Bývajú vaše deti často choré v lete?
Aj teraz v lete byvaju vase deti chore?
Náš ma akurát laryngitidu 🙄 minule leto neboli chorí, rok predtým sme mali kovid.
Najhoršiu chorobu čo moje deti mali dostali v auguste, rok sa z nej dávajú dokopy 🤷 čiže áno
Moje dieta ochorie zasadne vzdy na dovolenke. A ak na dovolenku v lete nejdeme, chore nie je.
Vyskusajte ist na dovolenku do Tatier, my sme boli na lieceni a malej ten vzduch tam velmi prospel 🙂
Nie prakticky vôbec je jedno ako je ročne obdobie, ale ja si pamätám ako dieťa som bola vždy prvý prázdninový týždeň chorá pravidelne
Ano, koncom juna mala dcera anginu, tyzden brutalne horucky. A ucitelka vravela ze polka triedy mala kadejake virozy.
Moje deti zásadne vyhladavaju choroby cez prázdniny 😅ci cez vianoce alebo letné.
Moje deti sú choré stále-ak sa stane , že mesiac sú ako tak zdrave naraz , oslavujem .
Jasne, aj minule leto aj toto. Ale tak nesedime doma, chodime kade tade tak skor nachyta kdejaku paskudu
Cez leto väčšinou,hnačky,zápal ucha z vody,menší laryngiridu máva....taká klasika....
Ja som mávala vždy aj cez prázdniny angíny s teplotami cez 39. ☹
Dcéra našťastie nezdedila tento "dar."
Áno aj cez leto, už 2x ma angínu. Minulý rok to isté. Ma potvrdený imunitný deficit takže u nás ci leto alebo zima je to jedno ☹
3 ročný naposledy v decembri kašeľ a 5 ročný mal začiatkom jari zápal stredného ucha, odvtedy ani jeden nič. V lete mávame našťastie od chorôb pokoj, riešime úrazy a uštipnutia 😀
Moj ma prave teraz za sebou nadchu so zatekajucimi soplikmi. A druhy tyzden vykasliava po spanku hlieny a cez den a v noci mi dnes cez den zacal sucho drhnut. Nechapem. Lekarka na prosik urobila vyter. Ale ci kasel po nadche vzdy trval 2-3 tyzdne?…ach, takze ano
Pred rokom koncom augusta nas vsetkych styroch skosila nejaka respiracna pliaga a pred 2 rokmi v lete sme tiez postupne zalahli vsetci 4, uz nepamatam, aky to bol mesiac...teraz sa zazracne drzime-pred 3 tyzdnami sme sice mali nejake grcacky a hnacky a asi v maji mali deti, aj ja, zapalene oci, ale take tie nase klasiky - sopel, kasel, ktore suzuju najma starsieho skolkara od novembra do aprila dost casto, sme nemali uz cca 3 mesiace
Vsetky deti boli koncom juna, na zaciatku jula chore, ja s nimi. Aj crevne virozy, aj obycajne virozy so soplom a kaslom.
Ano... Vlani kvoli tomu nesli do tabora . Obaja ochoreli... A to nie su malinki...
pred necelým mesiacom sme mali nejaku chripku. Vsetci 5ti .
dnes mam uz 3tie chore dieta. Prva mala 2 dni horucku a okrem nej nic...
Neviem co to zase.. dnes dalsie 2 deti naraz...
Co to je vo vzduchu?
Klima, Bazen, zmrzlina a mozno nejaky virus- angina na zaciatok leta. Nie nebyva chory ale v lietadle a v aute prechldneme vsetci vzdy (1-2 dni KO) a je to v pohode. Ja som mala predminule leto koronu … asi z Tesca
@veronikadany a ako to riešite takto v lete? Keď má záchvat v noci? Akože náš kašle celý deň, ale v noci je to na prd keď nemôžem ísť k oknu na chladný vzduch 🙄 mraziak nejak nepomáha, čipky máme pre istotu v chladničke vždy.. a mokre uteraky po celej spalni momentalne😵💫

Nie len na jar a na jesen.Ani cez zimu nie