Ako reagujete na pripomienky lekárov?
Syn bude mať v máji 15 a dnes sme boli na prevencii. Preto , že sedí pri mobile sme od lekárky počuli asi 5x, pritom syn aktívne športuje, to znamená tréningy, zápasy škola a málo času na mobil, čo sme pani doktorke pripomenuli nakoniec stále zostala pri mobile😀 (na chrbticu si máme aj tak iba vyhľadať fyzioterapeuta)
Ďalší kameň úrazu bola váha má 178 cm 57 kg tak to bol asi 5 minutový monológ ako sa má športovec stravovať. Bolo to pre mňa podnetné, len mohla s tým počkať po vyšetrení keď by už bol syn oblečený a nie keď stál bosý na podlahe???
Na záver sme dostali upozornenie na hygienu (čo čakala keď bol normálne 5 hodín v škole?)
Neviem či pani doktorka nemala svoj deň, lebo vždy sme boli spokojný s jej prístupom!
v danom case.. ak by spustila prednasku, zatial co syn stoji bosy na dlazke, tak upozornim syna, ze sa moze obut.. ak by mi pani doktorka davala nevyziadane rady, alebo tvrdila dokola nieco, co nie je pravda, tak ju stopnem a nedrzim jak hluchy dvere.. takisto pri tej hygiene by som sa ozvala, ze tak asi po pol dni v skole nebude vonat ako cerstvo vykupany.. teraz to tu mozes vypustit, ale vyznam to uz nema.. tam si to mala hned povedat.. ak si povedala a doktorka si isla aj tak svoje, tak by som to pustila z hlavy, mozno mala ozaj iba zly den, ak inak ste s nou spokojni..
Tlieskam doktorke...ze to nebolo ťuťulimuťuli,ale povedala co si mysli,vratane hygieny.Dezinfekcné obrusky hadam existuju a ak treba tak ich pouzijem na podpazušie a pod.A ciste tričko sa tiez da hodit do tašky,aby k dr.nesiel v spotenom.
K otazke..na pripomienky reagujem tak,ze sa zamyslim co s tym,lebo dr.to asi nevravi len tak,aby reč nestála.
A ze stal bosý na podlahe? Za hranicami len o par rokov starsi bojuju vo vojne v mrazoch,tak nerob zo syna babetko,obut sa mohol aj sam.
Tlieskam doktorke...ze to nebolo ťuťulimuťuli,ale povedala co si mysli,vratane hygieny.Dezinfekcné obrusky hadam existuju a ak treba tak ich pouzijem na podpazušie a pod.A ciste tričko sa tiez da hodit do tašky,aby k dr.nesiel v spotenom.
K otazke..na pripomienky reagujem tak,ze sa zamyslim co s tym,lebo dr.to asi nevravi len tak,aby reč nestála.
A ze stal bosý na podlahe? Za hranicami len o par rokov starsi bojuju vo vojne v mrazoch,tak nerob zo syna babetko,obut sa mohol aj sam.
@janinah úplná pravda 👍 Dnes už aby sa doktorka bála povedať, napríklad, že decko je obézne a má schudnúť, lebo hrozí cukrovka. Hlavne že mamička a mamánek aby bol spokojný 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Keby si mali všetci hradiť zdravotnú starostlivosť, dobre by si rozmysleli ako žijú. Keď som bola v USA, kolegovi tam nosili funkčnú obuv k oblekom aj kostýmom. Lebo liečba chrbtice a fyzio tam je sakra drahá.
Prednáška o stravovaní bola pred vyšetrením, to bolo ako prvé. Podľa mňa je idealny 57 kg pri 178 cm pri raste a športovani???
Bola som ho vyzdvihnúť po 5 hodine zo školý, nemal sa kde prezliecť umyť a podobne.
Do školy dochádza lebo u nás na dedine nie je 2 stupeň a rovnako aj lekárka je v mestečku
Pani s nickom @janinah si moc nevšímaj, tá bude nadržiavať lekárom keby aj voda horela.
Jednak ona je sestrička alebo bola a má profesionálnu deformáciu a tak isto aj jej manž. je lekár.
Proste profesionálne postihnutie.
Tvoj syn úplne v pohode, však len sedel v škole - nebol kydať hnoj. to na margo hygiény.
asi lekárka dostala zdrba tak to posunula ďálej.
Prednáška o stravovaní bola pred vyšetrením, to bolo ako prvé. Podľa mňa je idealny 57 kg pri 178 cm pri raste a športovani???
Bola som ho vyzdvihnúť po 5 hodine zo školý, nemal sa kde prezliecť umyť a podobne.
