Ako dlho trvá laryngitída u detí a ako im pomôcť?
Ahojte,idem si pre radu. Syn ma laryngitidu, pred 2 dňami sme boli u Dr. Predpísala cipky na zachvaty, dala tussirex nočný,a inhalovat. Ja mam bohate skúsenosti s týmto keďže mladšia ich mala už asi 10x,no syn ma druhý krát. Ide o to,že od pondelka kasle vkuse ako psik a nevidím žiadne zlepšenie. Ten štekot sa vôbec nemení na hlienový kašeľ... nesťažuje sa na nič,papa,hra sa,pije len mňa to strašne znepokojuje, už ani neviem co mu mam dávať alebo co robiť. 3 noci už nespím lebo dávam pozor aby sa nezadusil 🫣
Akurát sa mu spustili troska sople a kycha
Mladšej vždy do 3 dní prešiel ten kašeľ do vlhkeho ale jemu nie.
Samozrejme ráno zavolám znova dr ale aspoň ako mu môžem troska pomôcť?
Dakujem❤️
prisnitzov zabal..kuk si na nete+zvlhcovat zduch..hoci aj mokre handry po radiatore....
@katty123456 to všetko dodrziavam, aj ten zábal robím a žiadne zlepšenie od pondelka
hlavku dat vyssie nech sa mu lepsie dycha..a teda uz len cakat..ATB trva ccca2dni kym sa vytvori ,,hladinka,,drzim palce..samozrejme ak sa za par dni nezlepsi zmena ATB..len laryngytidy byvaju aj virusove tam ATB nepomozu..a do zabalu davas sudenu ci teplu plienku?viem ze na nete je do studenej vody ale nas na zdravotke ucili teplu aj deckam som tak davala a ulavilo sa im vzdy...
@katty123456 studenú dávam a ATB asi nebude treba keďže crp ma 4
tak len cakat kym sa imunita prebojuje...
@katty123456 a môže tak dlhšie stekavy kasel ako 3 dní trvat?
ano..iste..aj tyzden
Nam skoro ihned zabrala jazvecia mast. Davala som aj calciovy sirup ale vanilkovy klasicky mi nevypil.

@daranka18 syn 1r uz mal 2x laryngitidu,jemu aj 2t trvalo kym to ustupilo,cipky sme mali len v pripade zachvatu,inak teda tussirex na to urcite nezaberal,syn mal ventolin sirup lebo ozaj stekal neskutocne,neskor ked sa to horsilo tak mal inhalacny sprej Ventolin a ten zabral