Ako riešiť neustále odrhávanie u 5-ročného syna?
Dobrý deň 🙂
Prosím Vás nestretli ste sa s tým? 5 ročný syn mi stále odrhava, začalo to tak že len sem tam a po pár dňoch to robí stále okrem spánku. Pod slovom stále myslím každé dve sekundy 🙈 nie je to kašeľ len tak si odrhne… zevraj ho hrdlo neboli, vraví že ho tam šteklí, stále ma také nutkanie to robiť. Samozrejme, že s ním pôjdem aj k doktorke len teraz cez sviatky sa nedalo. Nerobí to nejaké vaše dieťatko? Som z toho kúsok už na nervy. Myslela som, že reflux lebo ma tichý reflux, ale už týždeň papa Helicid aj gastrtuss a teda stále sa to zhoršuje. Dodržuje aj diétu 🙈
Prosím budem vďačná za každú radu, názor.
Uz som tu citala taketo priznaky a bolo to psychicke. Akoby nejake tiky. Skus pohladat.
Nášho takto dráždia mandle krčné.
Moj syn toto mal isty cas a bol to blby zlozvyk. Nic mu nebolo, len proste ked bol nervozny alebo sa nudil, tak to robil. Ako pise @stanulienkat, take akoby tiky.
@stanulienkat inak teraz som si spomenula, že môj syn (15r) neodŕhal celú dobu, kým bol v nemocnici bez compu a potom, keď si už mohol sadnúť a hrať, tak znovu začal. On to mal určite z nervozity z hrania.
Toto robila dcéra pri refluxe, lebo ju dráždili,tie kyseliny.
So 6r som bola s tym na ORL , a vse ok. Zlozvyk 🤷🏼♀️ a preslo to .
Dcérka (4 r.) to robila, v hrdle mala nejakú baktériu, ktorá ju takto dráždila.
Hej syn to robi, potom mu prechadza do zachvatov. Tentoroz nepomohli ani antibiotika, som bola bezradna, tak som mu dala sprej do nosa, co ma na alergiu a pomohlo mu to. Ono mu tam furt stekaju hlieny a to ho stekli, je to neprijemne. Podla mna ma aj zvacsenu mandlu. To chceme dat skontrolovat u doktorky.
U nás tiež to bol zlozvyk. Mal vtedy 5r. Trvalo asi 2mes, prešlo a viac si nespomenul.
Aj nas to robil. Zlozvyk. Same preslo
Moj toto mal ako zlozvyk, potom začal zas stále potahovat.. teraz niekedy potahuje keď sa veľmi sústredí na hru (pc,mobil) 🤷♀️ ale brutálne to rozčuľuje a irituje keď je to stále ze nonstop 😬

Dajte antihistaminikum napr.fenistil,či bude lepšie...u nás presne tak začala alergia na roztoče a srsť zvierat ( chodil k susedom,kde mali psika)