Ako zakryť vitiligo?
Ahojte, potrebujem poradit ohladom kozneho problemu zvaneho vitiligo, ktory sa rozsiril od kolien dole. Chcela by som vediet, ci sa da nieco proti tomu robit a ako tento neprijemny problem zakryt...Mate podobny problem? Prosim poradte, lekarka nam pomoct nedokaze 😢
@zibi no ved tiez som to tak napísala ze nie u každého to tak je. A po tých všetkých konzultáciách s naozaj odborníkmi viem o tom aj veľmi vela a prelezanych dni v nemocniciach po sk a pokusoch atd atd. Navyše vitiligo ani neni choroba. Zo začiatku som aj myslela ze to bude fajn. Ale uplne prekrytie nebolo nikdy. Tento rok som kúpila další fake bake novinku co by mala byt este lepšia a detto. Prekrytie tak na 30-40 percent. Potešilo by aspoň 90%. Bohužiaľ. Vyhodené peniaze u mna. A to som všetko dodržiavala prísne. Kde si kúpila Saint tropez?
Ze uz existuje nejaky lek, povidne na inu chirobu ake lieci aj vitilgo. Na vitiligo vsak nie je este schvaleny a je neskutocne drahy.
Najlepsie co mozes urobit je prijat to ako sucast teba kazdy mame nieco za co sa "hanbime" 🙂 kazdy by chcel nieco na sebe zmenit ale nie vsetko sa da ... Nie je hanba ak si das kratasy v lete proste komu sa nepaci nech sa nepozera najdi si na nete ako si niektori ludia z toho urobili prednost napr jedno dievca to malo na ruke a nejak si to v tattoo studiu nechala dokreslit a je to krasne ak ti to najdem poslem ti to 🙂
http://www.monkeymoon.sk/v-detstve-bola-sikanov...
Nemusis az o takej velkej rozlohe ani nie vobec taky styl mozno len ako inspiracia🙂
Ahojte,
ja som zas našla nový slovenský web kde sa podrobne rieši vitiligo a aj predávajú všetko k nemu spojene a su tam aj pekne clanky https://www.vitiligoshop.sk/blog
Čaute baby 🙂 tak pomohol niekomu ten fake bake? Zakrylo to?
@gabrielakarin ja si prosím info
@simonahugo ahoj, ja som ho skúsila párkrát, ale za mna nič moc teda..
@anjelik9993 Ďakujem 🙂 dúfala som, že aspoň to 🙄
@simonahugo tak ono to trochu zakryje, ale musíš si to furt natierať, lebo hlavne v lete, keď sa človek potí, to rýchlo mizne..
@aknelusenka Ahoj .Môžeš poslať fotku aké máš kolená?V akom rozsahu je Vitiligo ?
Natieraš si to zniečim
@pasteleria viem že je aj modelka čo to má a je o ňu záujem. Nie je to nič hrozné. A aj michael Jackson to mal no on to riešil tak že si odstránil pigment nejakým krémom to ide ľahko. Takže on nechcel byť biely ako ho ľudia z toho obviňovali že sa hanbí byt černochom. Len chcel zakryť poruchu pigmentácie.

@zibi ano ma protopik.