icon

Ako sa používa slezový krém?

slamka555
18. júl 2020

Ahojte maminy . Zaobstarala som si slezovy krem ( potrebujeme trosku rozhybat predkozku 2rocnemu synovi :/ ) Prosim vas , tie co mate skusenost, masticka sa natrie po kupeli ? A po stiahnuti ju mam potom poutierat alebo nechat proste zaschnut? Vdaka 🙏

25silvia25
30. mar 2022

@monkijanacik dobry den, pindakrem vam nakoniec pomohol? Mame podobne tazkosti tak hladam skusenosti inych maminiek

stulrajterova
30. mar 2022

@25silvia25 slezovy z justu...topka...ak potrebujete piste ss

beata_k
30. mar 2022

@25silvia25 1,5 rocny chlapcek ma koooopec casu. Pokial sa samozrejme nejedna o zdravotny problem.

monkijanacik
31. mar 2022

@25silvia25 pinda krem zabral len malinko,teda predkozka sa na dvoch miestach oddelila,tak viem sprchou aspon pod kozickou vymyt,do jistu by som nesla,parabeny ktore obsahuje su do minuty v krvnom obehu.😬

stulrajterova
31. mar 2022

@monkijanacik viete dokazat svoje tvrdenie?

monkijanacik
31. mar 2022

@stulrajterova si prečitajte študie,ja sa hadať nebudem,obalte sa parabenmi od hlavy po päty…vela zdravia prajem.

stulrajterova
31. mar 2022

@monkijanacik môžem vás požiadať o link tej štúdie? nebuďte prosím útočná, chcem byť len viac informovaná...nič viac...

monkijanacik
31. mar 2022

@stulrajterova prepačte,ale už som tu mala konflikt priamo s pani čo predáva koz.Just,dufam,že to nieste vy,momentalne casovo nestiham vam hladať na googli študie,teraz som prišla z prace,zo školky,uzekam so synom na logoped.cvičenie,variť atď.,veď to asi poznate,kludne si to vygooglite,keď si date učinky parabénov,vyjde vam toho veľa,som vyučena kozmetička,učila ma 4r kožná lekárka,koža je najväčši organ ludského tela,ma svoju pamäť,pamätá si každé rtg,každé spálenie,každú chémiu,ktorá sa cez nu vstrebava do krvné riečiska drobnymi cievkami,a parabény okamžite,sulfáty sú na tom lepšie,no menia vaš hormonálny systém,je toho velmi vela,preblém je,že tie konzervanty su lacne,preto sa este používaju v kozmetike🤷🏻‍♀️

monkijanacik
31. mar 2022

@monkijanacik Samotny slez je užastny,čo sa tyka učinkov….no ale za mna je tam velky !, každy si to musi rozhodnúť sám.

stulrajterova
31. mar 2022

@monkijanacik urcite sa nechcem s vami dotahovat...pediatricky to same odporucaju...preto som sa vas pytala...ci mate viac info...pokojny vecer, pevne zdravie

25silvia25
Autor odpoveď zmazal
monkijanacik
31. mar 2022

@25silvia25 môj syn ma uz 5r,chyba nam uz len kusok,aby sa dala pretiahnut cela,keby mali lekari aspon jednotny nazor na predkozku,vraj do 6r je to v poriadku,tiez sa tomu chcem vyhnut,najviac nam pomohol odvar s cisteho slezu,v hrnceku,a macanie pipika v nom kym maly pozeral rozpravku.🤷🏻‍♀️

monkijanacik
31. mar 2022

@25silvia25 este tento krem mam v zalohe.

marika9999999
30. nov 2022

@stulrajterova dobrý deň staršia téma ale prosím vás ešte máte slezovy kremík? Mala by som záujem ďakujem ☺️

stulrajterova
30. nov 2022

@marika9999999 samozrejme, piste mi spravu...mam niekolko.

janula2511
1. feb 2023

@maminkadeticiek aký krém prosím ťa vám predpísal urológ?

editapolakova222
13. feb 2023

@katleeen Dobry den chcem sa opytat mate este masticku just na predkosku pre chlaocov. Dakujem.

zuzume
6. apr 2023

ak by niekto potreboval mám aj 30ml balenie

jarabela
16. apr 2023

@maminkadeticiek môžem sa opýtať v akom veku ste boli u urologa

veve94
13. jún 2023

@zuzume dobrý deň, mate ešte prosím?

zuzume
13. jún 2023

@veve94 áno

waitinka7
20. júl 2023

@stulrajterova Dobrý deň, mám záujem o ten slezový krémik z justu. Kolko to stojí? Pinďa masť nám vôbec nepomohla.

waitinka7
20. júl 2023

@monkijanacik Táto masť je v rovnaká ako ten krémik z justu? Uvedene je, že je to na tvár...tak ja teraz už neviem.

stulrajterova
20. júl 2023

@waitinka7 ahojky...pisem ss ok.? Mam dostupnu v zasobe

monkijanacik
20. júl 2023

@waitinka7 ahojky,krem z justu som vyhodila aj s obalom,takže neviem to uplne porovnať,rozhodne je bez parfemov,no masť nam veľmi nepomohla,ale je super na zodrate kolena,na pindura viac pomohlo celodenne macanie sa v bazene.

stulrajterova
20. júl 2023

@monkijanacik stacilo vratit poradcovi, predajcovi...a ma viacucelove pouzitie

monkijanacik
25. júl 2023

@stulrajterova Ten kremik mi kupovala známa,sama používa just krémy na tvár,priznám sa,že som ju nechcela uraziť,potajme som sa krému zbavila,ja mam na jeho zložky alergiu,malemu nepomohol,aj vôňa nam nebola prijemná,každému sadne niečo iné,treba proste skušať.🙂

stulrajterova
25. júl 2023

@monkijanacik no ak je to tak je to o dôvere...a niekedy prosto áno..nie všetky vône nám sadnú..nie vždy naberieme odvahu komunikovať..ja mám tak...s levanduľou problém... až do astmy.

monkijanacik
26. júl 2023

@stulrajterova mmm…len už neviem,ako si poradiť s tou predkožkou,chyba nam ešte stale cca 3mm,a to ma syn už 6r.,dufam,že sa mu nebudu vysmievať v škole.😬

stulrajterova
27. júl 2023

@monkijanacik treba pomaly skúšať...poťahovať po kúpeli....ono to už isto dáte..len pravidelne a citlivo