Ako riešiť synovu nadváhu v 15 rokoch?
Včera o 18:31
Tento tyzden sme boli na preventivke a myslela som si ze syn bude mať všetky výsledky v poriadku no nebolo ma zvyseny cholesterol a ma nadvahu ,vazi 79 kg a ma 167cm…fakt ze som si to nevsimla je ten ze sa schovaval vo svojej izbe a zatahoval brucho ked som prisla do izby .. lekarka odporucila menej fast foodov ,sladenych vod a sladkosti . Ale co sa nestalo syn pribral dalsich 6 kg za ani nie polovicu prazdnin.
Čo mam robit lebo to s nnim fakt nevyzera dobre .
Predošlá
Strana
z2
anonym_b612e2
•
Dnes o 09:15@seg675927
@anonym_b612e2 dobre trochu som to podcenila myslela som z z toho vyrastie a predsa aj ja ked som bola dieta tak som mala spek a teraz tam je furt takze mna to nijako neobmedzuje
@seg675927 Zvonku ta to obmedzovat nemusi,ale organom to skodi.
Predošlá
Strana
z2

Zatiahol brucho tak,ze si si nevsimla jeho 80kg? Dobry vtip😁 Meriam tolko,co on,mam o 20kg menej a brucho vypucene problem zatiahnut,takze rovno povedz,ze si to neriesila a bolo ti to jedno. Teraz uz len veeela intenzivneho pohybu a zoskrtat jedalnicek. A treba mu vysvetlit,co mu hrozi,ak s tym kupovanim hluposti neprestane. Aj my sme doma riesili zvyseny cholesterol,hoci je syn ako prutik, musel obmedzit kupovanie blbosti. Nedavala som mu na to peniaze. A povedala som mu,co ho caka,ked neprestane. Cuduj sa svete cholesterol sa vratil do normy.
@anonym_b612e2 dobre trochu som to podcenila myslela som z z toho vyrastie a predsa aj ja ked som bola dieta tak som mala spek a teraz tam je furt takze mna to nijako neobmedzuje