Do školy dochádza lebo u nás na dedine nie je 2 stupeň a rovnako aj lekárka je v mestečku
@anonym_autor 57 kíl pri v pomere k výške dosť málo, prezliecť sa mohol aj v aute
Ak si s doktorkou nesúhlasila, mala si jej to povedať.
Čo sa mi nepáči, riešim na mieste,
Pani s nickom @janinah si moc nevšímaj, tá bude nadržiavať lekárom keby aj voda horela.
Jednak ona je sestrička alebo bola a má profesionálnu deformáciu a tak isto aj jej manž. je lekár.
Tvoj syn úplne v pohode, však len sedel v škole - nebol kydať hnoj. to na margo hygiény.
@anonym_07eb71
@anonym_autor to vy bol problém keby sa trochu utrel s vlhčenými obuškami okolo krku, pod pazuchami a dal si čisté ponožky? Môj syn ide na wc, prezlečie čisté trenky a ponožky, otázka jednej minúty
A že bol bosý na podlahe? Preboha veď má 15, bol vnútri, hádam by nezamrzol
nie som vzťahovačná, preto by mi to nevadilo.
Ako všetci vieme ako sa potia deti v puberte, hlavne chlapci. Mohla si mu ozaj doniesť aspoň niečo na prezlečenie, vlhčené obrúsky a dezodorant.
Výška 178 cm a 57 kg na chlapca nie je podľa mňa dosť, ale nie som lekárka.
@janinah tlieskas doktorke aj za to, že nezvolila rešpektujúci prístup?
Je hádam normálne, že ťa lekárka nechá sa obliecť sa a obuť a az potom sa s tebou rozpráva. Teda aspoň ja toto beriem ako normu.
Zjavne mnohí majú radšej autoritatívny a nerešpektujúci, zdrbavaci prístup.
Vieš, su krajiny, kde takéto deti hladujú.. a teraz čo, nedať mu tiež jesť?
@anonym_autor tak nabuduce sa slušne ohrad..
Teraz už nič.
Tiež si myslím že jedno tričko v taške hore dole ,malý balík vlhcenych sa tiež zmestí tak isto ako deodorant.
Absolutne nevypovedna tema podnecujuca k vasnam.
Mna by zaujimalo, ako to bolo realne. Toto je tvoja verzia, nie lekarkina. Stazoval sa, ze ho boli krk - preto ten mobil riesila, ci? Pomer vyska-kg si hodnoti ako pediater v rastovych tabulkach, asi jej vysiel hodne v odchylke, ked mala potrebu sa vyjadrit. A co sa tyka hygieny… mozno tvoj syn fakt smrdel ako tchor, inak by to snad chapala a neriesila.
Faktom ostava, treba vediet komunikovat a byt asertivny, vypocut si kritiku, zamysliet sa, ci ozaj je co zlepsit a ak naozaj nie a niekto len utoci, treba sa vediet ozvat. Tvoja smola.
@anonym_07eb71
@anonym_autor to vy bol problém keby sa trochu utrel s vlhčenými obuškami okolo krku, pod pazuchami a dal si čisté ponožky? Môj syn ide na wc, prezlečie čisté trenky a ponožky, otázka jednej minúty
@martul to by ani nepomohlo. pot je po celom tele . nie len okolo krku, pod pazuchami. Je všade.
Náš pediater robí prev. ráno - tak asi vie prečo. 8-10hod.
@martul to by ani nepomohlo. pot je po celom tele . nie len okolo krku, pod pazuchami. Je všade.
Náš pediater robí prev. ráno - tak asi vie prečo. 8-10hod.
@anonym_07eb71 ale pomohlo by, najviac smrdí pod pazuchou a spotené nohy. Sorry, že to musím takto dopodrobna písať, ale keď to asi všetci nevedia
@janinah tlieskas doktorke aj za to, že nezvolila rešpektujúci prístup?
Je hádam normálne, že ťa lekárka nechá sa obliecť sa a obuť a az potom sa s tebou rozpráva. Teda aspoň ja toto beriem ako normu.
Zjavne mnohí majú radšej autoritatívny a nerešpektujúci, zdrbavaci prístup.
Vieš, su krajiny, kde takéto deti hladujú.. a teraz čo, nedať mu tiež jesť?
