Ako deti zvládajú očné vyšetrenie a aplikáciu kvapiek?
Dobrý deň, ako zvládajú Vaše deti očné vyšetrenie pri kontrole. Zaujíma ma hlavne aplikácia kvapiek, či len my s tým máme problém. Moja má 7 rokov, dnes bola na vyšetrení a jej reakcia bola horšia ako minule. Ďakujem
My chodime kazdy rok 2x na vysetrenie ocne, este ani raz nerozkvapkavala…. Da sa to aj bez toho
moj je velmi uzkostne dieta a na kazdu navstevu lekara ho pripravujem 2 tyzdne aj viac, ak je to odborne vysetrenie hlavne ked ide prvy krat. Konkretne ocne sme boli v sukromnej klinike, pozerali sme doma videa tej kliniky, na youtube ako prebieha ocne vysetrenie a aj ako kvapkaju kvapky do ociek. Zvladol to bravurne. Tiez ma 7 rokov
moj je velmi uzkostne dieta a na kazdu navstevu lekara ho pripravujem 2 tyzdne aj viac, ak je to odborne vysetrenie hlavne ked ide prvy krat. Konkretne ocne sme boli v sukromnej klinike, pozerali sme doma videa tej kliniky, na youtube ako prebieha ocne vysetrenie a aj ako kvapkaju kvapky do ociek. Zvladol to bravurne. Tiez ma 7 rokov
😃😃jezisi kriste
@anonym_7208d3
My chodime kazdy rok 2x na vysetrenie ocne, este ani raz nerozkvapkavala…. Da sa to aj bez toho
@klarissa25 dá sa, ale klobúk dole pred lekárom, či to robí, .....lebo takto je to presnejšie u detí.
@klarissa25 dá sa, ale klobúk dole pred lekárom, či to robí, .....lebo takto je to presnejšie u detí.
@terezka1947 je na to pristroj ktory ale nemaju v kazdej ambulancii..
No ja mam 2 ročného a to ho na silu držíme a to chodíme pravidelne aj rozkvapkavaju
Neviem ci sa dá aj take staršie dieťa držať 😅
No ja mam 2 ročného a to ho na silu držíme a to chodíme pravidelne aj rozkvapkavaju
Neviem ci sa dá aj take staršie dieťa držať 😅
@anonym_8f9f79 hádam nechceš porovnávať dvoj a sedem ročné dieťa a jeho správanie na vyšetrení 😂
@anonym_8f9f79 hádam nechceš porovnávať dvoj a sedem ročné dieťa a jeho správanie na vyšetrení 😂
@anonym_2dfd1a nie správanie 😅ale to na ,,silu,,
@klarissa25 to si nemyslím, že je tým...
ešte pár krát to bude zlé...
a potom postupne ako jej budú pribúdať rôčky bude lepšie a lepšie.
@anonym_a6b80e dúfam, ďakujem pekne 🙂
moja ma okuliare 5 rokov, a je to stale rovnako zle, aj doma je s tym problem
Moja 9.rocna nezvláda žiadnych lekárov. Pri kvapkaní robí scény. A to je rozkvapkávajú 2-3x za sebou. Ževraj ju tie kvapky štípu. Sestričky to s ňou ale už tak to robia, že jej kvapkajú do zatvorených očiek a potom ona už len požmurká.
a predstav si ze by muselo pri zapale ci inom probleme brat 2x do dna kvapky... naucila by sa prezila by, tak ako prezije aj toto, len dieta treba pripravit na vysetrenie vopred, to ze je to neprijemne je jedna vec, ale dieta nevie do coho ide a preto robi sceny
a predstav si ze by muselo pri zapale ci inom probleme brat 2x do dna kvapky... naucila by sa prezila by, tak ako prezije aj toto, len dieta treba pripravit na vysetrenie vopred, to ze je to neprijemne je jedna vec, ale dieta nevie do coho ide a preto robi sceny
@anonym_f69fc9 vie o tom, nebolo to prvý krát čo sme boli na kontrole
@anonym_f69fc9 vie o tom, nebolo to prvý krát čo sme boli na kontrole
@anonym_autor moja malá okuliare od troch rokov, a nikdy problém nebol, zvládla aj 100x horšie veci ako vyšetrenie u očného lekára
@anonym_autor moja malá okuliare od troch rokov, a nikdy problém nebol, zvládla aj 100x horšie veci ako vyšetrenie u očného lekára
@anonym_75daa8 moja od 4. Máme s tým problém od začiatku
Moja 9.rocna nezvláda žiadnych lekárov. Pri kvapkaní robí scény. A to je rozkvapkávajú 2-3x za sebou. Ževraj ju tie kvapky štípu. Sestričky to s ňou ale už tak to robia, že jej kvapkajú do zatvorených očiek a potom ona už len požmurká.
@chichua ďakujem za tip. Moja je to isté.
@klarissa25 žiaden prístroj nenameria úplne presne....a druhá vec, to rozkvapkanie, najmä u detí je veľmi potrebné. U detí by som povedala, že skoro nevyhnutné. Čiže lekára,kt.to robí si treba vážiť😉že si to nezlahcuje.

ešte pár krát to bude zlé...
a potom postupne ako jej budú pribúdať rôčky bude lepšie a lepšie.