Ako reagujete na pripomienky lekárov?
Syn bude mať v máji 15 a dnes sme boli na prevencii. Preto , že sedí pri mobile sme od lekárky počuli asi 5x, pritom syn aktívne športuje, to znamená tréningy, zápasy škola a málo času na mobil, čo sme pani doktorke pripomenuli nakoniec stále zostala pri mobile😀 (na chrbticu si máme aj tak iba vyhľadať fyzioterapeuta)
Ďalší kameň úrazu bola váha má 178 cm 57 kg tak to bol asi 5 minutový monológ ako sa má športovec stravovať. Bolo to pre mňa podnetné, len mohla s tým počkať po vyšetrení keď by už bol syn oblečený a nie keď stál bosý na podlahe???
Na záver sme dostali upozornenie na hygienu (čo čakala keď bol normálne 5 hodín v škole?)
Neviem či pani doktorka nemala svoj deň, lebo vždy sme boli spokojný s jej prístupom!
@anonym_9201e9 no chvalit sa tym ako to ukazal doktorke. Da sa reagovat aj normalne. A nevies ci ts dr nema aj nejake ine zdr problemy. Mnohe sa tu ohanate ze nepoznate situaciu na druhej strane len to nejako neplati opacne.hlavne ze je ''hrdina''. Moja dcera si vie tiez povedat svoje ale normalne a neuraza nikoho. Co sa o mnihych mladych povedat neda. Arogantni drzi hlavne ze zhltli vsetku mudrost sveta.
@ibatanecnica ooo tak najlepšia obrana je útok či...ty si bola iná? Prvý krát si aspoň povedal ☝️aj keď nie najslušnejšie,ale v podstate rovnako jak ona. Tiež nebola najmilšia . A taký pokoj máme.Ja som to nedokázala tak aspoň moj syn.
@ibatanecnica ooo tak najlepšia obrana je útok či...ty si bola iná? Prvý krát si aspoň povedal ☝️aj keď nie najslušnejšie,ale v podstate rovnako jak ona. Tiež nebola najmilšia . A taký pokoj máme.Ja som to nedokázala tak aspoň moj syn.
@anonym_9201e9 ja sa nečudujem, že tvoj syn sa tak zachoval, lebo podľa tvojich názorov to má z domu. Chápeš rozdiel,.že to je jej práca? Asi nie, tu je skoda slov už.
@anonym_9201e9 tak voľakedy sa nedával taký dôraz prevencii rôznych chorôb atď..a nadváha je začiatkom rôznych ochorení. Čudujem sa, že ako matke ti to vôbec nevadí
@huxy Nie nevadí pretože mi vôbec nepripadal ani nikomu,že má viac ako má..samému sa mu nepáčilo ani nepáči suchý..a navyše cvičí..nehovoríme o obezite. Nikdy žiadne choroby, vždy všetko v norme .
@huxy Nie nevadí pretože mi vôbec nepripadal ani nikomu,že má viac ako má..samému sa mu nepáčilo ani nepáči suchý..a navyše cvičí..nehovoríme o obezite. Nikdy žiadne choroby, vždy všetko v norme .
@anonym_9201e9 koľko má rokov, že tvrdíš že nikdy žiadne choroby?.40-50?
@anonym_9201e9 ja sa nečudujem, že tvoj syn sa tak zachoval, lebo podľa tvojich názorov to má z domu. Chápeš rozdiel,.že to je jej práca? Asi nie, tu je skoda slov už.
@huxy Tak konečne mierne a jasne dal niekto najavo aká bila arogantná..a od vtedy máme pokoj.
@huxy Nechape a lekarke sa necudujem, ze uz radsej nic navyse nehovori, zrejme si povedala, ze u tychto ludi to nema vyznam.
@anonym_9201e9 ja si dokazem povedst svoje a aj moja dcera. Ale normlane slusne. Nepotrebujem si dvihat ego drzostou a zhadzovanim druheho. Neznizim sa na ich uroven.
@anonym_9201e9 koľko má rokov, že tvrdíš že nikdy žiadne choroby?.40-50?
@huxy Opakujem nemal žiadnu obezitu a ano nejakú nadváhu !! Povedať a povedať je rozdiel. Keby nedotínala do neho tak ok.
