to ozaj? Ved soda bikarbona je dost agresivna.
Možno má len narušené pH alebo zapareninu. Ak nemá problémy s cikanim mozes skúsiť decko lactacid. My sme mali niečo take v lete. Viackrát denne som umyla s lactacidom a natrela bepanthenom a za dva dni bol pokoj. Ak by ale nepomáhalo, bol by výtok, a nedaj bože zapáchajúci, problém s cikanim hneď smer dr
Imazol, ale pozor aj na ten repik, nie každy ho zvláda, alergia naň. Možno by som jej kúpila int. gél pre deti
@mama004 fungicidin (na predpis),alebo imazol bez predpisu.nepouzivat mydlo,len cistu vodu,spodne pradlo neprat v avivazi.a hlavne popytat sa lekara,aj telefonicky staci.ak by sa zhorsilo,treba vyhladat lekara nech sa pozrie,ci nema dcerka mykozu
@simona92101 už ani fungicidin nie je na predpis..
to moze byt zaparenina. moja dcera byvala zaparena aj niekolko rokov po odplienkovani. vzdy umyt cistou vodou a natriet niecim. celko prijemna je aj Indlona, alebo pudrove maste - Sudokrem a pod.
@lenqua_12325 nemá ťažkosti s cikaním
@deti95060810 aviril krém olej alebo zásyp? Doma mam Avril olej
Dievčatá ďakujem za rady pôjdem dneska do lekárne kúpiť niečo čo ste mi poodporúčali. K dr za zatiaľ nechystám nakoľko takéto problémy zatiaľ nikdy nemala. Ak by sa to opakovalo alebo zhoršilo/nezlepšilo k dr samozrejme zájdem. Ďakujem Vám ešte raz veľmi pekne
@mama004 krém...