Ako rýchlo vyliečiť sople u detí?
Baby dieťa mi včera prišlo zo škôlky soplave, sople až na brade. Ako s tým zatočiť cez víkend? Do škôlky začala chodiť len teraz a chorá nebývala vôbec 🤷🏽♀️ nasadila som vit. C a morskú vodu do nosa. V pondelok by som bola veľmi rada keby do škôlky išla lebo z práce ostať doma veľmi nemôžeme… 🤦🏽♀️
Tak rýchlo asi nevyliečiš, ale za mna inhalator úžasná vec, v štvrtok som chytila nadchu, hneď inhalacia, vincentky s jednou kvapkou alpy (to samozrejme nie deťom!!) a normalne na druhý deň oveľa lepšie a dnes už pohoda.Čo sa inak s nadchou mordujem aj 4dni kym mi netecu ako niagarske vodopády. Deti tiež akurát začali soplit, tak inhalujeme, nech aspoň predídeme kašlu 😵💫
@taktotedanie
@zuzikxx baby ďakujem za väzbu, teraz som celkom prekvapená, ale jasne, logiku to dáva. Takže my sme mali len šťastie, chalan má stafylokoka už roky rokuce a nie je mesiac, že by nesoplil
Nehnevaj sa,ale neviem,čo si čakala,kopu deti do nástupu do škôlky nebývalo chorých a po nástupe sú doma každý mesiac..Nie je šanca vyliečiť jej sople cez víkend,takže bohužiaľ,budeš si to musieť buď ty alebo tvoj muž zariadiť tak,aby ste s ňou ostali doma,fakt chcem veriť,že ju chorú nešlahneš do škôlky a ak náhodou áno,tak že ťa s ňou ráno učiteľky rovno otočia..Nie si jediná,ktorá toto musí riešiť,bohužiaľ,to je život..
Nereálne ba nemožné. Som zvedavá ako to dopadne
Pekný deň zienky 😊 sople jej nejakým zázrakom zmizli ale choroba chytila mňa 😂😂😂 takže som zaľahla a môžem liečiť seba.
Neviem prečo je to pre vás nereálne. Mali sme už aj takú chorobu, že dva dni 39, na zábaloch a po dvoch dňoch uťalo a dieťa uplne zdravé a išlo do škôlky. Bežne som išla po dvoch dňoch so starším dieťaťom k doktorke a zobrala aj mladšie, nech ho pozrie, lebo tiež ochorelo a doktorka vždy skonštatovala, že mladšie je už skoro zdravé a malo príznaky len dva dni. Staršie sa s tým trápilo aj dva týždne. Každá choroba je iná a každé dieťa je tiež iné. Treba sa snažiť cez víkend dieťaťu pomocť, intenzívne liečiť a možno sa podarí.
To je úžasné! priam neuveriteľné. Včera o 9ej sople až na brade a dnes o 15ei už ani ťuk. Prezradíš nám recept, ako sa zbaviť sopľov za deň a pol? možno zniem sarkasticky, ale mne sa to skutočne nikdy nepodarilo. Ani pri deťoch, ani pri mne 🤷🏻♀️ budem vďačná za každú radu, tiež by som šla zajtra rada do práce..
@nikaeli cevitko, preplach nosa, viac ovocia a zeleniny, poctivý vývar, veľa spánku a oddych v posteli 🤷🏽♀️ aj pre mňa je zo záhada.
tak to je naozaj super.. pracujem na tom už od utorka a zajtra teda ešte nikam nejdem..
@nikaeli no ja tiež ostávam z práce doma keďže to pre zmenu chytilo mňa. Keby to aj mňa prešlo do dvoch dní tak by to bolo ozaj super.. ale viem že pri mne sa choroba drží minimálne týždeň 😃🤦🏽♀️ tak si aspoň oddýchnem

Za vikend zazrak neurobis a to ze bude viac chora, to je realita...ani moj prvy nebol 4r chory...a po 2t v skolke uz bol doma...