@anonym_8f3b9a A na čo sem zase zaťahuješ týchto ľudí?😂 Co im smrdeli vajcia, alebo čo?😁Alebo máš taký biedny a zatrpknutý život, že zavidís ešte aj ľuďom, že si vajcia namáčajú vo vode? Si ubohost sama.
@anonym_897057 ja neviem,máš top prejav. Ja som len reagovala na porovnanie,že teda celkom to nesadlo. Kto a kde si vajcia moci,hmmm,neviem,prečo by som závidela,keď som si sama mávala klitoris.
@huxy takym ludom zbytocne vysvetlujes. Pojdu si svoje. Vidim to aj u nas. Kazda rada zbytocna
.
@huxy Opakujem nemal žiadnu obezitu a ano nejakú nadváhu !! Povedať a povedať je rozdiel. Keby nedotínala do neho tak ok.
@anonym_9201e9 z nadvahy veľmi ľahko vznikne obezita, hlavne ak ide o mladého človeka, ak s tým nič nemieni robiť. Ale keď ste ao sebou spokojní, nie je o čom
@huxy takym ludom zbytocne vysvetlujes. Pojdu si svoje. Vidim to aj u nas. Kazda rada zbytocna
.
@ibatanecnica no asi tak, žiaľ
@anonym_9201e9 a.opakujem nemusela narazat ze.ma.nadvahu ale.informovat o zdravej strave kvolivyvinu. Ale.vidim ze to je asi nad tvoje chapanie. V tomto prilade asi aj ona mavla rukou ze to nema s vami vyznam sa o niecom takom.bavit. mne taz tiez davla prednasku o peceni a strave lekar ktory mal 30kg nadvahu. Ja iba 5. A co? Vypocula som si nieco z toho zobrala nieco nie. Tu islo o.mna a nie dr. Tak sa nebudem hrat na hrdinku a hovorit mu nech sa pozrie na seba
Jemine no fakt neviem kto ide do školy po dieťa a ešte ho berie domov sa sprchovať alebo mu utiera semenníky vlhčenými utierkami pred návštevou obvodného lekára 🤣 … tak sa spotil a … to patrí k puberte, to lekárka určite vie …
@ibatanecnica no asi tak, žiaľ
@huxy ale vypisovat po forach a stazovat sa to im ide.
@anonym_9201e9 tak hlavne že si ty spokojná, čo tam po zdraví tvojho dieťaťa, že?
@huxy Áno keďže cvičí a nie je obézny tak nemám obavy. Ale samozrejme vždy chodil pravidelne na prehliadky z nikdy sme nič nepodceňovali. VŽDY TREBA ZAČAŤ OD SEBA JE JEDNA VEĽKÁ PRAVDA! Pretože ja som príklad toho, že autority sú i mňa kľúcové od malička. A vďaka môjmu lekárovi som skončila na urgente a neskôr 2 týždne na internom! PRETOŽE SOM MALA ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY A ON MI NIKDY NEZOBRAL KRV A NAMIESTO TOHO MI ZO SMIECHOM POVEDAL "ČO UŽ MÔŽE BYŤ 19 ROČNEJ "TREBA SI NÁJSŤ CHLAPCA! A cestou na zastávku som odpadla.
Jemine no fakt neviem kto ide do školy po dieťa a ešte ho berie domov sa sprchovať alebo mu utiera semenníky vlhčenými utierkami pred návštevou obvodného lekára 🤣 … tak sa spotil a … to patrí k puberte, to lekárka určite vie …
@anonym_8c2518 Na preventivke sme vzdy boli rano, tak to mala lekarka podelene. A ma to tak aj moj obvodak, takze tam ideme rovno z domu umyti.
@huxy Áno keďže cvičí a nie je obézny tak nemám obavy. Ale samozrejme vždy chodil pravidelne na prehliadky z nikdy sme nič nepodceňovali. VŽDY TREBA ZAČAŤ OD SEBA JE JEDNA VEĽKÁ PRAVDA! Pretože ja som príklad toho, že autority sú i mňa kľúcové od malička. A vďaka môjmu lekárovi som skončila na urgente a neskôr 2 týždne na internom! PRETOŽE SOM MALA ZDRAVOTNÉ PROBLÉMY A ON MI NIKDY NEZOBRAL KRV A NAMIESTO TOHO MI ZO SMIECHOM POVEDAL "ČO UŽ MÔŽE BYŤ 19 ROČNEJ "TREBA SI NÁJSŤ CHLAPCA! A cestou na zastávku som odpadla.