@beronsche "Je hádam normálne, že ťa lekárka nechá sa obliecť sa a obuť a az potom sa s tebou rozpráva. "
Tak ja neviem, ak nie som nejaka pribrzdena tak sa automaticky po vysetreni obliekam/alebo obliekam male dieta a popri tom sa normalne s Dr rozpravame. Ci som z vesmiru? Ci 15 rocny chlapec s obciankou ked ho doktor dovysetruje (co vacsinou clovek vie, ze Dr skoncil) nevie otvorit usta a povedat "prosim Vas mozem sa uz obliekat ano?"
Ja som necítila, že by smrdel, veď sa denne sprchuje a trávi tam 15 minúť.
Ráno som išla do práce on do školy, bola som ho vyzdvihnúť v škole a peši sme išli na zdravotné.
@anonym_07eb71
@martul tvoj syn si meni pradlo aj ponozky po kazdom pouziti wc? aj v skole a na navsteve??
Vzdy pred navstevou lekara sa osprchujem, rovnako si umyjem zuby, ked idem k zubarovi..mam tam ist tesne po obede s kuskami jedla medzi zubami? Mohol odist zo skoly skor a osprchovat sa..rovnako ste sa mohli opytat, ci sa uz moze obliect, ked je po vysetreni, nie tam stat ako stlp, byt ticho a vypisovat potom na internet 🤷♀️
@sisa_s umuť zuby si môžu aj v škole ale osprchovať sa nedá.
Ako.by si realizovala dieťa v škole mesta A ja v robote v meste B bývame v obci C. Ak by malo ísť dieťa samé domov osprchovať sa a dôjsť k lekárovi o 13:00 musel by odísť zo školy pred 7:00 čiže by absolútne zbytočne by šlo do školy. Kvôli 20minútam prehliadky celý deň nejsť do školy?
U vás sa to tak robí?
@beronsche "Je hádam normálne, že ťa lekárka nechá sa obliecť sa a obuť a az potom sa s tebou rozpráva. "
Tak ja neviem, ak nie som nejaka pribrzdena tak sa automaticky po vysetreni obliekam/alebo obliekam male dieta a popri tom sa normalne s Dr rozpravame. Ci som z vesmiru? Ci 15 rocny chlapec s obciankou ked ho doktor dovysetruje (co vacsinou clovek vie, ze Dr skoncil) nevie otvorit usta a povedat "prosim Vas mozem sa uz obliekat ano?"
@anonym_f00cc1 to bolo na začiatku keď s ním sestrička skončila, ešte pred vyšetrenim. Až po prednáške ho začala vyšetrovať
Ako.by si realizovala dieťa v škole mesta A ja v robote v meste B bývame v obci C. Ak by malo ísť dieťa samé domov osprchovať sa a dôjsť k lekárovi o 13:00 musel by odísť zo školy pred 7:00 čiže by absolútne zbytočne by šlo do školy. Kvôli 20minútam prehliadky celý deň nejsť do školy?
U vás sa to tak robí?
@anonym_795e6c veď už sme to tu písali, vlhčené obrúsky, dezodorant, niečo čisté na prezlečenie, veď to nie je nič ťažké.
U vás sa to tak robí?
@anonym_795e6c a ešte pred Monitorom a prijmačkami
@anonym_f00cc1 to bolo na začiatku keď s ním sestrička skončila, ešte pred vyšetrenim. Až po prednáške ho začala vyšetrovať
@anonym_autor Tak ten musel riadne smrdiet, ked este pred vysetrenim riesila hygienu. Tvoj syn ma 15 rokov. Trosku mu vysvetli, ze sa ma umyvat pravidelne.
lekári sa takto budú správať dovtedy, dokým im to dovolíme...len toľko
@anonym_autor Tak ten musel riadne smrdiet, ked este pred vysetrenim riesila hygienu. Tvoj syn ma 15 rokov. Trosku mu vysvetli, ze sa ma umyvat pravidelne.
@anonym_39a96f hygienu spomenula na konci.
Váhu na začiatku
lekári sa takto budú správať dovtedy, dokým im to dovolíme...len toľko
@lenocka137 takže lekár má drźať hubu, len aby sa niekto neurazil? Však jej nevynadala ani nič podobné 🤦♀️
@anonym_07eb71 estwze ma vies identifikovat,kedze sa neskryvam za anonym ako ty..a ano,nadalej si budem pisat to co si myslim

Vzdy pred navstevou lekara sa osprchujem, rovnako si umyjem zuby, ked idem k zubarovi..mam tam ist tesne po obede s kuskami jedla medzi zubami? Mohol odist zo skoly skor a osprchovat sa..rovnako ste sa mohli opytat, ci sa uz moze obliect, ked je po vysetreni, nie tam stat ako stlp, byt ticho a vypisovat potom na internet 🤷♀️