Aku výšku má vaše dievčatko?
Zdravim Vás. Mohlo by ste mi napísať aku výšku majú vaše baby? Moja dcera má 8 rokov a iba 113cm. My sme s mužom síce nižší ale toto sa mi už zdá naozaj málo. Doktorka vravi že medziročny prírastok je ok, keďže sa malinká narodila. Ale mala v 40tt 49cm čo nie je extrém. Ďakujem
Ja by som to tiez riesila na endokrinologii..nasa najstarsia mala teraz v septembri 5 a meria 116 cm. Ale napr.stredna dcera bude mat 4 roky,vyskovo je celkom fajn,cize 103 cm,ale hmotnostne je pod percentilom 3,donedavna mala 12 kg a pritom porodna vaha bola 3960 g a vyskou 52 cm...riesili sme endokrinologiu a bolo to v poriadku,ale aspon mam dusu na pokoji,ze som nic nezanedbala. Toto by som urcite riesila.
Moja takmer 7 ročná ma výšku 123cm, staršia ma 10 rokov a ma 143cm... Obe sa narodili 50cm
Môj vnuk má 13 a meria 185 cm a jeho sestrička bude mať 5 a meria 118 cm. Majú vysokého otca.
Ďakujem! Dostala som sa tu na MK do skupiny presne pre mňa, určite zájdem znova za pediatrickou.
No neviem ..nasa ma 12 v marci a ma 150 cm....ak ta to trapi neh jej spravia vysetrenia rastu...trvaj na tom...porla mna 7-8 rokov by mala mat 122-128...ako sa pise na obleceni...to je priemer....nasa druha ma v januari 2 roky a uz teraz ma 89 cm....
Ked ste takí nízky tak jasne ze ma normalnu vyšku potom. Moj 10 mesacny ma 85 cm vysku. Ale zas ja 175 cm a manzel 198 ci kolko cize ma byt po kom vysoký. Moja suseda ma 156 cm vysku a jej dcerka ma 10 rokov a tiez len nejakych 122 cm, proste je taka drobnunka, malinka lebo je po mamke. 🙂
@andulinne naša na tiež 5r a ma 105 cm a ja a moja mama aj moja babka sme nizje ja nam 153 Mojš mama iba 147
A ešte môj názor aj na dobrý ročný prírastok fajn zajdi na endokrinológiu ale dáš pichať keď tak rastový hormón? Ja by som nedala ani ak by bolo treba
@dai a co jej ma dat pichnut rastovy hormon len preto lebo je mimo tabulky ? Su ludia a ludia. Nemozes ist tabulkami. Na sš som mala spolužiaka čo v prvom ročniku mal ubohych 160 cm, do 4teho sa vytiahol na 189 .. Proste tomu treba nechat volny priebeh. Radsej nech je mala ale v poriadku, jak napichana hormonmi lebo je mimo tabulky.
Moje 7letá má 129cm.Já mám 180 a manžel 178cm tak u nás je výška jasná 😉.Ale ve třidě mají i drobečky jako je ta tvoje.Když se neznepokojuje doktorka ani já bych se
@andulinne možno skús pozrieť aj na starých rodičov.. Ja mám 165, muž 186..svokra je nižšia odo mňa a svokor zhruba ako ja..mladšia dcéra sa narodila 46cm a teraz bude mať o mesiac 6 rokov a má 115cm
@saskia_98 ja si tiež myslím to. Iste ja mam nízku dcéru a nedala by som jej pichať rastový hormón a dokonca sa pichá každý deň! A co nízke baby su pekne tam to nieje hanba
@veronikuskars tá sa samozrejme zohľadňuje z toho sa vyrata konecna vyska dietata

Moja sa narodila s 50cm a 3000g, v 8.rokoch mala 135cm, v 14-tich 174cm.My s muzom sme pri nej ako trpaslici
Je to individualne, ale tvoja mala je naozaj nizka, urcite to zacnite riesit