7 mesačné bábätko má problém s príkrmami
Ahojte Mamicky..
Velmi,velmi Vas prosim poradte mi..
Mame 7mesacneho synceka od zaciatku je na UM nikdy sme namali ziadne problemy ale od kedy sme zacali s prikmami tak mame velmi velky problem..
Drobcek sa nam nevie vykakat ☹ velmi tlaci ale nejde mu to..uz sme skusali toho vela ale nic nam nepomaha..
Vodicku aj cajiky pijeme od zaciatku od kedy je na UM,masirujeme brusko,cvicime nozkami,odvar s ovsenych vlociek sme davali aj vlocky som davala aby ho precistilo a nic,cipky,teplomer,sab simplex nic,nic nepomaha...velmi place a nejde sa mu vykakat..
Na gastre mi povedala sestricka ze ho mozu an na november objednat a na neonatologii mi poradili to co som uz skusala..☹ nasa p.Dr je na dovolenke este dva tyzdne a ta co ju zastupuje nevie vobec nic..ta radaej povie ze nech pockam na nasu pediatricku..☹
Prosim poradte mi co mam robit uz som mestastna a bojim sa aj o maleho...nech aj pri tom tlaceni pruh nedostane ☹
Dakujem za kazdu radu.🙏
@erika88l nam pomohol babycalm,su to kvapky a davaju sa pred kazdym jedlom,tiez vela vody a slivky,bud stava z nich alebo vyzivka.drzim palceky a hlavne odsledovat,co zapeka malinkeho
Naolejovana rektalba rurka...pomaha...mojamala s nou kakala prve 4 mesiace...na chrbatik dat a zqviest cp najhlbasie a cvicit nozickami...rurkz si kup nie tvrfu oranzovu ale taku silikonovu priesvitnu s gumenym rozsirenym koncom....v zdr.potrebach..priemer 5mm
biektorym detom pomaha vlaknina psylium takymto vacsim uz...len ci ti to zje...
Pečivo ani iné pšeničné maškrty mu nedávajte, upchávajú ho to. Je leto, chce to veľa ovocia pokračovať/pomixovat. Zeleninu napariť, prípadne zeleninové polievky a rozmixovať. Na nete sa dáju kúpiť kefirove zrná, kúpte kravské mlieko z automatu a robte si domáci kefír - na vyprázdňovanie a úpravu črevnej mikroflóry nieje nič lepšie.
na naše deti fungoval jogurt s ovsenými vločkami.
Normal nasadit probiotika po tyzdni sa to upravi.
Slivky treba varit, dozrievaju...pekne to pojde

@babatkoo
Prosim Ta este mi povies davkovanie tej vlakniny tu na nete citam ze je to od 1 roka 4g...
My este nemame rok len 7 mesiacov...
Dakujem krasne...