@anonym_9201e9 Ale ved nekric a nevytahuj tu na svoju pseudo obranu historky spred 100 rokov. Tvoj syn sa proste nezachoval vhodne.
@anonym_8c2518 my chodime na preventivky vzdy rano. Takze sme osprchovani. A kedze sa vacsinou berie aj krv alebo aspon moc tak aj nalacno.
@anonym_8c2518 my chodime na preventivky vzdy rano. Takze sme osprchovani. A kedze sa vacsinou berie aj krv alebo aspon moc tak aj nalacno.
@mandzula
@ibatanecnica veď dobre a? Autorka išla po škole … ráno by asi syn tiež nebol dopotený …
@mandzula
@ibatanecnica veď dobre a? Autorka išla po škole … ráno by asi syn tiež nebol dopotený …
@anonym_8c2518 A presne preto by som preventivku inokedy ako rano odmietla, sama by som sa neskor citila nechutne.
@anonym_9201e9 ja robim v zdravotnictve ale nastastie nie detskeho lekara. J3blo by ma z niektorych deti a ich materi
@anonym_9201e9 ja robim v zdravotnictve ale nastastie nie detskeho lekara. J3blo by ma z niektorych deti a ich materi
@anonym_ba8ada ja som aj na detskom robila. Az tam som zistila co su zac niektore zeny. S kolegynami sme len hlavou krutili. Po case som to vzdala lebo s niektorymi to ani z voza ani na voz. Ale.hlavne ze sa stazuju kade tade a vypisuju kraviny
@anonym_9201e9 takže teraz je toto tvoje akože zadosťučinenie, čo sa ti stalo v tvojej mladosti? No už ako myslíš
@anonym_8c2518 A presne preto by som preventivku inokedy ako rano odmietla, sama by som sa neskor citila nechutne.
@mandzula naša ma preventívky len v stredy od 13 do 15 nemá ich inokedy. Krv mu brala naposledy pred 4 rokmi to bol ešte Covid. Ani pred 2 rokmi ani teraz mu nebrala krv. Pred 2 rokmi bola k nemu milá, dnes bola nervózna od začiatku. Vždy keď sme u nei boli , nebol žiadny problém.
Bývame na Spiši, tu sú zas, len som to počula, že si u detských lekárov vybavujú určité skupiny všelijaké papiere na socialku atd. VIEM TO LEN Z POČUTIA!!! Pred nami tam boli z tej skupiny.
@anonym_795e6c neverim, ze lekarke by vadilo, keby trosku citila, ze nie je osprchovany, uz to tu baby napisali, nahradne oblecenie a vlhcene obrusky, strek vonavka, deodorant a nebol by problem...ja si to vzdy naplanujem tak, aby som isla cista na vysetrenie, nie dobehnut spotena a hanbit sa...
@sisa_s citujem iba teba:
Mohol odist zo skoly skor a osprchovat sa..
Tak sa ešte vraz pýtam ako sa to dá realizovať podľa teba?

@mandzula Áno lebo je rozdiel povedať a sundať niekoho. Tak aspoň máme pokoj. Sama sa musí zamyslieť a zmeniť prístup. A ČO DOKTOR JE BOH? Už neskôr som aj uznala, že je fajn si povedať a nenechať si to arogantné správanie. Ja som to trpela, ale on sa postavil za seba. A máme pokoj. Lekárka čo sme k nej chodili vyše 20 rokov di nikdy také správanie nedovolila.
@anonym_9201e9 Ale ty nechapes, ze ona si robila svoju robotu, nestavala sa do pozicie Boha? Upozornit na hmotnost je dokonca jej povinnost. A tvoj syn tam nie je na to, aby akokolvek komentoval hmotnost lekarky. Uc ho branit sa tam, kde na to ma pravo a dovod.