icon

7 mesačné bábätko má problém s príkrmami

erika88l
3. aug 2017

Ahojte Mamicky..
Velmi,velmi Vas prosim poradte mi..
Mame 7mesacneho synceka od zaciatku je na UM nikdy sme namali ziadne problemy ale od kedy sme zacali s prikmami tak mame velmi velky problem..
Drobcek sa nam nevie vykakat ☹ velmi tlaci ale nejde mu to..uz sme skusali toho vela ale nic nam nepomaha..
Vodicku aj cajiky pijeme od zaciatku od kedy je na UM,masirujeme brusko,cvicime nozkami,odvar s ovsenych vlociek sme davali aj vlocky som davala aby ho precistilo a nic,cipky,teplomer,sab simplex nic,nic nepomaha...velmi place a nejde sa mu vykakat..
Na gastre mi povedala sestricka ze ho mozu an na november objednat a na neonatologii mi poradili to co som uz skusala..☹ nasa p.Dr je na dovolenke este dva tyzdne a ta co ju zastupuje nevie vobec nic..ta radaej povie ze nech pockam na nasu pediatricku..☹
Prosim poradte mi co mam robit uz som mestastna a bojim sa aj o maleho...nech aj pri tom tlaceni pruh nedostane ☹
Dakujem za kazdu radu.🙏

Strana
z2
erika88l
autor
3. aug 2017

@babatkoo
Prosim Ta este mi povies davkovanie tej vlakniny tu na nete citam ze je to od 1 roka 4g...
My este nemame rok len 7 mesiacov...
Dakujem krasne...

sticker
ludkka0407
3. aug 2017

@erika88l nam pomohol babycalm,su to kvapky a davaju sa pred kazdym jedlom,tiez vela vody a slivky,bud stava z nich alebo vyzivka.drzim palceky a hlavne odsledovat,co zapeka malinkeho

katrin21
3. aug 2017

Naolejovana rektalba rurka...pomaha...mojamala s nou kakala prve 4 mesiace...na chrbatik dat a zqviest cp najhlbasie a cvicit nozickami...rurkz si kup nie tvrfu oranzovu ale taku silikonovu priesvitnu s gumenym rozsirenym koncom....v zdr.potrebach..priemer 5mm
biektorym detom pomaha vlaknina psylium takymto vacsim uz...len ci ti to zje...

anetkatb
3. aug 2017

Pečivo ani iné pšeničné maškrty mu nedávajte, upchávajú ho to. Je leto, chce to veľa ovocia pokračovať/pomixovat. Zeleninu napariť, prípadne zeleninové polievky a rozmixovať. Na nete sa dáju kúpiť kefirove zrná, kúpte kravské mlieko z automatu a robte si domáci kefír - na vyprázdňovanie a úpravu črevnej mikroflóry nieje nič lepšie.

lenka_samorin
3. aug 2017

na naše deti fungoval jogurt s ovsenými vločkami.

babatkoo
3. aug 2017

@erika88l cez net aj ja ale stranku neviem uz. Potom som si nechavala objednat k nam do lekarne

erika88l
autor
4. aug 2017

@babatkoo
Dakujem krasne 🙂vcera som to kupila u nas v lekarni aj ten easylax...
Drobec do minuty mal prazdne crievko...dakujem uz som bola naozaj bezradna..🙂 🙏 🌹

babatkoo
4. aug 2017

@erika88l super 😀 👍

babatkoo
4. aug 2017

@erika88l som velmi rada ze pomohol. Ja som to velmi rada pouzivala lebo je to setrnejsie ako klasicky cipok.

erika88l
autor
8. aug 2017

@babatkoo
Davam mu od vtedy aj tu vlakninu..
A moje male srdiecko kazde rano do orveho mliecka dostane aj tu vlakninu od Valusun a kraaasne to do hodinky ide von 🙂
Ani si neviete predstavit aka som Vam vdacna za Vasu cennu 🙏 radu ❤ 👶 🙂

babatkoo
9. aug 2017

@erika88l woooow hrozne sa tesim 😀 prajem vela zdravicka

sticker
babatkoo
9. aug 2017

@erika88l este aby som nezabudla tato vlaknina ako jedina NEZAHUSTUJE tekutiny ani jedlo. Ostatne znacky ktory som testovala syna zahustovali jedlo. Mne to nevadilo lebo som mu tym zahustovala polievky a omacky a ten valosun je top.

juriva
9. aug 2017

Normal nasadit probiotika po tyzdni sa to upravi.
Slivky treba varit, dozrievaju...pekne to pojde

babatkoo
9. aug 2017

@erika88l nevsimla som si otazku ;) ja som skusala podla navodu (od jedneho roka) a ked som videla ako to funguje postupne som uberala a potom uz od oka cca kavovu lyzicku.

Strana
z2