icon

Ako sa používa slezový krém?

slamka555
18. júl 2020

Ahojte maminy . Zaobstarala som si slezovy krem ( potrebujeme trosku rozhybat predkozku 2rocnemu synovi :/ ) Prosim vas , tie co mate skusenost, masticka sa natrie po kupeli ? A po stiahnuti ju mam potom poutierat alebo nechat proste zaschnut? Vdaka 🙏

Strana
z3
cucoriedkacucoriedka
1. sep 2023

@stulrajterova môjmu synovi veeelmi pomohol s predkozkou

lala123775
26. okt 2023

@maminkadeticiek môžem sa spýtať aká masť to bola čo vám predpisali

stulrajterova
Odpoveď bola odstránená
gabriella1210
27. máj 2024

@mirellka dobrý deň mala by som záujem o svetovú krém ak máte stále na predaj prosím ??

sovickydve
Odpoveď bola odstránená
andrejka_oo
4. aug 2024

Ahojte maminky, známa mi posunula kremík zo slezu od justu, keď som jej spomenula , že s malým mame takýto problém… ale nepovedala ako používať, myslela som že to bude v pribalovom ale nie… viete mi prosím poradiť ako používať?

stulrajterova
4. aug 2024

@andrejka_oo na prst vytlacit kremiku ako hrasok...vmasirovat do predkozky a jemnucko pretahovat, opakovat viackrat denne mozete idealne po kupeli

andrejka_oo
4. aug 2024

@stulrajterova ďakujem pekne a môžem to používať aj potom preventivne, keď mu predložka zijde ?

stulrajterova
5. aug 2024

@andrejka_oo ano, pokojne a je aj pri ekzemoch dobra na premadtenie

stulrajterova
5. aug 2024

@andrejka_oo mozte spokojne, staci potom obden

jennifer007
Odpoveď bola odstránená
andrejka_oo
10. okt 2024

@stulrajterova po 2 mesiacoch hlásim úspech 🙂 predkožka pekne postupne zišla, už natieram len preventivne a každý deň sťahujeme bez problémov

stulrajterova
10. okt 2024

@andrejka_oo waukyyy gratulka, trpezlivost

jennifer007
15. okt 2024

@andrejka_oo mozem sa spytat islo to postupne, alebo tak zrazu ? My natierame len nejako sa mi nezda ze to ide dole 🙈

waitinka7
15. okt 2024

@jennifer007 my natierame min.pol roka a nic nepomaha

jennifer007
15. okt 2024

@waitinka7 tak ja som ine este neskusala iba tento krem

andrejka_oo
16. okt 2024

@jennifer007 zrazu to zišlo pomaličky. Akoby to povolilo. V tej chvíli som to ani nečakala a pekne to zliezlo. Od vtedy nemáme problém, každý deň mu to už radšej opatrne preťahujem , aby sme sa znovu nedostali na začiatok

jennifer007
16. okt 2024

@andrejka_oo aha rozumiem dakujem, tak to sa potom nevzdavame a robime dalej snad sa dockame 🙂

andrejka_oo
18. okt 2024

@jennifer007 hlavne trpezlivo 🫶🏻

jennifer007
18. okt 2024

@andrejka_oo manzel tvrdi ze je to lepsie 😉 ale ci to hovori len kvoly mne ci je to naozaj pravda uvidime 😂

andrejka_oo
19. okt 2024

@jennifer007 tak chlapi sa toho rozumejú asi kúsok viac 😅😅😅

monikajarosiova
24. nov 2024

@slamka555 Dvojročnému? náš má 6, teraz to riešime, a keď mal dva, bola som spokojná, že sa mu predkožka pekne rozťahuje, aby cikal, lebo keď sa narodil, mal tam úplne malý otvor, ale balónik sa mu pri cikaní nerobil, tak som neriešila. som kľudná, lebo starší išiel rovnako, a predkožka sa mu uvoľnila okolo týchto 6r, poriešil si to sám, hral sa s pipíkom, chápete. Mladší ale teda nerieši vôbec tieto veci, tak ho učíme sťahovať, že musí aj nasilu trochu, a trochu sa to odlepuje, ale teda pomaly, tak neviem, muž už vybavil výmenný lístok k urologičke, ktorá sa zaoberá aj deťmi, asi milá, normálna, tak snáď hneď nechytí a nestiahne nasilu, lebo to môže vraj urobiť viac zlého ako dobrého, ak sa náhodou potrhá a zrastie, bude to logicky užšie, ako bola a môžu byť problémy, nehovoriac o tej bolesti a traume možno. Tak neviem. detská ešte nesilí, ale muž bol hyperaktívny. Detská len sleduje, povedala minulý rok v lete, že nám dáva 4 mesiace, ale po kúpeľoch v sleze, ale teda priznám, nie moc často a sťahovaní po každom kúpeli, čo je tak každý druhý deň, tam moc posun nevidím, trocha len. Tak neviem, čo by ste mi poradili?

stulrajterova
Odpoveď bola odstránená
monikajarosiova
24. nov 2024

@stulrajterova mám, ale ja tak doma robený by som najradšej, nie just, dakujem

stulrajterova
24. nov 2024

@monikajarosiova vsak pravidelne aplikujte, ci justovy, alebo ten inym...a pomoze isto

monikajarosiova
24. nov 2024

@stulrajterova dakujem veľmi pekne 🙂 ste milá

01nella
3. sep 2025
@maminkadeticiek

Mne tento kremik nepomohol,ale bola som to dat skontrolovat u urologa a ten mi predpisal krem na 10 dni,hormonalny a na 9.den natierania ta tenucka blanka jemnunko pukla a tema predkozka uspesne za nami.Uprimne,bola som happy jak dva grepy.

@maminkadeticiek dobry den, v kolkych rokoch dietata ste to prosim natierali?

maminkadeticiek
3. sep 2025
@01nella

@maminkadeticiek dobry den, v kolkych rokoch dietata ste to prosim natierali?

@01nella v 2,5 roka.Ja som mu to dala vtedy tak proaktivne skontrolovat u pediatricky ked sme boli,urolog je odtial na skok tak sme tam zbehli.Urcite by mnohe mamicky povedali ze zbytocne skoro,ze sa moze pockat.Urcite ano.Ale ja som poctivo natahovala od narodenia a uz rok to mal nemenne,neotvaralo sa to viac,nic nenasvedcovalo tomu ze by to malo mat prirodzene progres,tak mi urolog povedal,ze ak chceme mat pokoj,ze do 9 dni to po natierani povoli.A ja som to chcela mat fakt vyriesene,takze nelutujem.

monikajarosiova
3. sep 2025

@slamka555 2rocnemu treba?
To dr povedal?
To je ešte veľmi skoro, čo viem.
Okolo 6,7 r to začnú riešiť dr, tuším 7 alebo 8 r dal deadline dr kolegovmu synovi

Strana
z3