Ako liečiť spálené nožičky u bábätka?
Dnes sme boli veľa vonku a aj keď bolo skôr tak polooblačno, malý (3 mesiace) má spálené nožičky. Ležal v kočíku, úprimne by ma to ani nenapadlo, nezažila som to. Na prvý pohľad som si to ani nevšimla, až keď som mu dala dole kraťasky, hneď som uvidela že má časť, ktorú nemal zakrytú úplne červenú. Trasie sa od zimy, manželovi sa zdá, že má teplotu. Ja na to odhad nemám a teplomer nemáme - sme na výlete v HU. Vôbec netuším čo s ním, on je dosť náchylný na choroby... V prílohe posielam fotku
@ria_sprout
no tak taká repatriácia aj keď len z Maďarska nič moc pre rodinnú peňaženku 🙏
vidím, že dookola meleš to isté. nie je potrebné žiadne poistenie, nie sú potrebné žiadne lieky pri cestovaní🙈
@mondolina kde som také niečo tvrdila? Nikde. Len vysvetľujem že to nie je nevyhnutné. Evidentne nevidíš rozdiel keď potrebuješ takto krivo obviňovať
Inak ste sa tu namna zlietli ako také bosorky keď sa už autorka neozýva, že? Ja mám možno zlu náladu, ale vy sa tu prezentujete ako vyslovene zle bosorky.
@amel jaj a máme tu klasické prekrúcanie napísaného 😅 autorka písala že sú tam na pobyte. Takže je to na dlhšiu dobu. A áno,ak máš na spoluúčasť a prevoz tak jasné že dať 5e za komerčné poistenie sú vyhodené peniaze 😜 ďalšia čo by sa mala najprv ukľudniť a tak písať 😅
Ano,presne tak,ja ked idem na "pobyt" 15 km od hraníc,mam tak vela peňazí,ze nepotrebujem si platiť 5e poistku.
@mondolina kde som také niečo tvrdila? Nikde. Len vysvetľujem že to nie je nevyhnutné. Evidentne nevidíš rozdiel keď potrebuješ takto krivo obviňovať
@ria_sprout
koho krivo obviňujem a kde? prepáč, ale začínam pochybovať o tvojom zdravom úsudku.
@aurora33 nebud trápna prosím ťa keď o mojej situácii nevieš ani zbla
@ria_sprout sa mi zda, že skôr ty si si tu prišla kopnúť do žien, pre ktoré je na rozdiel od iných zdravie ich deti na prvom mieste a nič nepodceňujú.
@ria_sprout
koho krivo obviňujem a kde? prepáč, ale začínam pochybovať o tvojom zdravom úsudku.
@mondolina veď mi už druhý krát píšeš, že tvrdím vraj netreba poistenie ani lieky. Ja som nikde také nič nenapísala zatiaľ čo ty tvrdíš že áno. Ako inak by si to nazvala ak nie krivé obvinenie?
@ria_sprout sa mi zda, že skôr ty si si tu prišla kopnúť do žien, pre ktoré je na rozdiel od iných zdravie ich deti na prvom mieste a nič nepodceňujú.
@aurora33 vieš čo ty chod si domysli kam a už ma ani neoznacuj. Ty tu kopes ako malé decko
@aurora33 vieš čo ty chod si domysli kam a už ma ani neoznacuj. Ty tu kopes ako malé decko
@ria_sprout 😀😀😀😂😂😂

@ria_sprout ja som pochopila ale ty máš dnes asi debilnu náladu a potrebu sa navazat 😅 prepáč moja,ale takúto hru nehrám 😘 posielam srdiečko. Musíš si zlepšiť náladu buzerovanim niekoho iného 😅
@mizoko ria má asi PMS 😀