Choroba trvá už 3 týždne

becyn97
8. jan 2024

Ahojte syn (2 roky) od 22.12 je chory.Najprv mal iba nadchu a trosku kaslal.Potom to preslo cca po tyzdni, a od noveho roka zacal teplotovat (4dni) isli sme k lekarke, crp 38 ale nedala antibiotika vraj pockame na vysledky z nosa a hrdla.
Dneska prisli vysledky, ma nejaky bacil v nose, neviem presne aky lebo nepovedala ale konecne dostal antibiotika.Uz to budu 3 tyzdne ze je chory, a uz zacinam mat stres…nikdy nebol takto chory… kasle velmi vela a zase tie sople😩 da sa povedat ze ked nema teplotu tak ma zvysenu teplotu uz 3. tyzden… ta zvysena teplota je normalna pokial ma ten bacil v nose? Na internete som uz citala take hororove vecy ze som normalne plakala… mna stve hlavne ta zvysena teplota (do 37,2)

dzulli1980
8. jan 2024

Veď píšeš, že len dnes dostal antibiotiká - tie zaberú najskôr po 48 hodinách ... moja dcéra je veľmi náchylná na tieto "zvieratká" v nose, bežne sa trápi aj tri týždne, prvý týždeň ju liečim voľnopredajnými liekmi, neprejde to, idem k Dr., spraví jej výtery, na výsledky zasa čakáme týždeň ... nejak by som to nedramatizovala, dostal lieky, treba vydržať.
@becyn97

barbie1981
8. jan 2024

U nás to isté, asi mu našla v nose streptokoka, tu pomôžu len vhodné zvolene antibiotiká. A teplota 37,2 je meraná ako? čelovym teplomerom, ak áno ten je dosť nepresný .